15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

8 най-добри разширения за поверителност на Chrome 2020

Що се отнася до поверителността, Chrome не е най-частният браузър там, най-вече поради това, че е продукт на Google. Ако обаче сте загрижени за поверителността си, ето моите 8 най-добри разширения за хром за поверителност през 2020 г. Ако не искате да изтегляте тези разширения за поверителност, препоръчвам да преминете към по-фокусираните върху поверителността браузъри като Firefox, Brave, или Tor.

Най-добрите разширения за поверителност на Chrome

Google Chrome има цял набор от разширения, които можете да използвате за поверителност. Те включват подобни на анти-проследяване, фишинг, блокиране на реклами, мениджъри на пароли, прокси и VPN. Бих препоръчал да използвате VPN, когато влизате онлайн, за да защитите поверителността си. VPN също трябва да се използва заедно с тези видове разширения. По-долу е даден списък на някои от най-популярните разширения за поверителност онлайн.

Онлайн сигурност с VPN

uBlock Origin разширение за Chrome

uBlock Произход е едно от най-популярните разширения за поверителност с над 10 милиона потребители. Това разширение за филтриране на съдържание. Той е достъпен за Chrome и много други браузъри. uBlock спира нежеланите реклами, като същевременно ускорява вашето сърфиране. Той ще блокира множество медии, включително реклами, видеореклами от автоматично възпроизвеждане и натрапчиви тракери. Имате възможност да блокирате изскачащи прозорци, да блокирате големи носители, козметично филтриране, отдалечени шрифтове и JavaScript за всеки сайт. Като напреднал потребител можете също да персонализирате и добавяте допълнителни блокове.

uBlock Origin е популярно разширение за поверителност за блокиране на нежелани реклами Настройване на блокови реклами за разширение на Ublock Origin

Щракнете & Почистете разширението за Chrome

С Щракнете&Чисто разширение, можете лесно да почистите следите от вашата интернет активност автоматично и просто, като помагате да защитите поверителността си. Видовете неща, които можете да изтриете, са вашите лични данни, кеш, бисквитки, както и историята на изтеглянията и сърфирането ви – всичко това с един бутон. Това е чудесно за онези, които ръчно почистват машините си и искат това да се направи старателно и точно, спестявайки ви време в процеса. За съжаление има няколко изскачащи прозорци и реклами, докато използвате това разширение.

Щракнете & amp; Clean Extension е браузър Chrome Почистете браузъра Chrome с Click & amp; Почистете и изчистете лесно своите бисквитки & amp; история Изтеглете Brave Browser безплатно

Разширение за Chrome Ghostery

Ghostery е може би едно от любимите ми разширения на adblocker. Той има приятен и лесен за използване интерфейс. Освен това, когато го пуснете, той ще блокира рекламите и ще премахне рекламите от уебсайтовете, които посещавате. Това означава, че ще премахне всякаква бъркотия от страниците ви, за да можете да се концентрирате върху съдържанието, което всъщност искате да видите. Дори ще можете да видите как се представя.

Таблото за управление показва броя на блокираните тракери на всяка страница, която посещавате. Помага за защитата на поверителността ви, като блокира тези тракери, като ви дава контрол върху това кой събира данните ви. По подразбиране блокира всички тракери. Можете обаче да контролирате сайтовете, до които искате да разрешите достъп, и просто да включите / изключите проследяването, блокирането на реклами и интелигентното блокиране.

Ghostery е насочено към поверителността разширение за блокиране на реклами за Chrome Ghostery Extension ще блокира реклами и ще премахне реклами от уебсайтове, които посещавате Защитете своите крипто активи с портфейла на Trezor Hardware

LastPass

LastPass Password Manager е чудесен инструмент за управление и защита на вашите пароли. Това разширение за хром предоставя на потребителите сигурен достъп от всеки компютър или мобилно устройство. С всичките ви потребителски имена и пароли, запазени в LastPass, вие автоматично ще влезете във вашите акаунти. Което трябва да ви спести време, както и собствената ви памет! Можете също да добавите кредитна карта и потребителски профили и да генерирате защитени пароли, за да замените всички слаби. Можете да получите достъп до всичките си пароли в своето хранилище, което е защитено с главна парола. Вашата главна парола никога не се споделя с LastPass, което гарантира вашата поверителност.

