15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Coinbase Review & Tutorial 2021: Как да купувате и продавате биткойни

В този преглед ви превеждам през Coinbase, една от най-популярните и надеждни борси за криптовалути в света. Дизайнът на Coinbase е прост и лесен за ползване, дори и за новия крипто инвеститор. Популярността на платформата продължава да расте и е достъпна в над 100 страни и с над 35 милиона потребители, които купуват, продават и търгуват с криптовалути.

Първо, ще дам общ преглед на Coinbase, ще разгледам и другите им функции, като Coinbase Earn и Coinbase Pro. След това ще обясня как да купувате, продавате и съхранявате биткойн и крипто с помощта на платформата Coinbase.

Регистрирайте се за coinbase и печелете безплатни крипто

Какво е Coinbase?

Coinbase.com е сигурна платформа за онлайн търговия за покупка, продажба, прехвърляне и съхранение на цифрова валута, като биткойн. Платформата е идеална за нови потребители, които влизат в криптовалута, купуват първите си биткойни с подобни на кредитна / дебитна карта или чрез банков превод. Той е лесен за използване, удобен и лесно се включва.

Coinbase по същество се състои от 4 отделни продукта & платформи, плюс собствена USD монета. Това са; Coinbase.com, Coinbase Pro, Coinbase Earn и Coinbase Wallet.

Функции на Coinbase 2021

Coinbase Pro

Coinbase Pro е платформа за търговия, насочена към по-опитни търговци. Търговците могат да обменят по-широк спектър от активи с по-усъвършенствани видове поръчки, като използват книги с поръчки, диаграми и графики. Едно от предимствата на търговията на Coinbase Pro в сравнение с Coinbase е по-ниските им такси за търговия. За да намалите още повече таксите си за търговия, струва си да проверите Binance Exchange.

Ако искате да разберете повече информация, разгледайте нашия Coinbase Pro Review & Урок.

Търгувайте с биткойн с Coinbase Pro

Портфейл Coinbase & DApp браузър

Coinbase Wallet е самостоятелно приложение, което позволява на потребителите да съхраняват собствени крипто и да изследват децентрализираната мрежа с браузър Dapp. Този портфейл не трябва да се бърка с приложението Coinbase, което е достъпно и на Coinbase.com.

Не се препоръчва да държите крипто на Coinbase или тяхната борса Coinbase Pro. С този крипто портфейл можете безопасно да съхранявате своите крипто активи и да имате пълен контрол. Ако обаче предпочитате по-нататъшна сигурност с вашата крипто, съхранявана офлайн, струва си да разгледате хардуерен портфейл, като например Книга или Трезор.

Ако искате да научите повече информация, разгледайте нашия Coinbase Wallet Review.

Портфейл Coinbase & amp; Урок за браузър DApp

Печелете Coinbase

Coinbase също ви дава възможност да печелите безплатни крипто с техните Печелете Coinbase отличителен белег. Coinbase Earn предоставя на потребителите си стимул да печелят безплатни крипто, докато се учат за крипто, по прост и ангажиращ начин.

Спечелете $ 50 БЕЗПЛАТНО Stellar XLM с Coinbase Печелете

Coinbase $ 10 Bitcoin Регистрационен бонус

Ако сте нов в борсата Coinbase, те предлагат на нови потребители бонус за регистрация от $ 10 при покупка или продажба на поне $ 100 (или повече) крипто.

За повече информация относно референтен код на Coinbase или бонус за регистрация кликнете тук.

Регистрирайте се за coinbase и печелете безплатни крипто

Криптовалути, поддържани от Coinbase

С Coinbase наличността за депозиране, купуване, продажба и теглене на криптовалути ще варира в зависимост от всеки актив. Можете също така да откриете, че таксите и наличността ще зависят от вашата държава и начина на плащане.

