15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Как да закупите биткойн във Филипините през 2021 година

Филипините традиционно са държава, базирана на пари в брой, но филипинците, които разбират от технологии, бързо възприемат използването на биткойн и криптовалута. Всъщност Binance’s Чанпенг Джао е описал Филипините като „една от най-активните крипто общности в Азия“.

Хиляди заложни къщи и 7/11 вече позволяват депозити и тегления в брой на и от проверени борси като Abra. Позволява по-удобни плащания, без да се налага да откривате банкова сметка.

Една от причините филипинците да приемат цифровите валути е лекотата на използване, но и поради общия нисък доход в региона. Редица банки във Филипините изискват месечни депозити за откриване на сметка. Повечето заплати обаче са в брой и не са достатъчни, за да отговорят на тези изисквания.

Приемане на биткойни във Филипините

Крипто също е популярен сред задграничните филипински работници (OFW), които в момента съставляват 10% от БВП на Филипините. Често OFW изпращат парични преводи обратно на семействата си. Обикновено това би довело до високи такси за транзакции и преводи от банки или подобни на Western Union. Използването на криптовалути обаче може да намали тези такси до няколко цента.

В момента има 17 лицензирани борси, които могат да се използват във Филипините. Всички те имат различни функции, такси, методи на транзакции и процеси на проверка.

Binance’s Changpeng Zhao описва Филипините като „една от най-активните крипто общности в Азия“ и това е идеалният начин да обобщим комбинацията от високо осиновяване на страната на фона на сравнително ниско благосъстояние.

Как да закупите биткойн във Филипините?

Ако живеете във Филипините или OFW и се интересувате да се присъедините сами към биткойн революцията. Събрах някои от най-популярните и надеждни борси за криптовалути по-долу. В зависимост от местоположението ви някои от тези борси може да имат ограничения за регистрация.

Как да закупите биткойн във Филипините през 2021 година

Монети.ph

Първо, имаме една от най-популярните крипто платформи за закупуване на биткойн във Филипините Монети.ph. Coins.ph е финтех от Югоизточна Азия, на когото се доверяват над 10 милиона филипинци. Той е първият доставчик на виртуална валута в Филипините да бъдат лицензирани от BSP.

Плюс това е и първата по рода си компания, базирана на блокчейн в Азия, която притежава лицензи за издатели на виртуална валута и електронни пари от централна банка.

Coins.ph Портфейл Филипини

Около 60% от филипинците през 2021 г. все още нямат достъп до банкова сметка. Мисията на Coins.ph е да даде възможност на всеки (включително и на този, който няма банкова сметка) да получи лесен достъп до финансови услуги директно от телефона си, включително търговията с криптовалута.

С тази борса можете да закупите BTC, ETH, BCH и XRP със или без банкова сметка. Можете да осребрите с помощта на вашата банкова сметка, Gcash, Paymaya.

Като алтернатива можете да използвате разплащателен център с пари в брой като 7 Eleven или Western Union. След като осребрите, можете лесно да конвертирате вашия PHP в биткойн. Просто въведете PHP, който искате да похарчите, и потвърдете, като прекарате пръст, ако сте доволни от процента на конверсия.

Монети. PH такси

Таксите за осребряване ще бъдат начислени в зависимост от избрания от вас начин на плащане. 7-Eleven, Cebuana, M Lhuillier или GCash без такси, или UnionBank срещу отстъпка от такса, докато при Paymaya ще има малка такса от около 12 PHP за внасяне на пари.

Отново, в зависимост от вашата услуга, това ще бъде подобно на тегленето. Таксите за трансфер на биткойни ще зависят от това колко е заета мрежата.

Монети ph Преглед Как да закупите биткойн в Philluppines

Всички текущи такси се показват в приложението им, за да ги прегледате преди покупка. Ако искате да хоствате вашата крипто във външен портфейл, има такси за прехвърляне.

Той обаче може да се проведе в рамките на Coins.ph. Имате 3 опции за такси за превода – колкото по-висока е таксата, толкова по-бързо ще работят миньорите, за да ви я прехвърлят.

Binance Exchange

Binance Exchange е най-популярната платформа за търговия в света, с голям избор от криптовалути за търговия. Едно от основните предимства за търговия с крипто на Binance е, че има ниски такси за търговия. Внимавайте обаче за техните такси за теглене, те могат да бъдат високи в зависимост от цифровите активи, които искате да изтеглите.

Борсата е основана в Китай от Чанпенг Джао, известен също като CZ. Преди забраната на китайското правителство през 2017 г. обаче Binance премести сървърите и централата си в Япония. Не е ясно през 2021 г. къде се намира в момента централата на Binance. На въпрос в интервю през 2020 г., CZ каза: „Където и да седя, ще бъде офисът на Binance. Където и да имам нужда от някой, ще бъде офисът на Binance, ”

Binance Филипини Как да закупите крипто

Тяхната P2P платформа е peer-to-peer платформа за търговия с пари в крипто, която поддържа 31 валути на FIAT в световен мащаб, включително PHP. Потребителите във Филипините могат да купуват и продават BTC, ETH, BNB, USDT, EOS и BUSD с помощта на PHP. Освен това те могат да прехвърлят своите крипто активи (с помощта на ескроу услуга) в портфейл на Binance с нулеви такси за транзакции.