LastPass Password Manager е хром разширение, когато можете да съхранявате и управлявате вашите онлайн пароли Съхранявайте кредитни карти и потребителски профили в трезора на LastPass Password

Разширение HTTPS Everywhere Chrome

Може би вече сте чували за HTTPS навсякъде, тъй като автоматично се интегрира в някои от по-сигурните налични браузъри като Brave. HTTPS Everywhere е разширение, създадено от EFF.org и Проект Tor. Това разширение по същество превключва сайтовете, които посещавате, от несигурни „Http“ към по-сигурните „Https“. Той криптира достъпа ви до уебсайтове, което прави браузъра и браузъра ви по-сигурни. Плюс това ще ви помогне да ви предпази от загуба на лични данни, наблюдение и отвличане на акаунти.

HTTPs Everywhere е създаден от EFF и Tor Project

Поверителност Badger разширение за Chrome

Язовец за поверителност е безплатно разширение за хром, създадено също от EFF.org (същият екип зад HTTPS навсякъде). Това разширение за поверителност на chrome автоматично ще се научи да блокира невидими тракери. Той ще започне да блокира, след като види един и същ тракер на 3 различни уебсайта. Когато открие подозрителни източници, които ви следват, Privacy Badger автоматично ще каже на браузъра ви да спре да зарежда съдържанието от този източник.

Той също така премахва проследяването на изходящите връзки във Facebook, Twitter и Google. Можете също да създадете свои собствени потребителски списъци. Разликата между Privacy Badger и много други рекламни блокери е, че те блокират съдържание, но не използват списъци с филтри.

Privacy Badger chrome разширението автоматично ще се научи да блокира невидими тракери Поверителност Badger Extension Adblocker & amp; Анти проследяване

Разширение за паник бутон Chrome

Това разширение за поверителност „Паник бутон’ е малко по-различно от останалите в този списък, в това, че ви помага да бъдете по-уединени, без любопитни погледи физически около вас. PanicButton скрива всичките ви раздели наведнъж с един бутон, който можете да възстановите по-късно. Така че, ако не искате другите да виждат какво гледате на екрана, можете да скриете това с едно щракване на бутон (или клавишна комбинация). Разделите се запазват като отметки и с още едно щракване можете да възстановите всички раздели, които сте използвали преди. Те дори могат да бъдат премахнати завинаги, ако вече не се нуждаете от тях.

Бутон за паника Разширение на Google Chrome. PanicButton скрива всичките ви раздели наведнъж с един бутон, който можете да възстановите по-късно.

DuckDuckGo Essentials за поверителността

DuckDuckGo, известен със своята анонимна търсачка, има и хромирано разширение. Privacy Essentials има блокиране на тракери, частно търсене и по-интелигентно криптиране, така че вашите онлайн данни са по-поверителни по подразбиране. Услугата им за степен на поверителност ви показва колко много сайт може да се вярва и те принуждават сайтовете да използват криптирани връзки, когато са налични. Още едно разширение с блокиращ тракер, DuckDuckGo спира рекламодателите да ви проследяват на сайтовете, които посещавате. И разбира се, тяхната търсачка също е вградена, което никога няма да проследява вашите търсения.

Разширението DuckDuckGo Privacy Essentials има блокиране на тракери, частно търсене и по-интелигентно криптиране, така че вашите онлайн данни са по-поверителни по подразбиране Клас и блокиране на поверителността на DuckDuckGo

Други разширения за Chrome, които да разгледате

Има толкова много страхотни разширения на Chrome за опции за поверителност. Особено за филтриране на съдържание и блокиране на реклами, така че някои други да споменем са; Прекъснете връзката, Adblocker и Script Safe.

Онлайн сигурност с VPN

Браузъри, фокусирани върху поверителността

Ако обмисляте да преминете към по-фокусиран върху поверителността браузър, бих препоръчал да разгледате подобни на FireFox, Brave или Tor. Използването на този тип браузъри отрича необходимостта от добавяне на разширения за Chrome за поверителност във вашия браузър, тъй като много услуги са вградени като стандарт.

Браузър браузър за поверителност

Изтеглете Brave Browser

Tor Browser

Tor Browser Review - Как да използваме Tor Browser

Previous Post
Revisão do Travala: plataforma líder de reservas de hotéis Blockchain
Next Post
Преглед на LastPass: Как да използвам LastPass Password Manager?