15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Как да получите TOTUM студентска карта (когато не сте студент)

Ако вече сте студент или се насочвате към колеж или университет през 2020 г., ще търсите начини да спестите и да накарате вашите стотинки да се разтегнат още малко. Както би казала моята баба; „Спестена стотинка, спечелена стотинка“ и получаването на студентска отстъпка TOTUM е фантастичен начин да започнете да спестявате тези стотинки. Имах късмета да мога да получа TOTUM карта, като се регистрирах в онлайн курс, който намерих в Groupon и лесно спестих £ 100 през последните няколко години.

Какво е TOTUM студентска отстъпка? Предишна карта NUS

TOTUM, известна преди като NUS (Национален съюз на студентите) Extra, е карта за отстъпки за студенти номер 1 във Великобритания. TOTUM има едни от най-добрите отстъпки за студенти във Великобритания, достъпни онлайн и в магазините. Спестяване на водещи марки като; Amazon Prime, ASOS, Apple, Pizza Express, Boohoo и много други.

TOTUM не само предлага над 200+ отстъпки във Великобритания, но можете също да очаквате отстъпки в над 130+ държави с международната студентска лична карта (ISIC). Картата TOTUM се предлага с 1 година безплатен ISIC. ISIC картата е единственото международно признато доказателство за сертифициран студентски статус. Можете да очаквате да получавате отстъпки от подобни на STA Travel, Lonely Planet, Eurolines и др.

Как да получите карта TOTUM 2020

Студентска карта TOTUM PRO

TOTUM PRO е карта, направена за професионални обучаеми. Включително фантастични отстъпки и оферти от огромна гама от улични и онлайн марки. С цени, започващи от £ 14.99.

Студентска карта TOTUM Lite

TOTUM Lite е безплатен и е достъпен за проверени студенти. Той включва подготвен списък с най-добрите отстъпки и оферти на марката.

Добавка за гурме общество TOTUM

С TOTUM’s Добавка за гурме общество никога повече няма да се налага да плащате пълна цена! Насладете се на 2-за-1 или до 50% отстъпка за хранене в около 7000 топ ресторанта в Обединеното кралство, включително вериги с големи имена като; Pizza Express, La Tasca, Bella Italia, Strada и Café Rouge.

Съвет: Обичате MacDonalds? Когато купувате храна, покажете им своята карта TOTUM и ще получите БУРГЕР безплатно бургер или MacFlurry!!

TOTUM отстъпки за студенти

Само като се регистрирате за TOTUM карта, вие също ще получите над 200+ Отстъпки за студенти във Великобритания. Ако живеете в град или в близост до местен университет, може да откриете, че много местни фирми също ще предлагат отстъпки за студенти. Затова винаги не забравяйте да зададете въпроса, когато плащате!

Amazon Student Prime

Някои от най-добрите отстъпки за студенти, които получих с картата си TOTUM, бяха от Amazon Student Prime. Когато се регистрирате в Prime Student, ще получите 6 месеца напълно безплатно.

Amazon Prime Student Cost

Ако анулирам Prime Student след 6 месеца, ще бъда ли таксуван?

Простият отговор е „не“, няма да бъдете таксувани, ако анулирате своя Amazon Prime Student членство. Само не забравяйте да анулирайте абонамента си за Prime, преди да изтече безплатната пробна версия! Ако не успеете да анулирате, Amazon автоматично ще Ви начисли годишния членски внос. Годишният членски внос обаче ще бъде 50% от редовната цена.

Как да отмените Amazon Prime Кликнете тук за 6-месечен безплатен студент на Amazon Prime

Отстъпка за студенти ODEON

Киносалоните ODEON са една от най-големите кино вериги във Великобритания, със 120 кина и 950 екрана. Когато покажете студентската си карта, ще получите допълнителна 25% отстъпка за ODEON цени на студентски билети в понеделник – четвъртък. Цените на билетите на ODEON могат да варират, така че не забравяйте да се консултирате с местния ODEON.

Отстъпки за студенти с Apple

Друга огромна полза от TOTUM е огромната потенциална икономия на продукти на Apple с тяхната образователна специална отстъпка. Спестете до 5-10% на Mac, iPad и аксесоари и до 50% на Apple Care. За съжаление не успях да намеря отстъпки за софтуера на Apple като Final Cut Pro.

Отстъпки за студенти ASOS

TOTUM и ASOS също си партнираха, давайки ви 10% отстъпка от пазаруването онлайн. Това включва над 850 марки Nike, Adidas и Lacoste – както и техните собствени гами дрехи, домакински съдове и аксесоари. За да получите вашата студентска отстъпка от ASOS, трябва да използвате уникален код, предоставен от TOTUM, или като използвате техния приложение или уебсайт.

Други отстъпки за студенти TOTUM!