За да купите биткойн с Binance, първо ще трябва да изберете продавача си на платформата. След това можете да изберете различни поддържани методи на плащане, включително банков превод, Paypal, Western Union и дори GCash.

Binance активно търси местни търговци с надежден крипто и FIAT достъп. Те предлагат предимства, VIP отстъпки, рекламни транзакции и публикувания и депозити за сигурност без никакви такси.

Идентификационен код на референтен обмен на Binance

Такси Binance

Тъй като това е равностойна търговия, процентите на покупка / продажба ще се различават. Както обаче споменахме, Binance предлага нулеви такси за транзакции.

Урок за обмен на Binance Регистрирайте се в Binance Exchange

PDAX

PDAX е регулирана от BSP борса, която ви позволява да търгувате с Bitcoin, Ethereum и други криптовалути директно с помощта на PHP. Създадена през 2017 г., нейната мисия е да предоставя лесен достъп до финансови услуги на филипинците, използвайки тяхната онлайн платформа и наскоро стартира мобилно приложение.

След като настроите безплатния си акаунт, ще трябва да потвърдите това, за да използвате услугите.

Търгувайте с биткойн с PDAX

След като бъдете потвърдени, за плащане можете да използвате PHP. Или можете да прехвърлите крипто от други платформи, за да започнете да купувате биткойн. За да осребрите с PHP, можете да прехвърляте с помощта на онлайн портфейлите GCash и PayMaya или от вашата кредитна или дебитна карта. Можете да осребрите и на гишето чрез банков депозит.

Когато имате средства в основния си портфейл, ще трябва да преместите средствата си в портфейла си за обмен и да отидете в раздела за търговия, за да намерите своята двойка за търговия BTC / PHP.

PDAX такси

Няма такси за осребряване или осребряване, свързани с PDAX. Въпреки че вашата банка може да таксува за тези транзакции. По отношение на търговията, за пазарни поръчки това е 0,5%, а за лимитирани – 0,4%.

Crypto.com

Crypto.com е основана през 2016 г. и по-рано е била известна като Монако. Седалището на компанията е в Швейцария и с офиси в Хонконг и Сингапур.

Crypto.com предлага набор от продукти, свързани с крипто, като спот, маржин и търговия с деривати. Наскоро те добавиха продуктите DeFi с техните функции за печелене и размяна. Освен това, като заложите техния CRO токен, можете да се възползвате от техните функции Syndicate, Supercharger и да получите отстъпки за крипто заеми.

Самата борса търгува с крипто на крипто, което означава, че няма да можете да купите биткойн с помощта на PHP.

За да започнете да търгувате, ще трябва да депозирате криптовалута в борсата. За да направите това, можете да използвате приложението Crypto.com, за да прехвърлите съществуващите си токени. Ако все още нямате крипто за търговия, можете да закупите биткойн с PHP чрез банков превод или кредитна / дебитна карта.

Crypto.com Филипини

Ако искате да закупите биткойн, използвайки съществуващата ви крипто, можете лесно да депозирате безплатно в борсата Crypto.com.

Борсата е домакин на 3 пазара – Bitcoin, USDT и CRO. За да купите биткойн, трябва да отидете на този пазар и да намерите крипто двойката за биткойн.

Crypto.com референтен код

Crypto.com Такси

Таксите на Crypto.com работят върху рамка за производители / вземащи, която също зависи от вашия 30-дневен обем на търговия. таксите варират от 0,036% до 0,10% за такса за производител и от 0,090% до 0,16% за такса за вземане. По-рано Crypto.com е известно, че провежда промоции с 0% такси.

Урок за Crypto.com Crypto.com Бонус за регистрация

Coinbase

Coinbase е платформа, където можете да купувате, продавате и търгувате с криптовалута. В момента има над 30+ милиона потребители по целия свят, които използват платформата за покупка и търговия с крипто.

Като жител на Филипините, платформата позволява само крипто крипто конверсии. Това означава, че ще можете да купувате биткойни, използвайки други криптовалути, които сте прехвърлили на платформата Coinbase, но не и FIAT.

Моля, имайте предвид също, че Coinbase е борса и нямате достъп до личните си ключове. Обменът е много по-вероятно да бъде хакнат, така че дръжте Bitcoin офлайн и в портфейл. В идеалния случай с достъп до вашите лични ключове. За да разберете повече, разгледайте моите уроци за портфейла Ledger, Trezor или Exodus.

