15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trading 212 Review 2021 & Урок за начинаещи за търговия

Уморихте ли се да плащате големи комисионни при търговия с акции? Ако сте, трябва да продължите да четете това Преглед на търговия 212.

Trading 212 е платформа за търговия, създадена за хилядолетния инвеститор, с лесен за използване интуитивен интерфейс. Това е идеална платформа за търговия за начинаещи, които тепърва започват. Едно от основните предимства на Trading 212 е нулевите комисионни за акции и ETF. Освен това можете също да започнете да инвестирате с едва £ 1 с частични акции. Така че вече можете да започнете да инвестирате в някои от най-големите компании със сини чипове като Amazon, Tesla и Google.

Търгувате 212 безплатни акции от £ 100

Преглед на търговия 212

Търговия 212 е базирана в Лондон брокерска платформа, която има за цел да направи търговията достъпна за всички. Компанията започва търговия като Trading 212 през 2006 г., първоначално от България. Позволяване на потребителите да могат да търгуват с различни активи, включително Форекс и валути, злато, стоки, крипто и акции в техните услуги на платформата.

Преглед на търговия 212 - Как да търгувате с акции. форекс & amp; ETF с нулева комисионна & amp; такси

Първоначално компанията наруши брокерската индустрия, предлагайки първата услуга за търговия с акции с нулева комисионна във Великобритания и Европа, отключвайки и правейки фондовия пазар достъпен за милиони хора. Подобно на подобни на Робинхуд, в САЩ.

Има 3 продукта, предлагани от Trading 212, които са; Инвестирайте, CFD и ISA. Тези услуги са достъпни за начинаещи, които започват да се занимават за първи път, чак до напреднали сделки и ливъридж.

Търговия 212 Инвестирайте

С Trading 212 Invest можете да извършвате безплатни инвестиции в реални акции и ETF (борсово търгувани фондове) с нулева комисионна и нулеви такси.

Инвестирайте в акции и ETFs Zero Commission

Тази услуга определено е по-насочена към начинаещи и те имат минимална сума за депозит и теглене от 1 GBP, 1 USD или 1 EUR. Освен това няма такси за депозит или теглене. Също така няма такси за конвертиране на валута или комисионна.

Trading 212 Invest е платформата, върху която ще се фокусирам по време на този преглед на Trading 212.

Търговия с 212 CFD

С Trading 212 CFD (договор за разлика) можете да търгувате с акции, валута, индекси и други. Всичко при нулева комисионна и тесни спредове. Търговията с 212 CFD включва също възможността за търговия с криптовалути като Bitcoin, Ripple, Litecoin, Ethereum, Monero, EOS, Dash, Neo и др..

Търгуване на акции на ливъридж & amp; Индекси

Този продукт има минимален депозит и теглене от 10 GBP, 10 USD или 10 EUR, без такси за депозит или теглене.

Това е по-сложна услуга с такси за конвертиране на валута и за оставяне на отворена позиция за следващия ден, но няма комисионни. Съществуват и доста сложни маржин изисквания с различен процент

Те също така заявяват на своя уебсайт, че CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си.

Търговия 212 ISA

С Trading 212 ISA можете да инвестирате без данъци в акции с нулева комисионна и акции ISA.

Те имат минимална сума за депозит и теглене от 1 GBP, 1 USD или 1 EUR. Освен това няма такси за депозит или теглене.

Търговия с акции и акции ISA

Търговия с 212 такси

За разлика от традиционните брокери, търговията 212 е без комисионна. Няма такси за депозити, тегления или такси за неактивност за сметките Trading 212 Invest, ISA или CFD.

Търговия с 212 такси срещу Hargreaves LansdownL срещу Revolut

Търгува ли 212 безплатно?

Трейдинг 212 приема модел на freemium. Подобно на игрите в мобилни приложения, които са безплатни за изтегляне, но имат покупки в приложението. Те правят това с надеждата, че някои клиенти в крайна сметка ще платят за допълнителни услуги, които той развива по-надолу. Друга функция, която те използват, за да привлекат нови потребители да се регистрират, е когато вие регистрирайте се, като използвате препоръчана връзка ще получите до £ 100 безплатни запаси.

