15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Преглед и урок на Kyber Network: Ръководство за начинаещи

В този преглед и урок ще ви преведа през мрежата Kyber и децентрализираната борса KyberSwap. Kyber е протокол за ликвидност по веригата което обединява ликвидността от широк спектър от резерви, задействайки незабавен и сигурен обмен на токени във всеки децентрализирано приложение. Също така свържете портфейла си директно с Kyber, за да разменяте моментално Ethereum и ERC20 токени бързо и лесно.

Kyber суап

KyberSwap е децентрализиран начин за незабавен обмен на Ethereum и различни токени ERC20 директно от портфейла ви, без да са необходими чакане, депозити или KYC. Потребителите могат да свържат портфейла си Ethereum, за да се свържат, които включват подобни на Metamask, Ledger, Trezor и Torus. След това създайте прости сделки за повече от 70 токена, включително DAI, USDC, USDT, цифрово злато DGX, както и MKR, LINK, KNC и WBTC (опаковани биткойни).

Какво е KyberSwap

За потребители, които все още нямат портфейл Ethereum или Ethereum, можете да закупите такива на техния сайт. За да предостави опцията „покупка на ETH с fiat“, KyberSwap се е интегрирал с Torus (доставчик на услуги на трети страни), който от своя страна предлага различни опции за покупка на ETH, които се извършват чрез подобни на Moonpay и Wyre.

Как работи Kyber суап?

Kyber използва разнообразен набор от ликвидни пулове или пулове от различни крипто активи, наречени „резерви“, които всеки проект може да използва или интегрира с.

Така че вместо да използва книги за поръчки, за да съчетае купувачите и продавачите, за да върне най-добрата цена, протоколът Kyber разглежда всички резерви и връща най-добрата цена сред различните резерви.

как работи KyberSwap? Как да гледате филми с ExpressVPN

Kyber Swap Limit Orders

KyberSwap ви позволява да задавате и лимитирани поръчки без лишаване от свобода, така че да не се налага да наблюдавате нестабилни крипто пазари 24 × 7 и да можете да правите поръчки за покупка (или продажба) с определената от вас скорост.

Интересното при създаването на лимитирана поръчка в децентрализирана борса е, че не е нужно да депозирате средства. Обикновено при централизирана борса трябва да депозирате и теглите, като ви струва такса. KyberSwap обаче елиминира това, така че можете да създадете лимитна поръчка само като свържете портфейла си. Ще платите такси само 0,1% за успешни поръчки с лимит. Също така ще откриете, че притежателите на KNC ще получат намалени такси за търговия.

Звучи малко странно, че не депозирате средства, но потребител подписва транзакцията, позволявайки на интелигентния договор KyberSwap да замени токена от името на потребителите, при зададени скорост и количество. С подписаните данни, след като са изпълнени условията за ограничена поръчка, KyberSwap ще излъчи транзакцията към мрежата Ethereum.

Едно нещо, което трябва да обърнете внимание, е, че когато създавате лимитирани поръчки, ще трябва да се регистрирате за акаунт и това включва предоставяне на имейл адрес или свързване на харесванията. на Gmail, Twitter или Telegram.

Kyber суап LImit поръчки

Резерват Kyber

Потребителите могат също да създават свои собствени резерви и да внасят средства в резерв, но този процес все още е доста технически – нещо, което Kyber работи, за да улесни потребителите в бъдеще.

Резервите представляват децентрализирана ликвидност, задвижвана от общността. Той е изграден от специализирани доставчици на ликвидност, които са свързани с различни заинтересовани страни в екосистемата. Субекти като големи притежатели на токени, мениджъри на фондове и токен екипи могат лесно да станат резерви, те могат да ребалансират портфолиото си, плюс да осигурят ликвидност и стойност за екосистемата.

Kyber Network Reserve

KyberDeveloper

Целта на Kyber е да се интегрира с други протоколи, така че да са удобни за разработчици. Предоставяне на архитектура и технология, за да позволи на всеки да включи технологията във всеки блокчейн, захранван с интелигентен договор.

В резултат на това разнообразие от различни dapps, доставчици и портфейли използват инфраструктурата на Kyber, включително Digifox, InstaDApp и портфейла Coinbase.

Освен това те се интегрират и с други борси като Uniswap, като споделят пулове на ликвидност между двата протокола.

Kyber Network за разработчици

Какво е KNC Token?

Kyber Network имат свой собствен символ Kyber Network Crystals (KNC), кръстен на кристалите в Междузвездни войни, използвани за захранване на светлинни саби.

Базираният на Ethereum ERC20 токен вече е достъпен на централизирани борси като Coinbase Pro и Binance и може да се използва за намаляване на таксите в мрежата на Kyber.

Kyber планира и голямо надстройване на протокол, наречено Katalyst, което ще създаде нови стимули и възможности за растеж за всички заинтересовани страни в тяхната екосистема, особено притежателите на KNC. Надстройката ще означава повече случаи на използване на KNC, включително използването на KNC за гласуване на решения за управление чрез децентрализирана организация (DAO), наречена KyberDAO.

Изтеглете Brave Browser безплатно

Залагане на KNC токени

Сега Kyber Network добави нова опция за залагане на притежателите на токени. Това означава, че притежателите на Kyber Network Crystal (KNC) могат да залагат KNC, за да гласуват по важни предложения. В замяна те получават награди в Ethereum от мрежови такси, събрани от търговски дейности в Kyber Network.

Kyber Network Staking KyberDAO

Previous Post
Como fazer backup dos códigos 2FA do Google Authenticator
Next Post
MetaMaskチュートリアル2021:MetaMaskをセットアップして使用する方法