Coinbase Филипини Код за препращане на Coinbase

Такси Coinbase

Coinbase е чудесен за начинаещи, но има по-високи такси от някои от своите конкуренти. Платформата има такса за разпространение до 2% за крипто конверсии в зависимост от колебанията на пазара.

Потребителите могат също да използват своята платформа за търговия, Coinbase Pro (безплатно), където платформата е малко по-сложна. Таксите за Coinbase Pro ще бъдат по-евтини в сравнение с Coinbase, но все пак са много по-скъпи в сравнение с Binance Exchange например.

Урок за Coinbase Урок за Coinbase Pro Bonus за регистрация на Coinbase $ 10нас

зодия Близнаци

The зодия Близнаци exchange отново е базирана в САЩ крипто борса, където можете да купувате, продавате и съхранявате вашите цифрови активи. Борсата стартира през 2015 г. в САЩ от Камерън & Тайлър Близнаци Уинкълвос. Наскоро обаче се разшири в Азия и вече се предлага и във Филипините.

Размяна на Близнаци Филипини

Подобно на Coinbase, Gemini предлага на клиентите си $ 10 безплатни биткойни при записване. След като се регистрирате и сметката ви бъде потвърдена, можете да продължите да депозирате средствата си. Gemini поддържа безплатни депозити в щатски долари и не начислява банкови преводи, въпреки че вашата банка може да го направи. Също така си струва да проверите обменния курс на PHP към USD заедно с таксите, свързани предварително.

След като депозирате вашите щатски долари, ще можете да закупите Bitcoin, Etheruem, XRP, Cardano, EOS и Stablecoins като DAI и GUSD.

Референтен код на Близнаци

Такси за Близнаци

Структурата на таксите за Близнаци зависи от начина, по който влизате в техния сайт, както и от избрания от вас начин на плащане. Gemini също ще начислява доста високи такси за плащания с кредитни или дебитни карти в размер на 3,49% поради удобството.

Тези такси могат да бъдат намалени с помощта на тяхната по-усъвършенствана платформа за търговия, наречена Gemini ActiveTrader. Тази платформа е вградена в борсата на Близнаци и можете да намалите таксите си за търговия, като платите максимум 0,35%.

Урок за обмен на Близнаци Бонус за регистрация на Gemini Exchange $ 10

eToro

eToro е популярна, лесна за ползване платформа, където можете незабавно и лесно да започнете да търгувате с криптовалута. Платформата се регулира от FCA и има над 10 милиона потребители по целия свят. Тяхната платформа търгува в щатски долари. Можете обаче да депозирате в PHP с такса за конвертиране, свързана с това (в зависимост от обменния курс PHP / USD).

За да депозирате в eToro, трябва да направите първоначален депозит от $ 200 долара (приблизително 10 000 PHP). Можете да направите това с помощта на Paypal, PayMaya, Местна банка (Чрез драконово плащане в PHP), дебитна карта (USD), Skrill, банков превод или Union Pay.

Урок за крипто eToro

След като депозирате, използването на eToro е лесно. Функционалностите включват възможност за проследяване на реални тенденции на пазара, използване на услугата CopyTrade за копиране на портфейлни инвестиции на други потребители.

Освен това можете дори да използвате виртуална платформа за „практика“ за търговия. За да купите биткойн, уверете се, че сте във вашето „истинско“ табло за управление. След това потърсете Bitcoin и въведете сумата, която искате да закупите.

Такси eToro

eToro е свободен да създаде акаунт и няма такси за управление или проследяване. Платформата не начислява депозити, но тъй като това ще трябва да бъде в щатски долари, ще имате такса за конвертиране.

Що се отнася до търговията, единствените такси са разпределените такси, които за Bitcoin в момента са 0,75% и 1,9% за Ethereum. Ако искате да изтеглите средства от платформата, има такса от 5 долара за това.

Урок за eToro Регистрирайте се в eToro

Съхранение на вашия Crypto

Когато купувате своите биткойни или други криптовалути, не се препоръчва да държите крипто активите си на борса. Това е така, защото размяната с много активи там е много по-вероятна цел за хакери. Освен това, без достъп до вашите лични ключове, имате по-малък контрол върху средствата си.

Най-сигурният начин за съхраняване на вашата крипто е на хардуерния портфейл като Книга или Трезор. Тези портфейли пазят вашата крипто защита в офлайн режим и далеч от потенциална вреда. Те обаче си струват.

Ако търсите безплатен портфейл с достъп до вашите лични ключове, можете да разгледате подобни на Exodus или Atomic Wallet, които са мобилни и настолни портфейли.

Ledger Nano X - Сигурният хардуерен портфейл

Моля, обърнете внимание: Някои от тези борси са изключително натоварени банкомати, така че ако имате някакви въпроси, може да има закъснения от клиентската поддръжка. Освен това някои връзки са свързани и може да не работят в зависимост от местоположението ви.

Previous Post
Como fazer backup dos códigos 2FA do Google Authenticator
Next Post
Преглед на неудържими домейни: Опростяване на крипто плащанията