15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Биткойн покер

Познайте колко е полезно да играете покер с биткойн

Биткойн покерът е една от най-популярните игри в биткойн казината. Той споделя основните правила на стандартните покер игри, но първият предлага специални настройки за вашето гейминг изживяване само по себе си. Когато играете биткойн покер, залагате с биткойни (BTC) – което ви позволява да се насладите на ексклузивни биткойн игри.

За непосветените разчленяването на ниско-песъчливите биткойни може да бъде сложно. Но по същество биткойните са виртуални и децентрализирани средства за обмен. Това означава, че никоя централна банка, компания или трета страна не контролира Bitcoin. Тези функции на биткойните ви позволяват да изпращате и получавате пари по всяко време и навсякъде.

Сега си представете как използвате тази иновативна цифрова валута, когато играете онлайн покер. Можете да играете анонимно на различни Bitcoin покер платформи, да се наслаждавате на светкавично бързи депозити и тегления, да плащате минимални такси за транзакции и др. Най-хубавото е, че можете да се насладите на тези ексклузивни бонуси в различни варианти на биткойн покер игри. Но преди да направите своя крипто залог, първо трябва да разберете играта чрез това ръководство.

6 обяснени най-често срещаните покер жаргони

Можете да се насладите на биткойн покер по два начина – чрез турнири или RNG (Random Number Generator) игри. RNG игрите включват противопоставяне срещу софтуер, докато турнирите включват присъединяване към покер зала и на практика противоречи на играчи по целия свят.

Която и игра да изберете, запознаването с жаргоните, термините и жаргоните, свързани с биткойн покера, е необходимо за разбирането на играта. Запознайте се с покер масите, като разберете тези основни покер жаргони:

1 | Анте – Анте е малка част от парите, които всеки играч трябва да внесе в пота в началото на покер ръка. Той се счита за принудителен залог, тъй като играчите трябва да заредят предварително определена сума, преди да получат картите си.

2 | Щори – Това са задължителни залози, направени от двама играчи преди началото на играта. Блайндовете могат да бъдат класифицирани като големи блиндове (допринася по-голямо количество към пота) и малки блиндове (допринася половината от големия блинд). Обикновено първите двама играчи вляво от дилъра или бутонът хвърлят съответно малките и големите блиндове.

3 | Закупете в – Това се отнася до минималната сума пари, необходима на играча, за да участва в покер игра.

4 | Карти за дупки – Това са картите с лице надолу, раздадени на играч. В Hold ’em игрите, дупките са първите две първоначални карти, раздадени на играча.

5 | Общностни карти – Карти с лице нагоре, които всички играчи споделят в играта. В Texas Hold ’em, играчите трябва да направят възможно най-добрата покер ръка, като комбинират своите карти с дупки с някои от общите карти.

6 | Действие – това се отнася до реда на играча да действа. Играчите могат да се справят със своите карти чрез следното:

  • Повикване – Това се отнася до съвпадение на залога, направен от предишния играч.
  • Повишаване – Това се отнася до увеличаване на размера на предишния залог.
  • Сгънете – Това се отнася до оттегляне от играта, като се откажете от ръката си.
  • Проверете – Това се отнася до не залагане на залог по време на рунд и предаване на действието на следващия играч.
  • Всичко в – Това се отнася до залагане на целия чип на играч в определена ръка.

Биткойн покерът предлага богат речник и въпреки че някои терминологии са лесни за дешифриране, някои думи може да са двусмислени.

9 биткойн покер ръце, класирани от най-добрите до най-лошите

Преди да се задълбочите в основните правила на биткойн покера, първо трябва да знаете ръцете, които участват в играта. Биткойн покерът използва същата класация на ръцете на стандартните варианти на покер. Всяка ръка обикновено се състои от пет карти за игра и попада в система за класиране. Вашето изплащане ще зависи от класирането на вашата ръка.

Имайте предвид, че картите, включени в определена ръка, се разглеждат според тяхната пип стойност. Това означава, че картите за лице се класират като, от най-високата до най-ниската, A-K-Q-J. Междувременно играта класира числови карти, като 10 са най-високите и 1 като най-ниската.