Безплатни запаси, когато се регистрирате за търговия 212

Фонд и защита на данните

Търговия 212 измама ли е? Наредби за парите

С толкова много измами, откъде знаете, че тази платформа е безопасна? Е, търговия 212 е одобрена от FCA (Орган за финансово поведение на Англия и Уелс), както и регистрирана в България и регулирана от Комисията за финансов надзор.

Средствата на клиентите се пазят отделно от фирмените средства и са защитени съгласно Схемата за компенсация на финансовите услуги (FSCS), която ви осигурява сигурността до £ 85,000.

Безопасно ли е търговията 212? Как съм защитен

Характеристика & Ползи

Търгуване на криптовалути с търговия 212

Можете да търгувате с криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Ripple и Monero с CFD за търговия 212. Въпреки това, ако търсите да инвестирате в крипто за дългосрочен план, не бих препоръчал да купувате или държите крипто на подобни на Trading 212 или Revolut.

Когато инвестирате в крипто, искате да имате възможност да получите достъп до личните си ключове. Без достъп до личните ви ключове нямате контрол и следователно разчитате на трета страна. Дори харесванията на популярната криптовалутна платформа като Coinbase не се препоръчват, тъй като те също не предоставят на потребителите частен ключ. Ако искате да научите повече, разгледайте моя урок за криптовалута, за да научите повече. Това е така, защото нямате достъп

Търгувайте с биткойн с Coinbase Pro Регистрирайте се за coinbase и печелете безплатни крипто

Практика срещу сделки с реални пари

Trading 212 предлага 2 различни вида режими. В режим Реални пари търгувате с пари, които сте депозирали от сметката си. И очевидно има рискове, свързани с търговията с реални пари.

Докато в Практически режим вие търгувате с виртуални пари, симулирайки пазарни сделки, без риск от загуба на реални пари. Този режим е идеален както за начинаещи, така и за опитни хора да практикуват нови стратегии и да се запознаят с характеристиките на платформата. Ако загубите всички пари на практика, можете да възстановите това от менюто „Настройки“ до всеки баланс до 50 000.

Всичко останало е същото.

За да превключите на практика, просто кликнете върху вашия имейл адрес в горния десен ъгъл на екрана и кликнете върху „Превключване към практика“. Всички екрани ще се появят така, сякаш използвате „Реални пари“, но ще бъдете в демо режим.

За да превключите обратно истински пари, кликнете върху „Реални пари“, намиращ се под вашия имейл адрес.

търговия за начинаещи

Търговия с 212 частични акции

С частични акции можете да инвестирате само с £ 1 и да притежавате дори най-скъпите акции. Това може да включва подобни на Google, Tesla, Amazon и Apple. Дробното инвестиране ви помага да изградите диверсифициран портфейл дори с малко пари.

За да проверите минималната сума за търговия за дадена компания, потърсете инструмента / компанията и я изберете.

След това от дясната страна под „Свойства“ проверете „Минимално търгувано количество“.

Дробни акции за начинаещи Акции за търговия

Как да получите безплатен склад за търговия 212 май 2020 г.

Понастоящем Trading 212 провежда промоция за нови потребители. При подписване с Връзка за реферал за търговия 212 и като депозирате само 1 GBP, 1 USD или 1 EUR, можете да получите безплатен дял до стойността от 100 GBP. Всичко, което трябва да направите, е да отворите сметка в Invest или ISA и ще получите разпределения си безплатен дял в рамките на 24 часа след извършване на депозита си.

Въпреки че търговия 212 посочва, че ще получите безплатен дял до стойност £ 100, малко вероятно е да получите толкова висока цена. По-вероятно е да получите дял под £ 10, или National Grid, или UnderArmor. Вярвам, че причината е, че те не искат просто да се регистрирате и да осребрите безплатните си запаси. С лимита за теглене от £ 10 ще бъдете малко под прага. Имайте предвид, че в края на деня това е безплатна наличност, така че наистина не можете да се оплаквате.

Търгувате 212 безплатни акции от £ 100

Брокери на конкуренти

Няма да имате недостиг на опции, когато става въпрос за платформи за търговия. Някои от най-популярните платформи са Hargreaves Lansdown (аз лично използвам), AJ Bell & Barclays и др. Въпреки това, с ново поколение инвеститори на дребно, които искат нещо различно Trading 212, Revolut и eToro са предназначени за милениалния инвеститор, с техните ясни, лесни за ползване платформи.

