15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Урок за обмен на 1inch: Как да разменяте, залагате и фермите на 1inch

В това 1 инч DEX преглед, превеждам ви през децентрализирания агрегат за обмен, достъпен както на Ethereum (ERC20), така и на Binance Smart Chain (BSC).

Ако искате да намерите най-добрите цени за крипто търговия на пазара DeFi, 1inch Exchange ще ви помогне да намерите най-добрите цени. 1inch предлага евтини сделки и ниски приплъзвания в почти всеки жетон в мрежите ERC20 и BSC. В същото време позволява на потребителите да печелят високи награди, като залагат, осигуряват ликвидност и обработват своите крипто активи.

Какво е 1 инч?

1 инч е DEX агрегатор, създаден по време на ETH New York Hackathon през юни 2019 г. Платформата позволява на потребителите да имат достъп до десетки DEX, като например Uniswap и Sushiswap, за да търгуват за базирани на Ethereum токени, за да получат най-добрите цени.

Платформата не е попечителска, като всички сделки се извършват в рамките на една транзакция от портфейла, базиран на Ethereum на потребител.

какво е 1inch DEX

1inch се разширява до Binance SmartChain

Първоначално 1inch стартира в мрежата Etheruem и позволи на потребителя им да получи достъп до десетки DEX, като например Uniswap и Sushiswap, за да търгува за базирани на Ethereum токени, за да получи най-добрите цени.

1 инч на интелигентна верига binance

Въпреки това, тъй като таксите за газ Ethereum са толкова високи, това прави търговията на платформи, базирани на Etheruem, прекалено скъпа за по-малките инвеститори. Следователно 1inch вече се е разширил до друга блокчейн и вече работи на Binance Smart Chain (BSC). Това означава, че техните сделки вече могат да включват и BSC токени, плюс това трябва да заобиколи някои от тези небесни такси.

Поддържани портфейли от 1 инч

С 1inch можете да свържете широк спектър от портфейли като MetaMask, Wallet Connect, Ledger, MEW, Torus и Portis. Наличните портфейли за свързване обаче ще се определят само когато мрежата е избрана.

Поддържани портфейли от 1 инч

Ако свързвате подобни на MetaMask и искате да използвате Binance Smart Chain, ще трябва да го свържете ръчно. Ако не сте твърде сигурни как да направите това, следвайте ръководството ми по-долу.

Как да свържете Binance Chain с MetaMask

1-инчов жетон

1 инчов обмен пусна свой собствен токен за управление и полезност (1INCH) на 25 декември 2020 г. Има циркулиращо предлагане на 73 милиона монети и максимално предлагане на 1,5 милиарда токени.

Потребителите, които залагат своите 1INCH токени, както и доставчиците на ликвидност в 1inch Liquidity Protocol, могат да гласуват директно за основните параметри на протокола. Като например „такса за въздействие върху цената“, „такса за суап“, „награда за управление“, „награда за препоръки“ и „период на разпадане“.

Токенът е достъпен за търговия на борси като Binance, 1inch и Uniswap и може да бъде заявен чрез скорошното им излъчване.

1-инчови такси

Тъй като 1inch е DEX агрегатор, обменните курсове включват различните такси, начислявани от DEX. 1 инч не добавяйте нищо към тези такси, тъй като в противен случай те не биха могли да осигурят най-добрите цени. Следователно таксите за търговия, които плащате с 1 инч, ще зависят от DEX или DEX, които използвате за попълване на вашата поръчка. Например Uniswap начислява такси за търговия в размер на 0,30% за сделка, която се предоставя на доставчиците на ликвидност.

Тъй като няма книги за поръчки, няма такси за депозит или теглене, но ще трябва да платите такси за транзакции за взаимодействие с Ethereum или Binance Network. Тези такси за транзакции могат да варират и ще намерите по-евтини такси на Binance Smart Chain.

Ledger Nano X - Сигурният хардуерен портфейл

Как да разменяме Crypto

С 1inch можете да разменяте между 2 токена в една и съща мрежа на възможно най-добрите цени.

За да размените вашите токени на 1 инч, изберете монетата, от която искате да сменяте, и въведете сумата. След това просто изберете монетата, която искате да замените.

След това ще ви бъдат показани цените и прогнозните такси, с опция за избор от максималната възвръщаемост или най-ниската цена на бензина.

как да се разменя с 1inch

Ако не сте взаимодействали с маркера в суаповете преди, ще бъдете подканени да отключите маркера си, преди да можете да продължите и да разменяте.

Как да осигурим ликвидност

Можете да печелите награди, като предоставяте ликвидност на пулове на 1 инч. За да започнете, ще трябва да имате равен дял от 2 токена, които искате да депозирате.

След това се насочете към DAO и басейните. Оттук ще намерите много различни пулове с APY тарифи и тяхната възвръщаемост. За да добавите ликвидност, щракнете върху иконата „+“ до пула, към който искате да добавите и ликвидност.

как да добавите ликвидност на 1 инч

Първо, ще трябва да отключите вашите токени, за да позволите на интелигентния договор да изразходва вашите токени. След това изберете броя на жетоните, които искате да депозирате, и той автоматично ще съответства на сумата 50/50 в другото поле на маркера.

Сега, когато добавите ликвидност, получавате токени за пул, наречени доставчик на ликвидност или LP токени. Тези токени по същество проследяват вашия принос в пула и ще печелите такси, пропорционални на вашия дял от пула, които могат да бъдат осребрени по всяко време.

