15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Крипто черен петък и кибер понеделник оферти 2020

Отново е това време на годината, където можете да вземете някои изгодни оферти по време на Черния петък и Кибер понеделник. Официално Черният петък започва едва на четвъртия петък през ноември, но всяка година сделките започват да стават достъпни преди тази дата.

И така, къде ще харчите биткойните си за Черния петък и Кибер понеделник 2020? Е, това е чудесно време от годината за крипто ентусиастите да вземат този нов хардуерен портфейл от Ledger или Trezor.

Книга Черен петък

Книга е един от най-популярните и препоръчвани крипто портфейли, известен с високото си ниво на сигурност. През последната година Ledger видя много нови функции, включително Ledger Nano X, който е в личния ми списък за пазаруване за Черен петък.

Ledger Nano X има увеличено съхранение, Bluetooth свързаност и устройството може да се използва и за управление на вашите крипто активи в движение. Обикновено на цена от 119 евро, по време на Черния петък можете да изберете Nano X за 79 евро, като спестите около 40 евро.

Или ако предпочитате да закупите оригиналния Ledger Nano S, те също имат тези отстъпки с 40% по време на Черния петък от първоначалната им цена от 59 евро.

За повече информация относно хардуерния портфейл на Ledger, разгледайте моя урок за Ledger Live тук.

Ledger Wallet 40% ОТСТЪПКА – Черен петък сделка Ledger Nano Черен петък

Спестете 45% от Ledger Wallet този черен петък

Trezor Черен петък

Друг популярен хардуерен портфейл е Трезор. Миналата година взех Trezor T, замествайки моя Trezor One. Аз лично използвам както Ledger, така и Trezor, но една от най-големите предимства, които Ledger преди това имаше над Trezor, беше техният Ledger Live Manager. Въпреки това, след като Trezor пусна собствения си Trezor Suite през януари 2021 г., между тези два хардуерни портфейла има много малко.

Понастоящем Trezor Suite е в публична бета версия до началото на 2021 г. и можете да проверите моя преглед на Trezor Suite тук.

Trezor Wallet 20% ОТСТЪПКА – Черен петък сделка Trezor Черен петък

YubiKey Черен петък

Yubikeys от Yubico няма да бъде първият избор на повечето хора, когато мислят за сделки с Crypto Black Friday. Но това трябва да имате предвид. YubiKey е водещият световен ключ за сигурност за превъзходна защита, улесняващ двуфакторното удостоверяване. Вместо да удостоверявате чрез текстово съобщение или подобни на Google удостоверител, просто натискате бутон на вашия YubiKey и той разрешава достъпа за секунди.

YubiKeys може да се използва заедно с някои от основните крипто сайтове като Blockchain.com и Binance. Освен това можете да свържете вашия YubiKey с мениджъри на пароли като LastPass за допълнителна защита с парола.

За повече информация относно YubiKey, можете да разгледате моя преглед на YubiKey 5 NFC тук.

Сделки на Черния петък на YubiKey YubiKey Черен петък

Търговски изглед Черен петък

Ако се интересувате от търговия, Търговски изглед също има огромни 60% отстъпка по време на Черния петък. Ако искате да станете малко по-сериозни от това да купувате крипто от подобни на Coinbase, тогава Trading View предлага финансови средства за инвеститори и търговци на акции, крипто, Forex пазари и фючърси.

Лесен за начинаещи и ефективен за експерти от технически анализатори Trading View има всичко, от което се нуждаете. Бъдете в крак с котировките на живо, диаграмите на акциите и експертните идеи за търговия, всички на лесна за използване платформа за социални мрежи.

Търговски изглед 60% ОТСТЪПКА – Черен петък сделка Търговски изглед Черен петък

Експрес VPN Черен петък

Ако искате да защитите анонимността си, ExpressVPN е високоскоростна, сигурна и анонимна VPN услуга. Помага ви да защитите вашите устройства 24/7, включително Windows, Mac, Android, ios, рутери и други.

ExpressVPN се ангажира да осигури поверителността на своите клиенти и приема биткойн като плащане от 2014 г. и оттогава включва плащане от подобни Ethereum, XRP и Stablecoins.

За повече информация относно ExpressVPN можете да разгледате моя урок за ExpressVPN тук.