Търговия 212 срещу Hargreaves Lansdown

В сравнение с подобни на Hargreaves Lansdown, Trading 212 със сигурност излиза по-евтино по отношение на таксите за сделки. Например с Hargreaves Lansdown получавате администраторски такси и такса от £ 11.95 на сделка, което може да не звучи като огромна сума, но ако редовно търгувате, те със сигурност могат да се добавят.

Търговия с 212 конкуренти

Търговия 212 срещу Freetrade

И Trading 212, и Freetrade са чудесни платформи за безплатна търговия и предлагат възможност за търговия с акции, без да плащате никакви такси. Въпреки че има и повече акции и ETF на разположение на Trading 212 и повече ограничения с Freetrade по отношение на наличните пазари, поддръжка на клиенти и не се разрешават плащания с карти. Платформата Trading 212 също има добавената функция на практика или демо режим.

rading 212 срещу Hargreaves Langsdown Broker Сравнителна диаграма

Урок стъпка по стъпка – Как да използвам търговията 212

Това ръководство стъпка по стъпка ще ви помогне да започнете с Трейдинг 212. От депозиране на вашите средства и закупуване на вашите акции. За продажба и заключване на вашите печалби и теглене.

Как да депозираме средства

Можете да извършвате плащания чрез банкови преводи, плащания с кредитни и дебитни карти, Skrill, Google Pay и др. Няма такси за депозиране на средства и плащанията с кредитни / дебитни карти трябва да отнемат около 10 минути. Банковите преводи могат да отнемат до 2 работни дни. Можете също така да настроите и планирате автоматични периодични плащания.

За да депозирате средства по сметката си, от уеб базираната платформа кликнете върху „Депозитни средства”В горната лява част на екрана.

Изберете начина на плащане, като кликнете върху „ПромянаБутон от кредитна / дебитна карта, Google Pay, Skrill или банков превод.

Преместете плъзгача до сумата, която искате да депозирате, изберете дали искате вашето плащане да се повтаря и потвърдете депозита си, като поставите отметка в квадратчето. Кликнете върху „Следващия„.

Въведете данните си за плащане.

Депозит на средства & amp; търговия с търговия 212

Как да закупите акции с търговия 212

Ако намерите запас, в който бихте искали да инвестирате, потърсете инструмента / запаса с помощта на лупа и изберете своя избор.

От дясната страна на екрана изберете „Купува”Под информация за запасите, след това с помощта на плъзгача въведете сумата, която искате да закупите, или като алтернатива можете да кликнете върху. иконата вдясно и въведете сумата. Това може да бъде цял дял или частичен дял.

купуват частични акции за търговия с акции 212

След това можете да изберете от Market, Limit, Stop и Stop Limit Order.

Пазарна поръчка ще се изпълни незабавно на текущата цена.

Кликнете върху „Преглед на поръчкатаИ изберете „Изпратете поръчка за покупка„.

идиоти ръководство за инвестиране в акции и акции

Как да продавам при търговия 212

Ако сте готови да продадете акциите си на Trading 212 и да заключите печалбите си или да спестите загуби, просто задръжте курсора на мишката върху избрания от вас инструмент.

След това изберете „Продавам„.

След това ще трябва да изберете вида на поръчката, която искате да направите, от „Пазар“, „Лимит“, „Стоп“ или „Спиране на лимитирана поръчка“.

Въведете сумата че искате да го продадете или изберете от плъзгача.

Изберете „Преглед на поръчката“И когато сте доволни от поръчката можете да”Изпратете поръчка за продажба„.

продажба на акции за търговия 212

Как да изтеглите средства при търговия 212

Ако искате да се оттеглите от Trading 212, можете да подадете заявка за теглене или чрез мобилното приложение, или чрез уеб-базирана платформа. Всички тегления са безплатни, въпреки че вашата банка може да начисли такса. Вашето теглене ще бъде изплатено само със същия начин на плащане, който първоначално сте използвали за финансиране на сметката си. Да изтегля;

Кликнете върху вашия имейл адрес в горния десен ъгъл на екрана.

