15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ledger Nano X Преглед и урок 2021: Как да настроите книга

Ако сериозно се занимавате с крипто и контролирате активите си, Книга може да бъде чудесно решение. Когато притежавате крипто, това, което наистина притежавате, е частен ключ, който трябва да запазите в безопасност. С Ledger това се съхранява офлайн и далеч от потенциална вреда само с вас на седалката на водача.

В този преглед на Ledger Nano X ще разгледаме хардуерното устройство Ledger Nano X и как се сравнява с конкуренцията.

Ledger - Свети Валентин Специални оферти

Кой е Леджър?

Книга стартира през 2014 г. и е лидер в сигурността на криптовалутите, осигурявайки крипто активи като Bitcoin, Ethereum и Litecoin. Те се описват като „бързо развиваща се компания, която разработва решения за сигурност и инфраструктура за криптовалути, както и блокчейн приложения за физически лица и компании, като използва отличителна, патентована технология“.

Кои са Книгата

Първоначално Ledger пусна 2 хардуерни портфейла, които бяха лекият Ledger Nano S и сензорният екран Ledger Blue, който може да поддържа 23 криптовалути и повече чрез трети страни.

Сега обаче Ledger разшири портфолиото си и има клиенти в 165 страни, продаде над 1,5 милиона портфейла и има 100 дистрибутори в световен мащаб.

Какво е хардуерен портфейл?

Хардуерният портфейл често е малко устройство и е преносим ключ, който ви позволява безопасен достъп до вашите крипто активи отвсякъде. Вашата крипто не се съхранява в хардуерния портфейл, тъй като те се съхраняват в блокчейна. Портфейлът просто съхранява вашия личен ключ, който ви позволява достъп за управление на вашата крипто и е защитен с щифт.

С личните ви ключове, които се съхраняват на устройство, те се пазят от интернет и далеч от потенциална вреда. Това понякога се нарича „хладилно съхранение“.

какво е хардуерен портфейл?

Какво представлява Ledger Nano X?

The Ledger Nano X е хардуерен портфейл от Ledger. Позволява ви да инсталирате до 100 крипто приложения едновременно. Плюс това се поддържат повече от 1500 монети и жетони, включително Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin.

С Nano x можете да осигурите, купувате, продавате, обменяте навсякъде, където отидете. С добавената Bluetooth свързаност можете да свържете своя Ledger Nano X с мобилното приложение Ledger Live и безопасно да управлявате крипто от вашия смартфон. Освен това все още можете да го свържете с помощта на предоставения кабел, за да можете да управлявате крипто от компютъра си.

какво е Ledger Nano X

Ledger Nano X Поддържани монети

С Ledger Nano X можете да купувате, продавате, обменяте, залагате, заемате и управлявате 27 монети & повече от 1500 токена директно от вашия смартфон или компютър. Те включват популярни крипто, като например; Биткойн, Ethereum, DogeCoin Litecoin, Ripple и Stellar.

Nano X поддържа крипто

Ако имате по-малко популярни монети, като подобни на ERC20 токен, може да се наложи да използвате подобни на MyEtherWallet или MyCrypto портфейл, за да ги изпращате и получавате. Можете да намерите пълен списък с криптовалути, поддържани от Ledger тук.

Преди това (с Ledger Nano S). можете да инсталирате само между 3 и 20 крипто приложения на вашето устройство. С Ledger Nano X обаче вече можете да инсталирате до 100 приложения на вашето устройство. Това обаче ще зависи от размера на приложението ви.

Какво е Ledger Live?

Ledger Live по същество е вашият шлюз за управление на вашето хардуерно устройство Ledger. Това е софтуер, който можете да изтеглите на вашия работен плот или мобилния си телефон чрез приложение. Софтуерът е безплатен за използване и поддържа Ledger Nano S и Ledger Nano X.

С Ledger Live можете да изпращате, получавате, залагате и разменяте вашите крипто активи. С неотдавнашното добавяне на Bluetooth свързаност можете да извършвате всички тези действия в движение, с достъп от мобилно устройство.

Ledger Live Manager

Ledger Nano X App

The Ledger Nano X приложението, позволява на потребителите на хардуерно устройство Ledger Nano да управляват своята крипто от мобилно устройство. Това е известно като Ledger Live (Mobile). С приложението можете да купувате крипто като Bitcoin и Ethereum чрез техните партньори Coinify. Можете също да използвате приложението, за да изпращате и получавате крипто в движение. Освен това можете да разменяте, залагате и давате назаем и вашите активи.

Мобилното приложение е достъпно за изтегляне от Google Play или Appstore. Налична е и Bluetooth връзка за безжична връзка.

Ledger Nano X App

Ledger Nano X Price

The Ledger Nano X в момента е на цена $ 119 (£ 109). Ledger също провежда редовно промоции за своите устройства, които си струва да проверите, за да получите най-новите оферти.

Можете също така да спестите, като закупите пакети, които след това можете да използвате като допълнителни или резервни устройства.

книга нано х цена

Код за отстъпка на Ledger Nano X

Ако се интересувате от закупуване на Ledger Nano X или някой от продуктите на Ledger, те редовно провеждат промоции, където можете да вземете някои страхотни оферти. Ledger предлагат най-големите си отстъпки по време на Черния петък и Кибер понеделник, миналата година можеше да спестите огромни 45%.

Код за отстъпка на Ledger Nano 2021

Използвай това код за отстъпка за да получите ваучер за $ 25,00.

Ledger - Свети Валентин Специални оферти

Ledger Nano X срещу S

The Книга Nano X и S идват от едно и също семейство, но как се сравняват? Е, Ledger Nano S съществува от 2016 г. и някои потребители не харесват тромавите бутони в горната част на устройството си. Нито фактът, че могат да инсталират само няколко приложения наведнъж.

Ledger Nano X срещу Ledger Nano S

Това са основните промени, приложени с Ledger Nano X. Устройството вече има бутони отпред на устройството и пет пъти повече налично място за съхранение на приложения. Nano X има и по-голям екран, както Bluetooth, така и кабелни връзки и по-мощен чип със защитен елемент.

Всички тези нови функции обаче имат своята цена, а Nano X излиза на цена от $ 119 (£ 109). За разлика от по-евтината цена от $ 59 (£ 54.50).

Ledger Nano X срещу Trezor Model T

Един от основните конкуренти на Ledger е техният съперник Trezor. И двете Трезор и Книга устройства са много безопасен начин за съхранение на вашите криптовалути, но кои са основните разлики?

Първо, нека поговорим за цената и Ledger Nano X ще ви струва приблизително 119 долара, докато Trezor T е 159 долара. Въпреки че и двамата редовно провеждат промоции за своите устройства, които си струва да проверите.

Trezor Model T срещу Ledger

Trezor Model T има наистина приятен цветен дисплей и сензорен екран, който е много лесен за използване. Докато Ledger Nano X има цифров черно-бял дисплей с 2 ​​външни бутона за работа. И двете имат широк спектър от поддържани криптовалути.

Въпреки това, когато Ledger поема водещата роля е със своя софтуер за управление на Ledger Live и Bluetooth свързаност (която Trezor тепърва ще включва).

Previous Post
DarkMarket fork ‘OpenBazaar’ será lançado
Next Post
Подкрепете преглед и урок 2021 г. – Търгувайте „Всичко до каквото и да било“