какви криптовалути поддържа Coinbase

Въпреки това, борсата Coinbase поддържа най-популярните криптовалути като Aave, Bitcoin, Cardano, Chainlink, Compound, DAI, EOS, Ethereum, Ripple, Stellar Lumens, Tezos, USDC и Wrapped Bitcoin.

Можете да разгледате пълния списък на поддържаните криптовалути тук.

Такси Coinbase

Таксите, които плащате с Coinbase, ще зависят от избрания от вас начин на плащане и вашето местоположение. Най-скъпият начин да закупите крипто на борсата Coinbase е чрез плащания с кредитни / дебитни карти с такса от 3,99%. Това не е начин, който аз лично препоръчвам да закупите вашата крипто поради високи такси, свързани. Въпреки че може да е един от най-удобните и вие плащате за това удобство.

За други видове поръчки за покупка и продажба с Coinbase се заплаща такса от 1,49%. Това не изглежда огромно, но ако сравните това с 0,1% на Binance Exchange или дори собствената им платформа Coinbase Pro с 0,5%, определено плащате над коефициентите тук.

Освен че начислява такси за незабавни покупки и с плащане чрез банкови преводи, Coinbase също така начислява спред от около 0,50% както за поръчки за покупка, така и за продажба. Реалният спред обаче може да бъде по-висок или по-нисък поради колебанията на пазара.

Ако искате да проверите повече информация за Coinbase Pro, можете да кликнете тук.

Ако сериозно искате да получите най-добрата цена при търговия. Бих препоръчал да проверите други борси, за да намалите таксата за търговия, като Binance Exchange (спестете до 45%) или FTX (спестете 5%).

Такси Coinbase Великобритания

Таксите, които ще платите с Coinbase exchange, ще се различават в зависимост от вашето местоположение. По-долу са посочени таксите Coinbase за тези от вас във Великобритания. Можете обаче да намерите пълен списък с таксите върху тях сайт.

Какви са таксите за Coinbase UK

Coinbase такси в САЩ

Таксите, които ще платите с Coinbase exchange, ще се различават в зависимост от вашето местоположение. По-долу са посочени таксите Coinbase за тези от вас в САЩ. Можете обаче да намерите пълен списък с таксите върху тях сайт.

Какви са таксите за Coinbase в САЩ

Поддръжка на Coinbase

Поддръжката на клиенти на Coinbase е един от най-големите им падения и е била силно критикувана от подобни TrustPilot като им дава оценка „Лошо“. Въпреки че никога не съм изпитвал никакви проблеми с Coinbase. Виждам колко разочароващо може да бъде, ако нещо се обърка или имате нужда от помощ.

По време на пазарите на крипто бикове, Coinbase ще има прилив от начинаещи, които се регистрират, а с повече нови потребители идва повече жалби и клиенти, нуждаещи се от помощ. Така че Coinbase се превърна в жертва на собствения си успех и се надяваме, че ще бъде готов за следващия пазар на бикове на Crypto.

Резултат от Coinbase Trustpilot

Безопасен ли е Coinbase?

За да използвате борсата Coinbase, вие влизате в сайта с потребителско име и парола плюс всякаква форма на двуфакторно удостоверяване, което сте свързали. Coinbase е централизирана борса и следователно има контрол върху вашата крипто, без достъп до вашите лични ключове. Това означава, че възлагате на трета страна да се грижи и защитава вашите крипто активи.

Безопасен ли е Coinbase

Въпреки че Coinbase не е претърпял атака, има съобщения за замразяване на потребителски акаунти на Coinbase. Следователно, аз лично бих препоръчал да не държите криптовалутата си в борса, която е много по-вероятно насочена към хакери. Когато приключите с търговията, преместете крипто на сигурно място в портфейла, като хардуерния портфейл като Книга или а Трезор.

Ledger Nano X - Сигурният хардуерен портфейл

Previous Post
Silk Road Kingpin repartió dos cadenas perpetuas
Next Post
Урок за MetaMask 2021: Как да настроите и използвате MetaMask