Ако играете игра на покер с колода с 52 карти, имате шанс да спечелите 9 покер ръце. Ето най-добрите и най-лошите ръце, които можете да съберете в биткойн покера:

Ранг 1: Royal Flush – Тази ръка притежава възможно най-високия ранг в играта. Състои се от асо, крал, дама, джак и 10 карти, всички в съвпадащи костюми.

Ранг 2: Стрейт флъш – Тази ръка покрива пет последователни карти в съвпадащи костюми.

Ранг 3: Четири от вида – Тази ръка обхваща четири карти с еднаква стойност и една произволна карта.

Ранг 4: Пълна зала – Тази ръка покрива тройка и чифт.

Ранг 5: Флъш – Тази ръка покрива пет непоследователни карти в съвпадащи костюми.

Ранг 6: Направо – Тази ръка покрива пет последователни карти в различни костюми.

Ранг 7: Три от един вид – Тази ръка обхваща три карти с еднаква стойност и две карти с различни стойности.

Ранг 8: Двойка – Тази ръка покрива една произволна карта и две двойки.

Ранг 9: Двойка – Тази ръка обхваща две карти с еднаква стойност и три произволни карти.

За да спечелите променящи живота победи, трябва да се стремите да получите флъш, тъй като тази ръка има най-високата печалба. Уловката е, че има и най-неуловимата вероятност. Междувременно, ако никой в ​​играта не е образувал някоя от гореспоменатите ръце, ръката с най-високи стойности на картите печели.

Основни правила при игра на биткойн покер

Един от любимите на играчите варианти на покер за игра е Texas Hold ‘em. Играта се отличава с прост геймплей и завладяващо залагащо действие. Целта, когато играете Texas Hold ‘em, е да направите възможно най-добрата ръка от пет карти чрез дупките и общите карти. Хванете Texas Hold ’em отдолу.

  1. Правилната игра започва след определяне на дилъра. Двама играчи ще хвърлят блайндовете (големи и малки), а картите с дупки ще бъдат раздадени след това.
  2. В този момент от играта всеки играч ще реши дали да фолдне, да плати или да рейзне. След това на масата ще бъдат раздадени три общи карти или „флопа“ и ще последва нов кръг на залагане, в който играчите ще имат възможност да проверят или да преминат, като залагат, без да отнемат ръката му.
  3. След като всички играчи предприемат своите действия на флопа, ще се раздаде четвъртата обща карта, последвана от друга сесия за залагане. Този кръг се нарича още „търна“.
  4. Тази част от играта – наричана още „ривър“ – дилърът ще разкрие петата и последна обща карта, последвана от нов кръг на залагане.

След четирите кръга на залагане играта ще завърши с показване. Останалите играчи (тези, които не са фолднали) ще разкрият ръцете си с пет карти. Който държи ръка с най-висок ранг, ще спечели пота.

Финансирайте акаунта си на играч с биткойни в 3 лесни стъпки

Използването на биткойни за игра на онлайн покер не изисква луди умения или сложни процеси. Всъщност можете да играете биткойн покер в три лесни стъпки:

Стъпка 1. Вземете своя биткойн портфейл

Преди да направите първия си депозит в биткойн казината, първо трябва да имате портфейл. Биткойн портфейлите са софтуерни програми, от които се нуждаете за съхранение на цифровата валута. Можете да избирате измежду основните видове електронни портфейли: топли и студени. Горещите портфейли са биткойн портфейли, свързани с интернет като мобилни и настолни портфейли. За разлика от това, студените портфейли са офлайн електронни портфейли. Пример за това са хардуерните портфейли, които могат да бъдат свързани към компютър чрез USB порт. Повечето играчи предпочитат студени портфейли, тъй като представляват по-малък риск за хакерите и за други незаконни онлайн дейности.

