15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

BlockFi Review 2021: Печелете лихви, заемайте и търгувайте

Наситен от печалбата от отрицателна лихва от вашата банка? Защо не оставите традиционната финансова система зад себе си и не започнете да печелите до 8,6% от вашите крипто активи BlockFi. Или просто заемете срещу вашата крипто с обезпечени заеми с ниски нива от 4,5%.

В този BlockFi Review ще разгледаме базираната в Ню Йорк платформа за кредитиране и ще видим как те се сравняват с подобни на Nexo и Celsius Network.

Какво е BlockFi?

Основана през 2017г, BlockFi е базирана в Ню Йорк платформа за кредитиране, която предлага конкурентни лихвоносни спестовни сметки за криптовалути, включително Bitcoin, Litecoin, Ethereum и USD стабилни монети като GUSD, USDC и PAX.

BlockFi генерира лихва върху активи, държани чрез отпускане на средства на институционални и корпоративни кредитополучатели.

С натрупване на лихви от деня, в който платформата получава вашите депозити. Плюс това те са подкрепени от някои от най-добрите световни инвеститори, включително Valar Ventures на Peter Thiel, който е съосновател на Paypal и е първият инвеститор във Facebook.

Ако искате да разберете повече информация за BlockFi, разгледайте Интервю на Real Vision с Основател и главен изпълнителен директор на BlockFi Зак Принс.

За разлика от почти всички конкуренти на BlockFi, те не предлагат естествени символи. Вместо това те предлагат прости продукти с прости условия, предназначени да помогнат на притежателите на криптовалути да направят повече с цифровите си активи.

Понастоящем компанията обслужва клиенти по целия свят, включително 49 щати в САЩ, с лихвени акаунти и евтини заеми в щатски долари, подкрепени от крипто.

Оферта за регистрация на препоръчани потребители

Лихва

С лихвите BlockFi можете да печелите от криптовалута като Bitcoin, ETH, LTC и стабилни монети с лихви до 8,6%.

Това е чудесно за чийто крипто е седял без работа в портфейл или обмен с възможност за печелене на повече крипто, докато държи активите си.

Лихва към платени месечно и съединения. Ако добавите допълнителна крипто към вашата сметка за лихви в BlockFi, лихвата ви ще се увеличи върху новия баланс.

BlockFi цени APY

Кредити

Кредитите могат да бъдат завършени бързо с BlockFi и всичко това става чрез обезпечаване на вашата крипто. Преди това, ако искате да освободите малко средства, ще трябва да продадете крипто. С BlockFi обаче можете просто да използвате вашите Bitcoin, Ethereum или Litecoin като обезпечение за заемане на средства.

BlockFi все още не е лицензиран да предлага заеми на жители в определени юрисдикции, включително Великобритания. Те обаче заявяват, че работят усилено, за да предоставят това на своите клиенти.

BlockFi заеми

С BlockFi можете да вземете назаем от 5000 долара. Ограничението, до което можете да вземете назаем, ще зависи от размера на обезпечението, което депозирате.

Можете да вземете заем BlockFi, равен на (или до) около 50% от крипто обезпечението, което депозирате. С други думи, ако обезпечението ви е $ 1000, можете да получите заем до $ 500. Това се прави с цел защита на системата.

За всеки случай е имало срив в стойността на крипто, което очевидно е много нестабилно.

BlockFi лихвен процент

След като получите достатъчно обезпечение, ще трябва да платите и лихва по този заем. Това е за минимална продължителност от около 12 месеца.

Ако искате да върнете заем по-рано, няма санкции и можете да го направите по всяко време.

Какви токени се приемат като обезпечение?

По време на писането на този преглед на BlockFi можете да използвате следните активи като обезпечение; Биткойн (BTC), етер (ETH), Litecoin (LTC), Pax Gold (PAXG).

Търговия

С BlockFi търговията можете да обменяте и управлявате своите крипто активи с такива като BTC, ETH, LTC, USDC, USDT, GUSD, PAX и PAXG. Търговията е бърза и лесна и можете да започнете веднага след като средствата бъдат депозирани във вашата сметка.

Цената, която виждате, е търговската цена и няма допълнителни такси за плащане. Освен това ще продължите да печелите лихва, когато вашата търговия премине.

BlockFi търговия

Въпреки че това е прост начин за обмен между криптовалути, това няма да е най-евтиният вариант. Това е така, защото ще плащате премия за това удобство.

Карта за награда BlockFi

BlockFi скоро ще получи кредитна карта с биткойн награда, където можете да получите 1,5% кешбек при всяка покупка. Въпреки че картата все още не е налична по време на писането на тази статия, потребителите на BlockFi могат присъединете се към списъка на чакащите.

Първоначално картата ще бъде достъпна за жителите на САЩ в квалифицирани щати през 2021 г..

Кредитна карта за възнаграждение BlockFi

Такси

С BlockFi няма такси за депозити или търговия. Има обаче някои такси за теглене и лимити, свързани с вашите активи.

За да видите пълен списък, моля, разгледайте техните Такси страница.

Такси за Blockfi

Такси и ограничения за теглене

Можете да изтеглите средствата си по всяко време. Понастоящем BlockFi предлага едно безплатно теглене на крипто и едно безплатно теглене на стабилкойни за календарен месец.

Всяко следващо теглене може да бъде определено като такса, както е изброено по-долу.