След това ликвидността, която предоставяте, се използва, когато някой прави сделка (в този пример) на BnB и 1 инч на борсата. Следователно си струва да се спомене, че съотношението на вашите токени може да се промени с течение на времето. Това означава, че може да се окажете с повече BnB или повече от 1 инч в зависимост от начина, по който хората търгуват.

добавете ликвидност печелете такси 1inch

Как да добивам ферма

С 1inch можете да обработвате вашите заложени LP токени. Това заключва вашите LP токени в процес, който ще ви възнагради с 1inch жетони.

За да започнете да печелите, кликнете върху DAO и изберете „отглеждане“ от лявата страна на екрана. От тук ще видите всички 1-инчови земеделски басейни, които са на разположение. Кликнете върху бутона „депозит“, за да заложите вашите LP токени.

добив земеделие печелят 1inch

Когато въведете сумата на LP токени, която искате да депозирате, тя ще ви предостави разбивка на вашите дневни, месечни и годишни приходи.

Как да заложите 1 инч

Освен че залагате вашите LP токени, можете да заложите и вашите 1inch токени. Когато залагате вашите токени на 1-инчовия протокол, можете да събирате награди за управление.

За да заложите 1 инч, насочете се към DAO и изберете „Управление“. Вдясно на екрана можете ръчно да умножите броя на 1-инчовите символи, които искате да заложите, или да изберете 25, 50, 75 или 100% от 1-инчовия си баланс.

След това ще трябва да отключите 1-инчовите жетони. След това изберете „Stake Token“.

залагане на 1-инчови жетони

След като заложите вашите токени, ще видите своя дял, показан под „Баланс на гласуването“. Освен това ще видите и своята „Гласуваща сила“.

Chi Gas Token

Както най-вероятно вече знаете, всяка транзакция в мрежата на Ethereum изисква такса за обработка, наречена „газ“. Тези такси могат да варират в зависимост от използването на мрежата, като често стават наистина скъпи, когато мрежата работи близо до максималния капацитет.

1inch спестява от транзакционни разходи с около 40%, използвайки Chi GasToken. Това е ERC20 токен, който стабилизира цената на газа (подобно на това как работи стабилкойн) и е предназначен да се използва на 1 инчова борса за плащане на транзакционни разходи. Идеята е подобна на концепцията за токени GasToken, но има някои подобрения. Chi е обвързан с цената на газа на мрежата Ethereum.

Когато цената на газа е ниска, цената на Chi също е ниска и обратното. Подобно на GasToken, Chi е токенизиран газ в мрежата Ethereum. Единствената разлика е, че Chi се използва на 1inch и Curve, докато GasToken се използва в цялата мрежа на Ethereum.

Chi Gas Token $ CHI

Как да се коват CHI токени

Ако искате да се сдобиете с някои Chi жетони, можете лесно да ги монетите на борсата 1inch. Моля, обърнете внимание, че преди да продължите, максималното количество за коване е 140 CHI, което се равнява на половината от блок. Опитът за изсичане на по-голяма сума би увеличил времето за изпълнение.

Стъпка 1: Изберете ETH / CHI

Когато сте в раздела „Размяна“ в горната част на екрана, изберете ETH от „От“Падащо меню и CHI от полето„ До “.

Стъпка 2: Деактивирайте всички DEX

От списъка с DEX деактивирайте всички тези, с изключение на CHI Minter, така че неговите състояния да са 100%.

мента чи газ жетони чи минтър

Стъпка 3: Потвърдете и разменете

Потвърдете транзакциите и суап, като използвате бързо време за газ от свързания ви портфейл Ethereum и извършете суапа.

как да се намалят таксите за газ от ефир

1inch Token Airdrop

Потребители на 1 инч, които са взаимодействали с платформата преди декември 2020 г., могат да отговарят на условията за безплатни 1INCH токени. Като част от стартирането на техния токен за управление и полезност платформата е пуснала 90 милиона 1 инча токени на потребители, които преди това са търгували на борса.

1INCH airdrop Безплатни токени

Допустимите потребители могат да получат тези токени безплатно, стига да са направили поне 1 сделка преди 15 септември 2020 г. или най-малко 4 сделки общо или сделки на обща стойност поне $ 20.

Плюс доставчиците на ликвидност към 1inch Liquidity Protocol (Mooniswap) също ще получат своите 1INCH токени въз основа на етапите 1 и 2 на програмата за добив на ликвидност, обявени по-рано тази година.

Този спад ще се прилага за всеки отговарящ на изискванията акаунт или портфейл, които са били свързани и търгувани с 1inch, което е чудесно, тъй като означава, че можете да отговаряте на условията за повече от 1 иск!

Как да заявите своите безплатни 1INCH токени

В това видео ви показвам как да заявите безплатните си 1INCH токени като част от 90 милиона токени на платформата. Потребителите трябва да са взаимодействали с платформата ПРЕДИ 24 декември 2020 г. и да са направили поне 1 сделка преди 15 септември 2020 г., или най-малко 4 сделки общо, или сделки на обща стойност поне $ 20.

Плюс доставчиците на ликвидност към протокола също могат да получат своите етапи, базирани на 1INCH, пуснати миналата есен.

Previous Post
Guia para iniciantes sobre como comprar Bitcoin com Revolut 2021
Next Post
Binance Earn: Печелете лихва върху вашите крипто активи