15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Подкрепете преглед и урок 2021 г. – Търгувайте „Всичко до каквото и да било“

Ако искате да намерите хубав и лесен начин за търговия между крипто, американски акции, валути и благородни метали при нива на търговия до 0% и с нулеви такси за депозити и тегления, Uphold е платформа, която си струва да се обмисли.

В този преглед на поддържането ще ви преведа през процеса на регистрация. Показвам ви как да купувате и търгувате с криптовалути, акции и благородни метали, използвайки тяхната функция ‘Всичко до каквото и да било’. Всичко това може да се направи в лесното за използване уеб приложение и мобилни устройства на Uphold.

Какво е поддържане?

Откакто Uphold стартира през 2015 г., той даде възможност на своите 1,7 милиона членове по целия свят да купуват, продават и държат фиат и цифрови валути, както и благородни метали и акции в САЩ чрез един лесен за използване интерфейс. За разлика от конкурентните платформи, потребителите могат да търгуват директно между всеки поддържан актив, намалявайки размера на таксите, спестявайки ви време и пари. Освен това, интегрираната в блокчейн платформа дава възможност да се изпраща всяка валута на почти всеки и навсякъде – незабавно.

Подкрепете прегледа „Всичко до каквото и да било“

От последния ми преглед на Uphold вече можете да купувате, продавате, държите и конвертирате 36 криптовалути и стабилни монети, 27 национални валути и 4 благородни метала, всичко това в една сметка. Понастоящем търговията с американски акции е ограничена до определени региони, можете да научите повече тук.

Поддържайте също така мобилни приложения, както и тяхната уеб версия и те са достъпни от App Store или Google Play.

Поддържане на акции в САЩ

Кои криптовалути поддържат?

Поддържайте понастоящем поддържа 30 различни криптовалути и помощни токени. Те включват подобни на BTC, DASH, XRP, NANO. Освен това те също поддържат 6 стабилни монети.

поддържат поддържаните валути

Поддържане на такси

Uphold са преминали към ценообразуване без комисионни и се хвалят да имат 0% такси за търговия, такси за депозит и теглене. Няма сложни слоеве с такси, с които да се борите и цената, която виждате, преди да търгувате, е цената, която ще платите, когато търгувате. За разлика от много конкуренти, те се заключват и гарантират цената предварително.

Поддържайте таксите за търговия

Но въпреки че няма такси за търговия, Uphold не е безплатна платформа. Те ще начисляват „спред“ всеки път, когато конвертирате една валута или актив в друга. В САЩ и Европа разпространението обикновено е от 0,8% до 1,2% за основни криптоси като BTC, ETH и XRP. В някои други части на думата разпространението им може дори да достигне 1,8%.

Има различни спредове за различни видове стоки като 3% за благородни метали, 0,2% за FIAT и 1% за акции в САЩ.

Имам ли моите частни ключове с Uphold?

Подобно на подобни Coinbase или eToro, всъщност нямате достъп до личните си ключове и поверявате трета страна. Ето защо бих препоръчал да съхранявате вашите биткойни за дългосрочен план в хардуерен портфейл като Книга Нано или Трезор. Това е така, че да имате по-голям контрол върху средствата си с достъп до вашите лични ключове. Също така трябва да попълните KYC, така че да не е напълно децентрализиран.

Как са защитени средствата с Uphold?

Подкрепете разгръщането на пластови защити, за да ограничите обхвата и дълбочината на потенциалните атаки, както и усъвършенстваното криптиране. Можете също така да потвърдите резервните им наличности и да гарантирате, че вашите средства се пазят по всяко време от тук.

Тяхната застрахователна полица не покрива загуби поради неоторизиран достъп до вашия акаунт за поддържане. Потребителят носи отговорност да използва надеждни пароли и потвърждаване в две стъпки за достъп до вашия акаунт за поддържане и да одобрява тегления от неговия акаунт.

поддържане на безопасност

Как да закупите биткойн за поддържане: Урок стъпка по стъпка

Регистрация на акаунт & Проверка

За да започнете с Поддържане, първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате за акаунт.

Поддържайте портфейла

Когато се регистрирате, те ще съберат вашето официално име, дата на раждане и телефонен номер. Това е, за да ви предпази от измами и да защити тяхната общност.