 • Красота – Superdrug, Nicky Clarke, Look Fantastic, Sally’s Beauty
 • Ям навън – Pizza Express, ASK Italian, Zizzis, Frankie & Бени, Жираф
 • Развлечения – Alton Towers, Go Ape, The London Eye, Odeon, Virgin Experience Days
 • Мода – Accessorize, Boohoo.com, Coast, New Look, Jack Wills, Karen Millen
 • Финанси – FT, икономист

Спестете пари с студентска карта на Totumwww.totum.com

 • Здраве & Фитнес – Британски военен фитнес, Durex, Garmin, Vision Express, The Gym
 • Музика & Технология – Основно членство за студенти, Apple, Co-op Mobile
 • Супермаркети – Кооператив, Bunches.co.uk
 • Пътуване – Railcards, BSM, Megabus.com, National Express, STA Travel
 • Uni Essentials – WHSmith, UniBulkBuy, Firebox, Johnsons Cleaners

Студентски хак на TOTUM Card

Преди малко повече от три години успях да получа карта за отстъпки за студенти от NUS (сега наричана TOTUM), докато всъщност не отидох в колеж или университет. С този хак за спестяване на пари бързо разбрах колко мощна е студентската отстъпка за TOTUM и колко пари могат да бъдат спестени. Сега получавам студентски отстъпки в местния си фитнес, всеки път, когато посещавам подобни на TopShop, фризьорски салон Nicky Clarke, Pizza Express, Apple и дори на моя Членство в Amazon Prime (Безплатно за 6 месецас).

Как да получите TOTUM карта, когато не сте студент?

Добре, чувам ви, не сте студент и не сте били повече от 10 години, дните ви на пиене на Ламбрини и ядене на пикантно гърне са отдавна отминали и няма да бъдат преразглеждани. Това е напълно добре, сега живеем в ерата на интернет и вече не е нужно да седите в тази класна стая, за да придобиете това образование, или поради причината за тази публикация да вземете тази студентска карта за отстъпка.

Това е 2020 или 2021 г., ако четете, това е година и сега имаме онлайн курсове за обучение! А най-хубавото нещо? Някои от тях са супер евтини (особено чрез сайтове за отстъпки като Groupon, Wowcher и GoGroupie), така че си струва регистрацията плюс цената на годишно членство в NUS за студенти, за да получите 10% отстъпка от следващата си поръчка от Boohoo.

Как да се регистрирате за студентска карта TOTUM

За да се регистрирате, се насочете към Уебсайт TOTUM където ще бъдете помолени да въведете имейл адреса си и да създадете сигурна парола. Ако имате имейл адрес в колеж или университет, можете да го добавите тук, ако не – личен имейл.

Регистрация на карта TOTUM

Създайте подробности за профила TOTUM

Тази част е доста обяснителна, просто ще трябва да въведете личните си данни, включително DOB и т.н..

Спестете пари с ученическа карта

Къде учиш?

Това е сложната част от процеса … особено ако не сте „технически“ в колеж или университет и използвате онлайн курс, за да получите картата си. След като наскоро преминахте този процес, ако въведете „Академия Barnfield SouthИ кликнете върху „Проверете статуса на моя студент”Това трябва да премине, без да се налага да се проверява каквато и да е допълнителна идентификация в колеж или университет.

Отстъпки за студенти във Великобритания, когато не сте студент

Изберете вашата TOTUM карта

Тази част зависи изцяло от вас, ако изберете TOTUM PRO, TOTUM или TOTUM LITE. Тъй като този процес е малко темпераментен, бих препоръчал да платите за 3-годишния план. Това също ще се окаже най-евтиният вариант с течение на времето.

Изберете вашия пакет TOTUM

Подобни на E Careers и New Skills Academy вече нямат партньорство с TOTUM. Така че, моля, проверете уебсайта на TOTUM, за да видите дали вашият курс се поддържа, преди да се регистрирате в курсове!

Условия TOTUM & Състояниес

 1. За пълни условия отидете тук.
 2. Еднократната такса от £ 12 / £ 22 / £ 32 ви дава право на TOTUM карта, която е валидна за 12/24/36 месеца от датата на покупката. Може да се прилагат и други оферти.
 3. Картата TOTUM е достъпна за студенти на възраст 16 или повече години, които учат на пълно или задочно обучение в допълнително или висше образование. За да отговаряте на условията за карта TOTUM, вашият курс трябва да изисква поне 10 часа обучение седмично в продължение на минимум 12 седмици. Освен това курсовете, провеждани от професионални обучаеми, трябва да бъдат признат, акредитиран курс. Прилагат се определени изключения.
 4. Картата TOTUM ви позволява да се възползвате от отстъпки за определени продукти и услуги. Отстъпките, достъпни за вас и организациите, предоставящи такива предимства, не са фиксирани и могат да варират или да бъдат оттеглени по всяко време.
 5. Картата TOTUM не е заверено доказателство за възраст.
 6. Тъй като вашата карта TOTUM включва безплатно надграждане на ISIC, тя остава собственост на OneVoice Digital Ltd, под лиценза на ISIC Association.

Пълният списък и условия са достъпни от TOTUM NUS Допълнителни уебсайтове

Previous Post
Coinbase Referral Code 2021 ($ 10 BTC Sign-up Bonus)
Next Post
Blockchain.comレビュー&ビギナーズガイド2021