15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

eToroX Exchange Review & Tutorial 2021

В това eToroX обмен на обмен за 2021 г., ще разгледаме обмена, таксите, поддържаните криптовалути и поддръжката.

Борсата eToroX е насочена към малко по-опитни търговци, тъй като самата борсова платформа е по-напреднала в сравнение с платформата за търговия eToro. Но ако сте нов, ще откриете, че след като го разберете, има по-широк спектър от крипто активи и стабилни монети с по-конкурентни такси и опции за търговия на разположение за вас.

Какво е eToroX?

eToroX стартира през 2019 г. и е крипто дъщерно дружество на eToro. Изграден почти като мост между традиционния финансов сектор и крипто пространството. eToroX предлага криптовалути като Ripple, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash и Litecoin. Освен това те имат редица стабилни монети, които са обвързани с различни световни валути и злато и сребро. Които включват GBPX, EURX, GOLDX и др.

Обмен на eToroX

За да започнете, ще трябва да сте завършили процеса на потвърждение във вашия акаунт за търговия eToro. След това можете да влезете в eToroX Exchange, използвайки вашето потребителско име и парола за eToro.

За да се регистрирате в eToro Trading Platform и да започнете да търгувате с криптовалути, Натисни тук.

eToro портфейл

Можете да прехвърлите вашата крипто между вашия eToro Wallet и усъвършенстваната криптообмен на eToro, eToroX.

Собственият портфейл на eToro е попечителски, следователно няма да имате достъп до личните си ключове, нито пълен контрол върху средствата си. Ето защо eToro в крайна сметка ще контролира вашите средства. Но портфейлът им поддържа над 120 криптовалути. Можете лесно да съхранявате, получавате и прехвърляте крипто в портфейла им, както и да разменяте.

eToro портфейл

Такси за eToroX

Таксите за eToroX се основават на вашия месечен обем и на модел на производител / вземащ. В ниво 1 ще плащате 0,10% за поръчки на производители и 0,24% за поръчки на вземащи.

Ще срещнете такси за производители и вземащи много при обмен. Така че в случай, че не сте наясно какво представляват, бързо ще ви обясня.

Такси с EToroX

Ако направя поръчка на текущата пазарна стойност и следователно бъде завършена незабавно, аз се считам за участник в пазара, тъй като взема текущата пазарна цена и поради това таксата ми е 0,24%.

Въпреки това, ако трябва да стана производител на пазара и да дефинирам нова цена, която не се съпоставя веднага с поръчка в книгата с поръчки, отколкото ще платя по-малко, на 0,10%.

Такси за депозит и теглене & Граници

eToroX позволява депозити в крипто, стабилни монети (които са фиксирани към различни световни валути) и щатски долари. Въпреки това, за тези, които не са търговци на ден (като мен), това може да не работи за вас, тъй като минималният депозит е $ 10K. Плюс това, същото важи и за тегления, така че просто имайте предвид това, преди да започнете да търгувате за щатски долари, след това задръжте средствата си.

За крипто активи не се изисква минимален депозит и подобни на Биткойн могат да бъдат депозирани с помощта на QR код и адрес на портфейла.

По отношение на тегленията таксите, които ще плащате, се основават на актива, който сте изтеглили. Можете да проверите техните такси за теглене и лимити за техните такси страница.

Такси за теглене на eToroX

Поддържани eToroX Cryptos

eToroX поддържа подобни Bitcoin, Stellar, XRP, Tron, Cardano, EOS, Litecoin, Ethereum, Dash, ZCash, Neo, IOTA, Binance Coin и много различни стабилни монети.

Конюшни монети

eToroX е предимно просто крипто обмен на крипто. Можете да депозирате щатски долари, но само суми, по-големи от $ 10 000. Вместо да използва валути FIAT за търговия, eToroX използва стабилни монети, обвързани с различни световни валути и метали, включително; EURX (евро), GBPX (британски лири), CADX (канадски долари), NZDX (новозеландски долар), GOLDX (злато), SILVX (сребро) и др..

Тези токени ERC20 се издават от eToro Digital Assets Ltd. (дъщерно дружество на eToro).

eToroX стабилни монети

Поддръжка на eToroX

Един от най-големите падения е поддръжката на eToro, без чат на живо, евентуално разрешаването на проблеми може да отнеме дни.

Аз лично имах проблем при депозиране на моя BTC в eToroX. След няколко дни, когато средствата ми не се появиха, трябваше да се свържа с поддръжката за помощ. Така че без чат на живо се свързах с екипа за поддръжка на клиенти по имейл (чрез техния сайт), който ми предостави 7-дневно време за отговор. За съжаление това беше през коледния период и не получих отговор в рамките на 7-дневния период.

Поддръжка на eToroX

Въпреки това получих по-бърз отговор от eToro чрез Twitter. Въпреки че eToro ще отговори по-бързо чрез Twitter, те са ограничени в това, което могат да направят, и ще ви насочат към тяхната онлайн поддръжка на клиенти. Но те успяха да ескалират заявката ми, тъй като отне повече от две седмици за отговор.

Ако не разрешите проблемите си в разумен срок, може бързо да загубите подкрепата и доверието на клиента, колкото и малка да е тази заявка. Това е нещо, което eToro ще трябва да реши, ако иска да стане основен играч на този пазар.

etoro twitter поддръжка

EToroX безопасен ли е?

Борсата eToroX предлага надеждна и сигурна платформа за крипто търговия. Те са лицензирани и регулирани от Гибралтарската комисия за финансови услуги съгласно Закона за инвестициите и финансовите доверителни услуги (номер на лиценза FSC1333B).

безопасно ли е eToroX?

eToroX срещу Coinbase

Подобно на Coinbase, eToroX предлага редица продукти под колана си. Това включва eToro, платформата за търговия, eToro Wallet, плюс борсата eToroX.

eToroX предлага по-ниски цени по отношение на таксите за търговия със ставки от 0,10 до 0,24% спрямо таксите Coinbase при 0,5%. Въпреки това с Coinbase можете да депозирате валути на FIAT като GBP и евро без минимални депозити. Освен това ще откриете, че обемът на търговия е по-голям и има повече ликвидност и двойки за търговия с Coinbase Pro.

Coinbase срещу eToroX

Заключение

eToroX е добра алтернатива на eToro за тези, които търсят по-модерни опции за търговия и по-ниски такси. Въпреки че чувствам, че тя все още е в зародиш и се нуждае от повече търговски двойки и възможност за финансиране с FIAT. Ако трябва да добавите 10 000 долара като входна точка, ще отблъснете много потребители. Ако eToroX редува това без минимални депозити, това определено ще привлече много повече потребители към платформата. Също така установих, че денонощният обем е нисък. Но очевидно това ще се промени в зависимост от пазарните условия.

Поддръжката наистина ще се възползва от добавянето на функция за чат на живо, за да се увеличи времето за реакция на поддръжката. Аз лично имах проблем с депозирането на биткойн, който след това отне повече от 2 седмици, за да се реши и смятам, че тази функция ще даде цялостно по-добро обслужване на клиентите.

Previous Post
Guia para iniciantes sobre como comprar Bitcoin com Revolut 2021
Next Post
Binance Earn: Печелете лихва върху вашите крипто активи