15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Преглед и урок на Argent Wallet: DeFi стана лесно

В този преглед на Argent Wallet ви превеждам през интелигентния мобилен портфейл, базиран на Ethereum. С възможност за съхранение, изпращане и записване; вземете назаем, спечелете лихва и инвестирайте. Освен това се насладете на децентрализирани приложения само с няколко докосвания, включително Aave, PoolTogether, Compound Finance и Uniswap.

Какво е Argent?

Argent е интелигентен портфейл за крипто валута, който се предлага като мобилно приложение за ios и Android. Самото приложение включва всичко, което бихте очаквали от приложение за мобилно банкиране и е много удобно за потребителя, разработено с мисъл за начинаещи.

В рамките на портфейла можете да съхранявате и изпращате; печелете лихва и инвестирайте. Освен това е уникален за леснодостъпност на децентрализирани приложения (DAPPS) като Maker, Uniswap или Compound.

Какво е argent smart wallet

Само вие имате достъп до активите си и никой не може да ви попречи да получите достъп до тях (дори Argent). Няма фрази или семена за възстановяване, които да запомните или съхранявате безопасно. Вместо това можете да защитите своя портфейл Argent с възхитен агент, член на семейството или приятел или със собствени устройства като Trezor и Ledger, използвани като пазители.

Поддържани криптовалути

Argent Wallet е изграден върху блокчейн Ethereum и е фокусиран върху Ethereum. Можете да получите достъп до над 240 различни базирани на Ethereum (ERC20) маркери в Argent. Включително подобни на ETH, DAI, MKR, LINK, BAT, SUSHI, USDT, UNI и опаковани биткойни.

DAPPS

В Argent имате достъп до някои от най-популярните DEFI приложения отдясно в портфейла си. Разменяйте вашите токени и получавайте най-добрите курсове на 10 децентрализирани борси (DEX), включително Uniswap, Balancer, Kyber и други.

Можете да спечелите лихва, като осигурите ликвидност за заеми и борси с Compound, Dai Savings, Aave и PoolTogether.

Освен това вече можете да допринесете за Eth2 и да спечелите награди за залагане с Lido.

Argent Wallet DAPPS

Такси за портфейла на Argent

За да се опита да направи крипто по-достъпно, Argent се опита да покрие колкото е възможно повече разходи. Първоначално Argent пуснаха портфейла си, предоставяйки безплатни транзакции, но поради увеличаването на таксите за газ вече не стана възможно да го правят. Освен това те не могат да покрият всяка такса, за да могат да поддържат бизнеса си.

Токени за суап на портфейла на Argent

Следователно таксите, които потребителите ще трябва да платят, са мрежови / газови такси и такси за обмен. Ако обмените фиатната валута за крипто, ще платите такса на доставчика на трета страна за тази услуга. Понастоящем Argent не взема хонорар за това.

Когато обменяте крипто-към-крипто, ще платите малка такса за обмен и такса за транзакция Ethereum (газ). В този случай, Argent взема малка част от обменната такса.

Как да закупите крипто в Argent

Ако искате да закупите вашите Ethereum или ERC20 токени чрез приложението Argent, използвайки FIAT, това ще бъде направено и от двете MoonPay или SendWyre. Купуването на крипто чрез този метод е много удобно, но е скъпо и не е нещо, което бих препоръчал.

Аз лично бих закупил моята крипто от друга борса и бих я изпратил на портфейла на Argent.

Купете Ethereum с Argent Wallet

Сигурност

Портфейлът Argent твърди, че е най-сигурният портфейл. „Функции за сигурност на най-добрите съвременни банкови приложения, съчетани с уникални възможности, базирани на блокчейн“

Argent не е личен портфейл, така че само вие имате достъп и контрол на вашите крипто активи, дори и Argent

Сигурност на портфейла на Argent

Пазители

Argent Guardians могат да бъдат устройства или лица, на които имате доверие. Това може да включва член на семейството или приятел в приложението Argent, хардуерен портфейл по ваш избор или услуга на трета страна, като услуга на Argent Guardian. Броят на пазителите, които имате, е неограничен и можете да използвате всяка комбинация от пазители, която желаете.

Пазители на Argent Wallet

На тези Пазители е поверено да помагат при конкретни задачи, предварително дефинирани в интелигентен договор (като одобряване на възстановяване). Ако случайно загубите телефона си (или ако е откраднат), можете лесно да възстановите портфейла си на нов телефон, като помолите определените от Вас Пазители да одобрят възстановяването.

Това ви дава контрол върху вашите крипто активи и вашите пазители могат лесно да бъдат добавени или премахнати по всяко време в приложението.

Характеристики на Argent

Argent има множество познати функции, които можете да намерите в обикновеното приложение за мобилно банкиране. Улеснявайки наистина новите потребители на криптовалута да възприемат тази технология. Ето някои от функциите на приложението, които вече не са споменати;

  • Заключете портфейла си от всяко място – Незабавно замразете портфейла си, ако смятате, че някой има достъп до него. Портфейлът ви се отключва автоматично след пет дни. Или можете да го отключите по-рано
  • Защита на транзакциите – Задайте дневни лимити за прехвърляне за нови получатели. Всички трансфери над дневния ви лимит отнемат 24 часа. С настойници можете да изпращате крипто незабавно.
  • Възстановяване на портфейла – Няма нужда да записвате и съхранявате сложни фрази и пароли за възстановяване. Просто помолете вашите настойници за помощ. Вземете консенсус сред вашите настойници, за да одобрите възстановяване.
  • Защитена анклава и биометрично удостоверяване – Вашият портфейл е защитен с всички най-нови функции за сигурност на iOS и Android.
  • Задайте дневни лимити за трансфер – Задайте максимални суми, които могат да се прехвърлят от портфейла ви всеки ден. Трансферите над този лимит ще отнемат 24 часа.
  • Доверени контакти – Можете да изпращате незабавни, неограничени трансфери до контактите, на които имате доверие.