Стъпка 2. Закупете вашите биткойни

След като придобиете предпочитания от вас електронен портфейл, можете да продължите да купувате вашите биткойни. Можете да закупите цифровата валута на различни борси. Някои от популярните опции са Cubits, Coinbase, Bitfinex, Bitstamp и др. Вашите биткойни ще бъдат кредитирани в портфейла ви след покупка.

Стъпка 3: Финансирайте сметката на играча си с BTC

Сега, когато се сдобиете с някои биткойни, можете да отидете в касата или раздела за плащания на избраната от вас покер зала за биткойни и да изберете BTC като начин на плащане. Крипто транзакциите ще изискват да предоставите своя Bitcoin адрес, за да депозирате крипто във вашата покер сметка.

Следвайки тези три стъпки, можете да получите достъп до по-бързи депозити и излизане на пари, анонимни игри и др.

Какво трябва да търсите в биткойн покер стая

Ако се присъединявате към покер турнир, трябва да отбележите, че не всички покер зали приемат биткойни. В този случай утвърденото онлайн казино е идеалният избор за игра на покер Bitcoin, тъй като те предлагат по-безопасна и надеждна среда за плащане. Освен това утвърдените покер зали си сътрудничат с доставчици на софтуер от първо ниво. Имайки предвид това, можете да очаквате с нетърпение гладкото протичане на играта. Освен тези, трябва да вземете предвид и следните фактори, преди да поставите първия си биткойн депозит.

1 | Правен статут на покер залата

Законите около онлайн игрите се различават на всяка територия. Например, пространството за игри в САЩ е сива зона, благодарение на своите междудържавни разпоредби за игри. Ако онлайн игрите са законни във вашата страна, тогава вероятно биткойн игрите също са законни. Някои държави, които разрешават онлайн игри, са Великобритания, Швеция, Мексико и Германия.

2 | Библиотека на игрите

Texas Hold ‘em е една от най-популярните покер игри в игралното пространство. Много биткойн казина предлагат играта в различни лимити за залагане и размери на маса. Но играта на един и същ вариант на покер на цикъл може да бъде хо-хам. Ако искате да разширите своите покер умения или просто да се насладите на други варианти на покер, изберете покер зала, в която се помещава широка библиотека от игри. Някои популярни варианти на покер са Omaha hi, razz, stud и др.

3 | Опции за фрийроли

Покер фрийролите са покер турнири, които не изискват бай-ин. С други думи – можете да играете безплатно. Най-добрата част е, че повечето турнири с фрийрол раздават награди с реални пари. Играта в покер зали, които предлагат фрийроли, е все едно да хванете две птици с един камък – можете да практикувате покер уменията си, без да рискувате залога си, и получавате шанс да спечелите пота. Трябва обаче да отбележите, че повечето безплатни покер турнири не предлагат огромни наградни фондове.

4 | Трафик на играчи

Представете си как влизате в законна покер зала с първокласен софтуер и широка библиотека от игри, само за да разберете, че имате само един или двама играчи, с които да играете. Ако биткойн покер зала има нисък трафик на играчи, шансовете са и наградните фондове да са номинални. Покер стаите с голям трафик приемат голям брой играчи. Това поддържа покер зали, което им позволява да провеждат по-красиви и по-големи джакпоти и промоции. Уловката е, ако играете в биткойн покер зали с голям трафик, очаквайте, че ще се състезавате с обикновено хиляди играчи.

Освен гореспоменатите функции на покер залата, трябва да следите и сайтове, които предлагат звездни бонуси и промоции. Един от факторите, които правят онлайн казиното идеална дестинация за игри, са неговите бонуси. Така че не забравяйте да увеличите максимално тези бонуси и да се насладите на пачки с бонуси за депозити, награди с кешбек, стимули за лоялност и други, за да се възползвате максимално от вашите сесии за залагане. Хвърлете предимствата на биткойн игрите към тези предимства и определено ще се насладите на изисканост и възнаграждаващо онлайн игрално изживяване – всичко това в уюта на вашия дом.

Next Post
Стабилните криптовалути като средство за размяна