Не е нужно да потвърждавате самоличността си, докато не изтеглите или изпратите средства на други хора. Но това може да се извърши по-рано, ако искате.

Как да закупите биткойн

За да закупите криптовалута, просто преминете към раздела „Всичко до каквото и да било“ или търговия на екрана.

Изберете „От“И след това изберете начина си на плащане.

Ако решите да закупите чрез банкова сметка, има 0% такси. Моля, просто се уверете, че сте включили референтния номер, показан на вашия екран, тъй като това ще съпостави вашата банкова сметка с вашата сметка за поддържане. Плащанията с кредитни карти ще начисляват 3,99%.

След това просто изберете криптовалутата, която искате да обмените “Да се”От подобни на Bitcoin, Ethereum или Ripple.

депозит за поддържане

Как да изтеглите средства от поддържания си портфейл

Тегленията от Uphold се таксуват с 0% такси. Има различни методи за теглене, в зависимост от вида на актива, към който искате да изтеглите.

Ако искате да изтеглите криптовалути от Uphold, изберете необходимата криптовалута от „ОтИ след това изберете мрежата за криптовалута от „Да се”Списък. Тогава въведете сумата бихте искали да се оттеглите. Когато решите да „Визуализация”Ще се покаже адресно поле, където след това можете да въведете адреса за вашия външен портфейл.

Моля, само имайте предвид, че въпреки че тегленията са безплатни, пак ще бъдете таксувани със стандартна такса за крипто мрежа, за да обработите тази транзакция.

Поддържане на Crypto теглене

За да изтеглите FIAT по банковата си сметка, изберете валутата на FIAT от полето „От“ и изберете „Банкова сметка“ в „Да се”Поле. Може да бъдете помолени да настроите банката и да въведете номера на сметката и да сортирате кода, ако преди това не сте теглили към тази сметка.

оттегляне от Uphold

Какъв е моят адрес за поддържане на криптовалута в портфейла?

За да откриете публичния си адрес, кликнете върху криптовалутата от раздела на портфолиото и кликнете върху 3 точки горе вдясно.

Изберете „Адрес на крипто портфейла

След това вашият публичен адрес и QR код ще бъдат показани на екрана.

поддържайте адреса на портфейла

Поддържане на дебитна карта

Поддържайте също така много собствена дебитна карта. С тяхната дебитна карта можете да изберете да плащате с крипто, метали, валути или каквото изберете. С картата можете да спечелите 1% Cashback и 2% Cryptoback, за да можете да харчите Bitcoin и да печелите Bitcoin. Тъй като е Mastercard®, той се приема в близо 50 милиона търговци и банкомати по целия свят. С НУЛА такси за чуждестранни транзакции.

Поддържане на дебитна карта

Поддържайте и смел браузър

Смел възнаграждава вниманието на потребителите си с основни маркери за внимание (BAT). След това те могат да се използват в смелата екосистема, за да дадат бакшиш на любимите си създатели и издатели. Uphold идва, че те са доставчиците на портфейли за платформата Brave Publisher.

Смели награди и отстояване

За да осъществите достъп до вашите смели баланси, първо ще трябва да потвърдите изцяло самоличността си на Uphold. Това е доста прост процес и отнема само няколко минути за завършване в мрежата или мобилното устройство. Преди да започнете, ще ви е необходима валидна форма на държавно издаден документ за самоличност със снимка. Както и да си направите селфи на живо с лаптопа или камерата на телефона.

как да изтеглите НДНТ от Brave

След като акаунтът ви бъде регистриран и потвърден с Uphold, основните ви жетони за внимание ще се появят във вашето портфолио. Позволявайки ви да съхранявате, търгувате с токени във FIAT или ги изтегляте на сигурно място в хардуерен портфейл.

Смел браузър

Поддържане срещу Coinbase

Поддържането често се сравнява с борси като Coinbase, или банкови услуги с безплатен обмен на пари като Revolut. Uphold обаче издухва всички тях от водата с повече национални и цифрови валути. Както и метал и 10 пъти размера на търговските двойки на своите конкуренти.

Поддържане срещу Coinbase срещу Revolut срещу Robinhood

Previous Post
Guia para iniciantes sobre como comprar Bitcoin com Revolut 2021
Next Post
Binance Earn: Печелете лихва върху вашите крипто активи