Арджен Дапс

поддържа

С Argent може да се свържете чрез Twitter, Раздор, или чрез подаване на заявка за подкрепа тук или по имейл [имейл защитен] Аз лично не съм имал проблеми с Argent, но когато се свързах с тяхната поддръжка чрез Twitter през уикенда, те бързо отговориха.

Много от най-често задаваните въпроси могат да бъдат намерени на техните страници за поддръжка или често задавани въпроси. Препоръчвам да ги проверите, преди да се свържете с поддръжката на Argent, обикновено тук ще намерите отговорите по-бързо.

Често задавани въпроси за Argent Wallet

Ако поддръжката е лоша, обикновено можете да намерите отрицателни отзиви / коментари за подобни Доверителен пилот, което в момента все още предстои да бъде прегледано, а Reddit отново няма реални оплаквания.

Поддръжка на Argent Wallet

Argent ETH 2.0 Залагане с Лидо

Вече можете да залагате ETH отдясно в портфейла на Argent. Това означава, че можете да започнете да печелите ежедневни награди и да помагате за защитата на мрежата Ethereum, само с едно докосване.

Залагане на Argent Ethereum 2.0

Просто депозирайте Ether и ще получите същото количество StETH токени в замяна, представляващи вашия залог. Токените са напълно ликвидни, поради което можете да търгувате, продавате, обменяте и инвестирате по всяко време. След това ежедневните награди се издават автоматично и вашият баланс на токените ще се увеличи в портфейла ви, без да е необходимо да заявявате.

Всичко това се прави с помощта на Лидо, течно решение за залагане на Ethereum 2.0, което ви позволява да залагате без теглене на блокировки, минимални депозити или неприятности при управлението на вашия собствен хардуер.

Портфейл Argent срещу Dharma

Друг портфейл, подобен на портфейла на Argent, е Dharma. Dharma е портфейл с отворен код и портфейл без попечителство, изграден върху Compound и позволява на потребителите да депозират и печелят лихви, да търгуват и да изпращат средства лесно.

Ще започнете да печелите лихва върху вашите крипто активи, веднага щом направите депозит във вашата сметка в Дхарма. Plus Dharma е и първият мобилен портфейл с естествена поддръжка за Uniswap V2. Така че, ако някога искате да правите сделки в движение, използвайте Dharma, където можете да търгувате и безпроблемно да разменяте 2000+ DEFI активи на вашето мобилно устройство.

Плюс едно от най-големите предимства на използването на Дхарма е, че все още има НУЛИ такси за газ. Ако се интересувате да научите повече за Дхарма, можете да прочетете моя преглед тук.

Dharma Wallet Review & amp; Урок

Как да заявите UniSwap UNI Tokens с Argent

Като потребител на Argent, ако сте добавили ликвидност към UniSwap чрез Argent или сте разменяли на Uniswap с помощта на WalletConnect, преди 1 септември 2020 г. вашият портфейл Argent ще отговаря на условията за UNI токени от Uniswap airdrop. Въпреки това, няма да отговаряте на условията, ако сте използвали тяхната интегрирана борса Kyber, съгласно правилата за Uniswap. При текуща цена от 4,21 долара 400 UNI токена струват 1 684 долара, така че определено си струва да се провери!

За да заявите вашите токени, ще трябва да имате достатъчно ETH в портфейла си, за да платите таксите за бензин. След това просто се насочете към Uniswap, свържете портфейла си чрез WalletConnect. Отворете Argent, сканирайте вашия QR и след това трябва да видите изскачащ прозорец с искане за одобрение и вашите токени ще бъдат заявени.

За повече информация, моля, разгледайте техните ръководство стъпка по стъпка.

Заключение

⭐⭐⭐⭐

Оценка: 4 от 5.

Argent е изчистен, прост портфейл на Ethereum и идеален за начинаещи, които се притесняват да съхраняват личните си ключове. Това прави процеса по-малко плашещ, тъй като изглежда познат особено на хилядолетията, които са свикнали да банкират приложения като Revolut (които не бих препоръчал да купуват & съхраняване на крипто с).

След като потребителите свикнат да купуват и съхраняват своя Ethereum & Токени ERC20. Argent прави много лесно да започнете да проучвате по-нататък и да взаимодействате с DAPPS като Aave, Compound и UniSwap, за да започнете да печелите лихва върху техните крипто активи.

Като портфейл, базиран на Ethereum, не можете да купувате и съхранявате Bitcoin (BTC) с Argent. В момента биткойнът все още е равен номер едно и криптовалутата, която всеки, който започва, иска. Следователно, това ще забави приемането на начинаещи инвеститори, използващи Argent от самото начало.

Бих искал да имам възможност да коригирам таксите за газ. Argent казва, че ще осигурят възможно най-добрата такса за газ за вашата транзакция. При толкова високи такси обаче би било хубаво да имаме някакъв контрол.

Очаквам с нетърпение да видя бъдещото развитие на Argent и ще продължа да издавам още уроци около портфейла.

Previous Post
DarkMarket fork ‘OpenBazaar’ será lançado
Next Post
Подкрепете преглед и урок 2021 г. – Търгувайте „Всичко до каквото и да било“