15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Копнеж за финансов преглед: Максимизиране на възвръщаемостта на вашето земеделие

Yearn Finance е DeFi агрегатор на доходност, който работи на блокчейн Ethereum. Той действа като портал или шлюз към различни продукти на DeFi с цел да създаде интелигентен и лесен за използване интерфейс. Потребителите на Yearn Finance могат да печелят лихви и да максимизират възвръщаемостта си от своята криптовалута, като същевременно спестяват пари от такси за транзакции и време, отделено за проучване.

Платформата се състои от няколко различни продукта; Трезори, Печелете, Zap, Корица и Таблото за управление. Въпреки че имат тези различни продукти, идеята е една и съща. Копнеж ще вземе токените, които са му предоставени, и ще ги разпредели на най-печелившите доставчици на заеми и пулове за ликвидност.

Какво представляват YFI токените?

Монетата Yield Finance (YFI) е нараснала 50 пъти, откакто излезе на пазара. Притежаването на YFI ви дава право на бъдещо управление и функционира като криптовалута. Интересното при токена е, че те пуснаха цялата доставка от само 30 000 и, основателят Андре Кронже избра да не запазва нито една за себе си, нито екипа. Така че, за да получат YFI сега, потребителите могат само да го купят.

Какво представляват копнежните финансови трезори?

Трезорите са мястото, където можете да депозирате активите си и автоматично да използвате усъвършенствани стратегии за по-висок риск и възвръщаемост. Използване на стратегии за автоматизиране на най-добрите налични възможности за земеделие и минимизиране на риска. Тези трезори са проектирани така, че общността да може да работи заедно, за да изгради нови стратегии за намиране на най-добрия добив.

какви са копнежните финансови трезори

Сейфовите стратегии обикновено са по-активни от отпускането на вашите активи в стандартния протокол Yearn. Сейфовите стратегии могат да направят много различни неща, за да максимизират възвръщаемостта. Те могат да включват предоставяне на обезпечение и заемане на други активи (като стабилни монети), осигуряване на ликвидност и събиране на такси за търговия или отглеждане на други жетони и продажба на печалба. И стратегиите се създават от администратора, който управлява трезора, като новите стратегии се гласуват от общността чрез предложения за управление.

Чрез свързване на вашия Ethereum или web3 портфейл можете да избирате от вида депозиране на curve.fi LP токени, ETH, Dai и Yearn Finance (ако имате достатъчно късмет да имате токените). С някои огромни възможности за печалба.

Понастоящем обаче потребителите на Yearn Finance не могат да депозират ETH / WETH и Официалният акаунт в Yearn Finance в Twitter обяви, че екипът е спрял депозитите на трезора.

Какво е Копнеят за финансиране Печелете?

Печелете извършва смяна на печалба за доставчици на заеми, които преместват вашите средства между различни платформи за кредитиране. Така че можете да депозирате стабилни монети като Dai, USDC, Tether, Susd и те също имат опаковани биткойни. След като депозирате Печелете, ще получите най-високата доходност за вашите монети през цялото време, като преместите вашите жетони между Aave, dYdX и Compound.

какво е копнеж от финанси?

Очевидно е, че можете да депозирате директно в тези платформи, но печалбата се различава от осигуряването на директна ликвидност. На свой ред това би трябвало да ви спести пари в такси, за разлика от това, ако ръчно премествате средствата около себе си.

Подобно на всеки протокол за кредитиране, след като депозирате, ще получите обратно жетони, които представляват вашия дял от ликвидния пул, които са обвити и върнати обратно при вас. С Yearn това са „Y Tokens“, подобни на „A Tokens“ с Aave и др., Които след това можете да заявите от сайта.

Какво е Yearn Finance Zap?

Zap е точка за достъп за Zapper.fi, позволяваща на потребителите да разменят различни активи в обединени лихвоносни символи. Zaps първоначално са направени от DefiZap, който сега е Zapper.fi като цялостна услуга за маршрутизиране на DeFi. Можете да влезете в Curve.fi пулове с DAI, USDC, USDT, TUSD и BUSD. След това излезте от curve.finance жетоните, за да получите стабилни монети в замяна.

какво е Yearn finance Zap? Преглед на Zapper Fi

Какво е Covern Finance Cover?

yInsure, което е известно още като Cover, осигурява застраховка срещу риск от интелигентен договор и е поето от Nexus Mutual. Страхотното при тази застраховка е, че не се изисква KYC.

И това е система за обединено покритие, осигуряваща обединено застрахователно покритие.

Защита срещу неуспешни интелигентни договори

y Сигурно е направен от 3 компонента. „Застрахователни трезори“, които държат активите, които се използват за застраховане на искове, след това има „Застраховани трезори“, които държат ищците, желаещи да бъдат застраховани, и накрая „Управление на искове“, което представлява процеса на застрахователен арбитраж.

Налични са няколко договора, които потребителите могат да застраховат, а потребителите просто посочват срок (над 30 дни), за който желаят покритие, и въвеждат сумата, която желаят да покрият, а след това ще се покажат подробностите за цената, включително разходи.

Взаимен преглед на Nexus & amp; Урок

Previous Post
Como fazer backup dos códigos 2FA do Google Authenticator
Next Post
MetaMaskチュートリアル2021:MetaMaskをセットアップして使用する方法