Тегления на BlockfI

Регулиран ли е BlockFi?

BlockFi не е децентрализиран. Въпреки това, все още е една от най-популярните компании, предлагащи заеми, обезпечени с криптовалута. Те са регистрирани в Американското министерство на Министерството на финансите за борба с финансовите престъпления („или FinCEN“) като бизнес за парични услуги.

BlockFi поддържа резерви, съхранявани при крипто попечителя Gemini, доверителна компания в Ню Йорк, регулирана от NYDFS.

е регулиран с BlockFi

Безопасен ли е BlockFi?

BlockFi е подкрепен от някои от най-големите и реномирани компании в космоса като; Coinbase, Съгласия (Джоузеф Любин Съосновател на Ethereum и Основател на ConsenSys), Fidelity, Morgan Creek и Galaxy Digital (Основател на Майкъл Новограц & ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР). Те също използват услуги за попечителство като Близнаци. Gemini държи 95% от активите си в хладилни складове и 5% в горещи портфейли, застраховани от Aon.

BlockFi Trust Pilot

Към декември 2020 г. BlockFi има Доверителен пилот оценка 3,1 само с 33 отзива. По-голямата част от отрицателните отзиви подчертават проблеми с поддръжката на клиенти. Това може да е проблем с растежа, тъй като BlockFi не може да се справи с търсенето от повече клиенти, използващи тяхната платформа.

Един проблем, който лично имах, беше, че не можах да вляза в акаунта си и това беше много разочароващо по това време. Свързах се с BlockFi чрез Twitter и след известно време те отговориха. Трябваше да премахна приложението и да го изтегля отново, което разреши проблемите.

BlockFi Trust Pilot

Що се отнася до онлайн платформите за преглед, най-добре е да ги приемате с малко сол. Много е лесно да разбиете компания, когато нещата се объркат и освен ако не ви плащат или фирма / бизнес не си е тръгнала, какъв е стимулът да оставите 5-звезден отзив?

BlockFi Хакнат?

За пълна прозрачност в този преглед на BlockFi, според техните доклад за инцидент, BlockFi имаше нарушение на сигурността. Това се случи на 14 май 2020 г. През това време телефонният номер на служител на BlockFi беше нарушен и използван от неоторизирана трета страна. Те направиха това, за да получат достъп до част от криптирана бек-офис система на BlockFi и този тип пробив обикновено се нарича SIM порт.

BlockFi рана

Извършителят се опита да извърши неразрешено теглене на клиентски средства с помощта на платформата BlockFi. Въпреки това не успя да го направи. Но те успяха да получат достъп до клиентска информация за BlockFi, използвана за маркетингови цели през цялото време на този инцидент.

BlockFi потвърди, че в резултат на този инцидент не са изложени средства, пароли, номера на социално осигуряване, данъчни идентификационни номера, паспорти, лицензи, информация за банкови сметки, нито подобна непублична идентификационна информация.

Доклад за инцидент с Blockfi Hack

Препращащ код на BlockFi

Предлагат се оферти за регистрация за BlockFi, които се използват за привличане на нови потребители към тяхната платформа. За всеки човек, който се регистрира с помощта на вашата реферална връзка и депозира $ 100 или повече в своята сметка за лихви в BlockFi (BIA), вие и този приятел ще спечелете $ 10 в BTC.

Оферта за регистрация на препоръчани потребители

поддържа

По време на този преглед на BlockFi в момента BlockFi разполага с център за помощ с много ценна информация и често задавани въпроси. Това е удобно за тези, които искат незабавни отговори на своите запитвания. Можете също да изпратите билет чрез техния уебсайт. Или оставете съобщение чрез техния онлайн чат в долния десен ъгъл на екрана.

Освен това можете да сте в течение и да научите как да извлечете максимума от BlockFi чрез техните социални връзки; Телеграма, Twitter, LinkedIn и Facebook, и т.н..

Поддръжка на BlockFi

Заключение за преглед на BlockFi

⭐⭐⭐⭐

Оценка: 4 от 5.

Въпреки че харесва BlockFi никога няма да спечели хардкор крипто инвеститорите, BlockFi е потенциално мост между традиционната финансова система и крипто. Не всеки ще се чувства удобно да съхранява собствените си лични ключове. Следователно, с платформи като BlockFi, потребителите могат да пазят крипто сигурността си, като същевременно получават висока доходност.

Аз лично изпитвам чувство на сигурност с активите си, които печелят лихви по BlockFi. Най-вече поради това, че BlockFi е регулиран в Ню Йорк и е подкрепен от някои от най-големите имена в пространството.

Печеля лихви с BlockFi последователно от няколко месеца. Въпреки че техните тарифи не са толкова конкурентни в сравнение с подобни на Celsius Network и Nexo (въпреки че, за да получите най-добрите тарифи, ще трябва да бъдете платени в родните токени на тези платформи), не бих препоръчал да съхранявате 100% от активите си в платформа като BlockFi аз лично се радвам да инвестирам процент от портфолиото си в платформата.

Най-големият ми проблем беше приложението BlockFi на iPhone, имах няколко проблема, при които не успях да вляза, както споменах преди това. Надяваме се, че това са само проблеми с никненето на зъби и няма да бъдат повторен проблем.

Previous Post
Como fazer backup dos códigos 2FA do Google Authenticator
Next Post
Преглед на неудържими домейни: Опростяване на крипто плащанията