15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Търгувайте с Binance Widget директно в Brave Browser

В последната версия на настолната актуализация на Brave (версия 1.8), Brave Browser вече пусна приспособлението Binance в своя браузър, базиран на поверителност.

След обявяване на предвиденото партньорство и интеграция в края на март 2020 г., ентусиастите на Binance и Brave са успели само преди това да визуализират версия на приспособлението.

От днес, 1 май 2020 г., обаче, джаджата Binance вече е лесно достъпна от Brave Browser. Това означава, че милиони потребители вече могат безпроблемно да търгуват и управляват крипто, без никога да се налага да напускат браузъра си.

Търгувайте с Binance директно в Brave Browser

Brave нараства бързо с популярност с над 13,5 милиона активни потребители и Binance е най-голямата борса за криптовалути в света по обем на търговия и потребители. Така че чрез интегрирането на двете платформи би трябвало да бъде взаимно изгодно и за двете компании с надеждата, че повече потребители на Binance ще приемат Brave Browser и Brave потребители ще се регистрират в платформата за търговия Binance.

Това приспособление е достъпно както за потребителите на Binance, така и за BInance.US, въпреки че потребителите, базирани в САЩ, все още може да не могат да купуват с помощта на приспособлението, което трябва да бъде пуснато скоро.

Как да търгувате с Brave и Binance Widget

Как да актуализираме Brave Browser

За да получите достъп до вашия Binance Widget, първото нещо, което трябва да направите, е да актуализирате браузъра си до най-новата версия 1.8. Ако не сте сигурни коя версия на Смел в момента използвате.

Стартирайте Brave и в горния десен ъгъл на екрана изберете „Настройки”Или меню за бургер.

След това изберете „Относно Смелия„.

И тук можете да проверите коя версия използвате в долния ляв ъгъл и също така ще проверите за най-новата версия, която „Актуализиране” и “Рестартирайте Brave„.

Или може автоматично да бъдете подканени да инсталирате последната актуализация като тази и където можете да продължите и да следвате екраните, за да актуализирате и рестартирате.

как да актуализираме Brave Browser Изтеглете Brave Browser безплатно

Как да свържете Binance Widget с Brave Browser

След като браузърът ви бъде актуализиран до най-новата версия, приспособлението Binance може да бъде намерено чрез създаване на „Нов прозорец”И след това се вижда от дясната страна на вашия браузър Brave за настолни компютри.

За да свържете вашето приспособление Binance с Brave, кликнете върху приспособлението Binance и кликнете върху „Свържете„.

как да свържете джаджа binance -

След това ще бъдете подканени да „Влезте в системата за вход в Binance, за да продължите с вашия Brave Browser“ и на този етап ще трябва да въведете вашето потребителско име / имейл адрес и парола за Binance.

След това ви предоставя известна информация във връзка с това, което смелият браузър ще може да направи. Тогава, ако сте доволни от всичко това, можете да продължите и да влезете, за да се свържете.

След това, след като влезете в системата, ще сте готови да започнете да използвате приспособлението.

Купете & amp; продавайте биткойни на Binance Exchange

Раздели на Bidance Widget

В приспособлението можете да използвате няколко раздела, които включват „Резюме“, „Депозит“, „Конвертиране“ и „Купуване“. Моля, имайте предвид, че потребителите в САЩ понастоящем не могат да използват опцията „Купуване“, въпреки че тази скоро ще бъде пусната.

Обобщение

Обобщението е първият раздел, който ще видите в приспособлението и това показва списък на салдата на активите ви от вашата сметка Binance. Това може автоматично да бъде настроено да не се вижда при първото стартиране на приспособлението, но може да стане видимо, като щракнете върху иконата на окото.

преглед на салда в джаджа binance

Депозит

Разделът за депозит ще показва адресите ви за депозит, включително вашите QR кодове и функционалността, за да можете да „копирате“ адреса на депозита, така че да можете да изпращате средства към сметката си.

депозирайте средства с binance джаджа

Конвертиране

С раздела за конвертиране можете лесно да конвертирате от 1 крипто в друг. Просто като изберете тези активи от падащото меню. Можете да визуализирате конверсията си, която е валидна за 30 секунди. Това ще покаже свързаните с вас такси за конвертиране на вашата крипто и можете да „потвърдите“, когато сте доволни.

След като преобразуването ви приключи, приспособлението binance ще отразява новия баланс в раздела обобщение скоро след като преобразуването приключи.

конвертирате крипто с binance.com binance.us

Купува

В рамките на Buy можете да закупите всяка криптовалута, налична от падащото меню в избраната от вас валута.

Когато продължите да купувате вашата крипто, ще ви отведе до Binance.com, за да завършите транзакцията

как да купя биткойн с binance

Настройки на приспособленията

В рамките на приспособлението има меню с настройки, което можете да намерите под иконата с 3 вертикални точки в горния десен ъгъл на вашата приспособление. Това е мястото, където можете да скриете Binance, така че вече да не се появява в Brave, да можете да опресните показаните данни или да прекратите връзката на вашия акаунт в Binance.

как да изключите джаджа binance -

Как да изключите вашия Binance акаунт от Brave

Ако искате да изключите вашия акаунт в Binance от приспособлението и да изтриете настройките на приспособлението, това няма да повлияе на вашия акаунт в Binance. Това просто означава, че смелият браузър не може да взаимодейства отново с вашия акаунт, докато не го свържете отново.

След това, ако искате да го използвате отново, ще трябва да се свържете отново.

Bidance Widget за Brave Browser Mobile

Brave ще пусне мобилна версия за своя браузър, достъпна за Android и iOS по-късно през 2020 г..

Смели за мобилни Android ios

Изтеглете Brave Browser

Изтеглете Brave Browser

Previous Post
Como fazer backup dos códigos 2FA do Google Authenticator
Next Post
Преглед на неудържими домейни: Опростяване на крипто плащанията