15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Преглед на Zerion: Създайте и управлявайте портфолиото си от DeFi

Zerion е лесен за използване интерфейс, който може да се използва за повече от 40 различни протокола DeFi, като например Compound, UniSwap и Maker. Платформата позволява на своите потребители да заемат своите активи и да печелят лихви, да купуват и продават токени DeFi, да заемат стабилни монети и да осигуряват ликвидност на различни пулове DEX. Така че, вместо потребителите да посещават индивидуално протоколи Compound, UniSwap и други добиви, те могат индиректно да взаимодействат с тях чрез Zerion. 

Кои са Зерион?

Zerion е създаден от 3 съоснователи през 2016 г. с цел създаване на просто решение за проследяване и управление на ERC20 токени. През 2019 г. екипът успешно събра 2 милиона долара в първия си кръг от финансиране на семена, воден от Placeholder, с участието на Blockchain Ventures и Gnosis. Оттогава визията се превърна в едно гише за взаимодействие с продуктите на DeFi.

Zerion вече поддържа 40+ протокола DeFi, те са свързали над 100 000 портфейла с обем на търговия от над 80 милиона долара. И те добавят нови функции, за да го превърнат в полезен продукт дори за мощните потребители на DeFi. Залагане на NXM на Nexus Mutual или достъп до предоставени BZRX токени на bZx.

които са zerion

Какво е Зерион?

Zerion е лесен начин за потребителите да изграждат и управляват цялото си портфолио от DeFi от едно място. Чрез свързване на своите web3 или Ethereum потребителите могат да управляват портфолиото си в множество акаунти и да проследяват активите си в реално време с актуални актуализации на цените и push известия.

Проследявайте портфолиото си от DeFi

История предоставя на потребителите датирана история на всичките им транзакции в портфейла. Къде можете да филтрирате по адрес, протокол, актив или тип транзакция. Така че, вместо да посети EtherScan и да отвори нова връзка, за да види подробностите за всяка транзакция, Zerion извлича подробна история на една страница, която може да се превърта..

Разгледайте предлага динамичен преглед на тенденцията на активи и протоколи, включително токени за награди от земеделски продукти, TokenSets и пулове на ликвидност.

Пазар показва преглед на производителността на всеки DeFi токен. Вместо да проверява множество източници, за да бъде в крак с пазара, Zerion събира цялата тази информация заедно за вас. Можете да видите допълнителни подробности за всеки токен, да купувате и продавате и интерфейсът се свързва с Uniswap, Kyber, 1Inch и 0x, както и с други децентрализирани борси. Zerion автоматично ще избере децентрализираната борса с най-добрата сделка или (за големи поръчки) ще раздели поръчката на няколко борси, ако е необходимо, за да постигне възможно най-добрите курсове.

Разгледайте пазарите на DeFi със Zerion

Запазете е мястото, където можете да депозирате различни символи за кредитиране и да спечелите лихва чрез Compound. Можете също да видите списък с наличните токени и лихвени проценти, както и общата сума, която сте депозирали и спечелили до момента във FIAT.

Обмен позволява на потребителите да купуват и продават токени и отново той автоматично ще избере борсата с най-добрата сделка или ще раздели поръчката, ако е необходимо.

Басейни е мястото, където можете да добавите ликвидност към ликвидните пулове Uniswap, Curve и Balancer, за да печелите награди чрез такси за търговия. Показва се списък с най-добрите пулове на ликвидност и можете да изберете да добавите или премахнете тяхната ликвидност към някой от тях директно чрез Zerion, без да е необходимо да посещавате всеки сайт поотделно, за да търсите най-добрите резултати.

Взимам на заем позволява на потребителите да теглят заеми чрез Compound или Maker. Заемите позволяват на потребителите да заемат активи (като DAI или USDC) срещу обезпечението, което заключвате в заема, докато не върнете активите.

Zerion App за мобилни устройства

Платформата Zerion се предлага и като приложение, така че потребителите да могат да проследяват портфолиото си в реално време от своето Android устройство или вашия iPhone. Можете да импортирате портфейла си, да получавате известия за входящи преводи и транзакции, скокове на доходност DAI / USDC за сигнали за Compound и Maker Vault. Освен че имате достъп до Резюме, Изследване, Пазар и раздел Настройки.

Zerion за iphone мобилен android

Какво представлява Zerion / DeFi SDK?

DeFi SDK е система с отворен код за интелигентни договори за точно отчитане в множество dApps и протоколи, поддържани от Zerion. Той помага за ограничаване на фрагментацията на различни продукти на DeFi, като предоставя инструменти за бързо включване на най-добрите играчи и всички съответни данни от протоколи и символи..

DeFi SDK поддържа почти всички най-популярни протоколи, включително Aave, dYdX, Compound, Synthetix и Uniswap. DeFi SDK се предлага с редица инструменти с добавена стойност, включително адаптери за маркери и протоколи.

Зерион срещу Запер

Както Zapper.Fi, така и Zerion са подобни платформи, осигуряващи шлюз или единична точка за влизане към най-популярните платформи DeFi. И двете имат лесен за използване интерфейс с цел просто DeFi инвестиране.

Преди Zapper имаше леко предимство, като конвертираше вашите токени в една транзакция, когато добавяте ликвидност. Zerion обаче също предоставя тази функционалност. Zerion обаче може да се похвали с най-евтините транзакционни разходи в пространството, което включва Zapper.fi. Помага да се спестят потребителите им от такси за газ.

Zapper.fi срещу Zerion Zapper Fi Review & amp; Урок

Previous Post
Como fazer backup dos códigos 2FA do Google Authenticator
Next Post
MetaMaskチュートリアル2021:MetaMaskをセットアップして使用する方法