15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

eToro Review & Tutorial 2021: Социална платформа за търговия и инвестиции

В този преглед ще ви преведа през водещата платформа за социална търговия и инвестиции eToro. Инвестирайте в топ пазари като крипто, CFD, акции, всички с нулеви такси. Освен това можете да копирате търговци в реално време и автоматично да копирате техните сделки.

Какво е eToro?

eToro е популярна платформа за търговия, където потребителите могат да търгуват с акции и ETF, криптовалути и CFD. Основана през 2007 г. от 3 предприемачи, платформата вече се доверява на милиони клиенти по целия свят. Целта на eToro беше да направи търговията достъпна за всеки и навсякъде и да намали зависимостта от традиционните финансови институции.

какво е etoro платформа за търговия

Съществуват стотици различни финансови активи за търговия в eToro, които могат да се търгуват с помощта на набор от различни инвестиционни стратегии. Понякога ще притежавате базовите активи, като например дълги (КУПЕТЕ) позиции без акции и акции и криптовалути. Друг път те ще използват CFD, позволявайки разнообразни опции, като например къси (SELL) позиции, сделки с ливъридж, частична собственост и други.

Функции на eToro

Крипто на eToro

След като е пионер в търговията с биткойни през 2013 г. чрез CFD, eToro разширява предлагането си на криптовалути, позволявайки на клиентите да търгуват и инвестират в Ethereum, XRP, Litecoin и други популярни криптовалути.

eToro Crypto

С eToro можете да купувате и продавате крипто незабавно и да притежавате основните активи. Има безпроблемни депозити и тегления, можете да проследявате реални пазарни данни и да следвате тенденциите на всяка монета. За да поддържа крипто сделки, eToro има на разположение 3 платформи, които са eToro Trading Platform, eToroX и eToro Wallet.

eToro CopyTrader

CopyTrader беше представен на платформата през 2010 г., чудесно за тези, които започват да инвестират или нямат време да наблюдават постоянно пазарите. Все още ще имате пълен контрол върху управлението на портфолиото си. Можете да спрете копието, да го поставите на пауза и да добавите или премахнете средства по всяко време. По същество има 2 части за CopyTrader, което означава, че можете да копирате хора или портфейли.

Преглед на eToro CopyTrader

Хората CopyTrader ви позволяват да видите какво правят реалните търговци в реално време и да копирате техните сделки автоматично. По принцип, когато правят сделка, вие също. Можете да копирате почти всеки, просто намерете търговеца, когото искате да копирате, и изберете бутона за копиране в неговия профил. Освен това не е нужно да копирате само 1 търговец, можете да изберете до 100 търговци едновременно.

CopyPortfolio се състои от финансови активи, които могат да се състоят от акции, крипто, ETF, индекси, стоки или валути. Тези портфейли работят като множество търговци, като всички работят за вас едновременно, поради което има много позиции, отворени за вас. Поради това минималната сума за инвестиции в CopyPortfolios е $ 5000.

Отново няма и такси за управление при инвестиране в CopyPortfolios. Обаче транзакциите, инициирани от CopyPortfolio, ще доведат до разпространения на eToro.

eToro Виртуален акаунт

Виртуалният акаунт на eToro се предлага с налично салдо от $ 100 000. Това означава, че можете да тествате пазара и да изпробвате нови функции, преди да ангажирате собствените си средства.

демо виртуална пробна сметка etoro -

Методи за депозиране на eToro

Можете да депозирате средствата си в eToro, като използвате множество различни методи, включително кредитни / дебитни карти, PayPal, Skrill, Neteller или банкови преводи. Някои от тези методи обаче ще имат свои собствени ограничения и условия, които могат да бъдат намерени тук.

В момента има минимални депозити от $ 500 за банкови преводи и $ 200 за кредитни / дебитни карти и Paypal.

Когато купувате и търгувате за криптовалути, методът, при който депозирате е много важен. Ако депозирате с кредитна или дебитна карта, няма да можете да изтеглите крипто от платформата за 180 дни. Ако обаче депозирате чрез банков превод, това не е проблем.

Кредитна карта за бързи депозити на eToro

Всички сметки за търговия на eToro са в щатски долари. Следователно, когато депозирате в друга валута, депозираната сума ще бъде преобразувана по текущия пазарен курс. Моля, имайте предвид, че това зависи от такса за преобразуване.

Такси eToro

С eToro няма такси за откриване на сметка или депозиране на вашите средства в платформата. Тегленията се начисляват срещу такса от $ 5 и в тях се посочва, че няма такси за освобождаване. Има обаче минимална сума за теглене от $ 30.

Те също така нямат такси за управление или билети, а инвестициите в акции имат нулева комисионна.

такси etoro

С крипто, единствените такси за търговия, начислявани от eToro, са спредове, които могат да бъдат намерени на техните страница с такси. CFD също включват овърнайт такси и спредове, които могат да бъдат намерени тук.

Те също имат такса, наречена „Такса за бездействие“. Това означава, че след 12 месеца без активност за влизане, ще се начислява такса за неактивност в размер на $ 10 на всеки остатъчен наличен баланс. Няма да бъдат затворени отворени позиции за покриване на таксата.

EToro безопасно ли е?

Платформата eToro се регулира от Органа за финансово поведение на Обединеното кралство, Кипърската комисия по ценните книжа и борсите (CySEC), американския FinCEN и Австралийската комисия по ценни книжа и инвестиции (ASIC).

Те също така заявяват, че вашите средства са защитени от водещи в индустрията протоколи за сигурност и че те никога няма да споделят вашите лични данни без ваше разрешение.

eToro сигурност

Поддръжка на eToro

Клиентите могат да се свържат с поддръжката на eToro чрез система за чат на живо или уеб базирана система за продажба на билети, която ще отговори по имейл. Въпреки че аз лично намерих системата за чат на живо много трудно за намиране на техния уебсайт, която в крайна сметка намерих под тяхната страница за обслужване на клиенти. Само имайте предвид, че това е налично само в определени региони.

Аз лично се свързах с eToro чрез Twitter, при преследване на проблем, който повдигнах чрез тяхната система за билети и установих, че реагират. Въпреки че не разполагаха с всички отговори, те успяха да ескалират проблема ми.

Previous Post
Ledger Hack: como se proteger contra golpes de phishing
Next Post
Как да спечелите БЕЗПЛАТНИ биткойни и крипто през 2020 г. (Спечелете $ 200 +)