Изберете „Управление на средстваИ след това изберете „Оттегляне„.

След това всички тегления се изпълняват в рамките на 2 работни дни.

Как да се оттегля от търговия 212

Търговия 212 Видове поръчки

В повечето платформи за търговия можете да намерите няколко различни типа поръчки, от които можете да избирате. Въпреки че наименованието или терминологията може да се различават леко, значението зад всяка от тях е относително еднакво.

Търговия 212 Пазарна поръчка

Ако сте нов в търговията и искате да купувате или продавате своите акции лесно и бързо, можете да направите нещо, наречено пазарна поръчка, която е най-простият тип поръчка.

С пазарна поръчка ви гарантира, че поръчката ви ще се изпълни, но не може да гарантира цената, на която ще я получите. Което може да дойде с елемент на риск.

Поръчка за пазарна покупка ще се изпълни на най-добрата налична цена.

Търговия 212 Лимитирана поръчка

Ако искате да купите или продадете своите акции на определена от Вас цена и не сте в контакт с голяма бързина, можете да направите нещо, наречено лимитирана поръчка,

С лимитирана поръчка можете да определите цената, която искате да платите за своя акция / акция, и да изчакате пазарът да достигне тази цена.

Можете да видите пазарната цена, но може да поискаме да платим по-малко от тази цена или да продадем по-висока от тази цена. Когато търгувате, просто въвеждате максималната цена, на която искате да купите или продадете, в „Цена”Раздел.

След това вашата поръчка ще влезе в „Изчакващи поръчки“. И след като пазарът достигне вашата цена, поръчката ви ще бъде попълнена и показана в раздела за портфолио.

Търговия 212 Стоп поръчка

Ако искате да помогнете да намалите загубите си и да продадете своите акции на пазарна цена, след като цената достигне определена стойност (или стоп цена). Можете да направите нещо, наречено стоп заповед.

Със стоп поръчка можете да направите поръчка, без да проверявате непрекъснато пазарите, но само когато пазарната цена достигне определена стойност.

Когато акцията достигне вашата стоп цена, стоп поръчката се превръща в пазарна. И изпълнява на най-добрата налична цена. Инвеститорите често ще пускат стоп нареждания, за да помогнат за намаляване на потенциалните загуби, в случай че акциите се движат драстично в грешната посока.

В примера по-долу можете да кажете, ако цената достигне 236, искате да продадете своя дял с пазарна поръчка на най-добрата налична цена.

Търговия 212 Стоп Лимит Поръчка

Ако искате да купите или продадете своите акции с прецизна дефиниция на цена, на която искате да платите или продадете, но само когато пазарът достигне определена стойност (или стоп цена), можете да направите нещо, наречено стоп лимит.

Стоп-лимит поръчка комбинира стоп и лимит ордер. Което можете да поставите, без да проверявате постоянно пазарите, но само когато пазарът достигне определена стойност.

Когато купувате със стоп лимитна поръчка, вие поставяте стоп цената над текущата пазарна цена, а след това вашата лимитна цена над стоп цената. Това означава, че след като достигне стоп цената, ще се изпълни лимитна поръчка.

Търговия 212 Затворете сметка

За да затворите сметката си в Trading 212, трябва да се уверите, че нямате отворени позиции. След това трябва да изпратите по имейл на Trading 212 заявката си за закриване на акаунта си [имейл защитен] които след това ще попълнят.

Всички средства, останали във вашата сметка, ще бъдат възстановени по същия начин на плащане, който сте използвали за вашите депозити.

Мобилното приложение Trading 212

Трейдинг 212 е достъпен чрез тяхната уеб платформа. Освен това те имат и приложение за търговия 212, достъпно в Google Play и App Store. Мобилната платформа за търговия е наистина лесна за използване и има приятен външен вид и усещане. Въпреки това, един ясен недостатък на приложението е, че не поддържа двуфакторно удостоверяване, нито идентификация на лице / пръстови отпечатъци, което би добавило допълнително ниво на сигурност.

Търговия 212 UK # 1 Търговия & amp; Инвестиране на мобилно приложение

Previous Post
Coinbase Referral Code 2021 ($ 10 BTC Sign-up Bonus)
Next Post
Blockchain.comレビュー&ビギナーズガイド2021