ExpressVPN 3 месеца безплатно – Черен петък сделка Експрес VPN Черен петък сделка

Binance Черен петък

Водещата в света борса за криптовалути Binance ангажират $ 100 000 в биткойн награди по време на Черния петък и това е разделено между 2 различни промоции. Ако искате да участвате в офертите на Binance Black Friday, но все още не сте се регистрирали, можете да се регистрирате в Binance, като използвате това връзка и вземете 10% + отстъпка от вашите такси за търговия. Използване на реферален идентификатор A6LWJ7CX при регистрация в Binance

Промоция на Binance – Черен петък

Промоция 1: Нови потребители на Binance

Binance Черен петък $ 1000 в биткойн

Всеки, който се регистрира за акаунт в Binance и изпълни две прости задачи (подробно описани по-долу), има шанс да получи 50% отстъпка от своята покупка на биткойн!

  • Завършете 50 USD (или еквивалент) крипто покупка, използвайки вашите местни валути в тяхната купете крипто страница.
  • Попълнете поне 50 USD (или еквивалент) в обем на търговия (включва покупки и продажби) на всякакви спот, маржин и USDT маржин фючърсни договори.

След като приключите, вие автоматично ще бъдете вписани в техния щастлив тираж, където ще бъдат избрани 40 късметлии. Получавате максимална отстъпка от 50% от следващата си покупка на биткойн ($ 1000 в BTC, важат условията).

Идентификационен код на референтен обмен на Binance

Спечелете 10% отстъпка за всяка сделка (с изключение на Binance Futures), като използвате реферален идентификатор A6LWJ7CX

Промоция 2: Налично за всички потребители на Binance

Binance Черен петък 2020

За съществуващите потребители на Binance има до 80 000 долара за грайфери. Това може да бъде спечелено чрез изпълнение на поредица от задачи на борсата и гарантиране на дял от наградния фонд на Биткойн. Изпълнявайки всякакви две задачи, ще получите дял от по-малкия награден фонд. Ако обаче попълните и трите, вместо това ще получите дял от по-големия пул.

Наградните фондове:

  1. $ 20 000 в биткойн, за да бъдат разделени поравно между всеки отговарящ на условията потребител, който изпълнява 2 от 3 задачи
  2. $ 30 000 в биткойн, за да бъдат разделени поравно между всеки отговарящ на условията потребител, който изпълнява 3 от 3 задачи

Задачите:

  1. Попълнете най-малко 1000 USD еквивалент в обем на търговия на всяка двойка за спот и маржин.
  2. Попълнете най-малко 1000 USD еквивалент в обем на търговия на която и да е двойка за търговия на Binance Leveraged.
  3. Попълнете най-малко 10 000 USD еквивалент в обем на търговия за всяка търговска двойка с марж на USDT.

Lucky Draw – Купете биткойн с 20% отстъпка

Всички потребители, които изпълнят 2 или повече задачи, ще бъдат поставени в щастливо теглене. 150 щастливци ще бъдат избрани на случаен принцип и всеки победител ще може да купи $ 1000 в BTC с 20% отстъпка с помощта на BNB.

LastPass

LastPass предлагат и 40% отстъпка от своята първокласна услуга, което ви позволява да генерирате силни, сигурни пароли за всеки акаунт, който използвате. Макар и да съхранявате всичко това за вас, което означава, че вече не е нужно да помните всеки един.

С премия вие също ще получите наблюдение в тъмната мрежа и ще можете да осигурите на някой спешен достъп до вашия акаунт.

LastPass 40% ОТСТЪПКА – Черен петък сделка Сделка за черен петък на LastPass

Crypto.com

Crypto.com, едно гише за крипто, празнува Черния петък с 4X Pay Rewards за карти за подарък, ексклузивни флаш оферти за тези, които залагат CRO и ексклузивни промоции, когато платите с Crypto.com Pay.

С Crypto.com можете да обменяте крипто, да използвате техните крипто карти, да печелите, кредитирате, инвестирате и плащате. Както и да използвате нови функции на DeFi за добавяне на ликвидност, размяна и залагане. Освен това те дори имат свои собствени токени crypto.com (CRO).

Промоция на Crypto.com – Черен петък crypto.com сделка за черен петък

Previous Post
Ledger Hack: como se proteger contra golpes de phishing
Next Post
Как да спечелите БЕЗПЛАТНИ биткойни и крипто през 2020 г. (Спечелете $ 200 +)