15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

KuCoin Exchange Review 2021: Урок, такси и сигурност

В този преглед ще ви преведа през криптовалутната борса Kucoin. Борса Kucoin е една от най-популярните крипто борси (топ 10 борси по обем според CoinMarketCap).

Те стартираха през 2017 г. и вече имат над 5 милиона регистрирани потребители от над 200 държави и региони. Платформата осигурява крипто за крипто търговия с ниски такси и отстъпки за техните притежатели на токени KCS.

В този преглед на Kucoin ние пренебрегваме борсата, разглеждайки таксите, безопасността / сигурността и поддържаните криптовалути. Съставих и видео урок Kucoin, който можете да намерите по-долу.

Регистрирайте се в Kucoin Exchange

Какво е Kucoin?

KuCoin е платформа за търговия с криптовалути, известна като „The People’s Exchange“ и работи на Сейшелските острови. Платформата има над 300 двойки за търговия и можете да купувате и продавате харесвания на Bitcoin, Ethereum, DEFI токени, стабилни монети, както и техния собствен KCS токен.

Налични са няколко опции за търговия, които отговарят на различни нива на търговия, включително спот търговия, мигновени борси и маржин търговия. Освен това можете да печелите крипто с крипто кредитиране, залагане, меко залагане на KuCoin и Акции KuCoin (KCS) бонус.

Кукоин борса

KCS монета

KuCoin има своя собствена криптовалута ERC20 токен, наречен KuCoin Shares (KCS). Притежателите на KCS получават ежедневни дивиденти за криптовалута, печелят от успеха на борсата, получават търговски отстъпки и по-ниски такси за теглене и автоматично се квалифицират за ексклузивни промоции, оферти и награди.

Поддържани крипто

Въпреки че KuCoin е крипто към крипто без пазари на FIAT, все още има над 300 търговски двойки. С пазари като BTC, KCS, ALT, DEFI и USD стабилни монети.

Ако все още нямате крипто за депозит, можете да закупите на сайта KuCoin чрез кредит с USD, EUR, GBP, CAD или AUD. Въпреки това всъщност не бих препоръчал това, тъй като това няма да е най-евтиният начин да закупите крипто, защото ще плащате високи такси за удобството.

Така че може да ви е по-добре да използвате поддържана от FIAT криптообмен, като Coinbase Pro например.

Kucoin поддържа крипто

Такси

Депозитите са безплатни, но тегленията са на база крипто на крипто. Пример за това биха били BTC, където таксата е 0,0005 BTC (приблизително $ 9 по време на статията) или ETH при 0,005 ETH. Съществуват и минимални суми за теглене, които са на база крипто на крипто.

За да видите всички такси на платформата, кликнете тук.

Kucoin Теглене на такси

Такси за търговия

Таксите за търговия се основават на модел Maker / Taker и ще зависят от вашия 30-дневен обем на търговия. Аз лично не съм търговец на ден и следователно таксите са 0,1% за поръчки на производители и участници.

След това таксите започват да се различават, когато сумите за търговия са по-големи от 50 BTC за период от 30 дни. Подобно на подобните на Binance, можете също да получите намалени такси, като държите KuCoin KCS токена.

Такси за търговия KuCoin

Какви са акаунтите в KuCoin?

Под екрана за общ преглед на активите може да забележите, че има няколко различни акаунта, от които можете да прехвърляте, заемате или депозирате.

  • Основен акаунт ” се използва за депозити в криптовалута & тегления, фиат към крипто покупки чрез кредитни карти и заеми за маржин.
  • “Търговска сметка” е за транзакции с криптовалута
  • „Pool-X акаунт“ е за залагане и добив с добиви до 20%
  • „Маржин акаунт“ is е за заемане на марж и маржин търговия
  • „Фючърсна сметка“ се използва за търговия с фючърси като вечни фючърси XBTUSD

Ако искате да започнете да търгувате, първо ще трябва да депозирате средствата си в Главната сметка и след това да „прехвърлите“ към Търговската сметка.

Търговска сметка KuCoin

Регулиран ли е / безопасен ли е KuCoin?

KuCoin не е регулиран от никоя финансова регулаторна агенция и е хакнат през септември 2020 г. 281 милиона долара са откраднати от хакери, получаващи частните ключове за горещите портфейли на централизираната борса. Обаче техните Главен изпълнителен директор Джони Лю бързо обеща, че средствата ще бъдат „изцяло покрити“ от осигурителен фонд.

Kucoin Hack 2020

Винаги съветвам да съхранявате криптовалутата си в хардуерен портфейл като книга или Trezor (когато не търгувате със средства), така че да се държат офлайн и далеч от потенциална вреда.

Освен това, след като се регистрирате, внедрете двуфакторно удостоверяване като допълнително ниво на сигурност, тъй като това ще помогне за защитата на вашия акаунт.

KuCoin App

С KuCoin можете да търгувате бързо в движение по всяко време, навсякъде, 24/7. Обменът е достъпен чрез мрежата, както и мобилни приложения Android и iOS. Можете лесно да синхронизирате мобилното си устройство, като сканирате QR код чрез уебсайта с мобилния си телефон.

KuCoin App

Предлага ли се KuCoin в САЩ?

За съжаление KuCoin не предоставя услуга за клиенти от САЩ. Понастоящем те предоставят услуга само за страни, изброени на страницата KYC, за да се съобразят с всички приложими закони и разпоредби.

Ако искате да разберете къде можете да използвате Kucoin Exchange Натисни тук.

поддържа

KuCoin предлага 24 × 7 поддръжка на клиенти чрез WeChat, телефон, имейл и уеб чат. Освен че имате страница с често задавани въпроси с много полезна информация.

Аз лично използвах техния уеб чат и те бяха супер отзивчиви, отговаряйки за по-малко от минута.

Поддръжка на KuCoin

Заключение

KuCoin не е борса, която аз лично използвам ежедневно. Въпреки че не продавам крипто за FIAT, липсата на това като опция е огромен негатив. Бях разочарован и от разходите за изтегляне на BTC от борсата (декември 2020 г.).

При проверка Kucoin Trust Pilot резултат те получават впечатляващо лоша ставка. Вярвам, че по-голямата част от тези лоши отзиви се дължат на неотдавнашния им хак през 2020 г. Въпреки че Главен изпълнителен директор Джони Лю обеща, че средствата ще бъдат „покрити изцяло“ от осигурителен фонд, очевидно това ще отнеме време.

Аз лично не вярвам, че Kucoin е измама, както споменават много от рецензиите, но за Kucoin ще бъде много трудно да изгради отново доверие, особено в конкурентния крипто пазар.

Доверителен пилот на KUCOIN

Подобно на вашата банка, след като свикнете с борсата, може да е трудно да смените платформи и не виждам да се движа скоро. Аз лично бих предпочел да използвам подобни на Binance, Gemini или Coinbase Exchanges.

Previous Post
Silk Road Kingpin repartió dos cadenas perpetuas
Next Post
Урок за MetaMask 2021: Как да настроите и използвате MetaMask