15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Crypto.com Exchange Преглед и урок: Ръководство за начинаещи

The Размяна на Crypto.com е част от гама продукти и услуги, предлагани от едно гише за крипто, Crypto.com. Стартирала през 2019 г., борсата дава възможност на потребителите да търгуват с крипто на крипто, с ниски такси и дълбока ликвидност.

Борсата се задвижва от CRO, родния токен на Crypto.com, което означава, че притежателите на CRO могат да се ползват с привилегии, като залагат токена или като ги използват за плащане на такси за търговия. Този преглед на борсата Crypto.com ще ви преведе през цялостен преглед на платформата.

Crypto.com референтен код

Размяна на Crypto.com

Когато за първи път отидете на Crypto.com, може да е малко поразително да навигирате през техния сайт, особено за някой нов за крипто. Crypto.com има толкова много функции, като просто отидете на Crypto.com Exchange, имате опции като; Пазари, Синдикатът, Заложете и спечелете, Търговска зона, и компресор. И така, откъде трябва да започнете?

На “Пазари“, Ще намерите информация с всички търговски двойки и пазари, налични за търговия. По същество има 3 пазара на Crypto.com, които са Bitcoin (BTC), USD Tether (USDT) и Crypto.com Coin (CRO). Ако обаче търсите FIAT за крипто търговия, за съжаление това не е налично. Размяната на Crypto.com е крипто към крипто. Това означава, че ще трябва да имате крипто, за да започнете и всъщност не можете да депозирате чрез банков превод и да купите биткойн с GBP например.

Има обаче начин да се заобиколи това, тъй като можете да депозирате и купувате крипто на Приложение Crypto.com използвайки банков превод, дебитна или кредитна карта и лесно преместете тази крипто на борсата. Ако искате да преминете направо към търговията, можете да го направите от този раздел на сайта, като изберете двойката си за търговия.

Размяна на Crypto.com

Кредитиране”Позволява на потребителите на обмен на Crypto.com да теглят незабавни заеми и да вземат назаем стабилни монети, използвайки тяхното крипто като обезпечение.

Синдикат”Е платформата за набиране на средства на Crypto.com и зона, където потребителите могат да се възползват от някои криптовалути с отстъпка. Новите цифрови активи са изброени в Syndicate и можете да получите до 50% отстъпка от включените активи.

Залог & Печелете”Позволява на потребителите да облекчават залога като начин да печелят награди, просто като държат баланс във вашия портфейл за обмен на Crypto.com. Или можете да заключите вашите средства и залог за отстъпки, до 10% ГПР, & Синдикатен достъп.

Трейдинг Арена”Е просто централна зона за достъп до техните търговски битки, състезания или оферти.

Тогава най-накрая има „Нагнетател“, ви позволява да депозирате CRO и да печелите награди в някои от най-горещите проекти за криптовалута, като UNI, DOT и BTC, които се основават на оценката ви за ликвидност. Ако искате да научите повече информация за Supercharger, можете да кликнете тук, за да проверите тази публикация за най-новото събитие.

Crypto.com търговия

Crypto.com Exchange е добре оформен и лесен за използване, след като се запознаете с нещата. Екранът за търговия е представен с графики и диаграми, показващи сделките за покупка и продажба вляво за различни периоди от време. След това имате вашата книга с поръчки с оферти и искания в червено и зелено и историята на търговия, показваща наскоро изпълнени поръчки.

Има 4 вида поръчки, които можете да използвате на борсата. Това са “Пазар ”, „Ограничение ”, „Stop-Limit ” и “Stop-Loss“. Видът на поръчката, с която сте избрали да търгувате, ще повлияе на таксите ви за търговия (вижте по-долу).

Дали Crypto.com е безопасен?

По отношение на сигурността обменът на Crypto.com разделя това между студено съхранение и горещи портфейли. Със 100% от потребителските криптовалути се съхраняват офлайн в хладилно хранилище и всички средства, държани в горещи портфейли, се използват за осигуряване на ежедневни заявки за теглене. Те също имат стратегическо партньорство с Ledger, глобален лидер в решенията за сигурност и инфраструктура за криптовалути и блокчейн приложения.

Crypto.com е осигурила директна застрахователна полица на стойност 100 милиона щатски долара, водена от Arch Underwriting в Lloyd’s Syndicate 2012. Общо застраховане на Crypto.com на криптовалута до 360 милиона долара, включително пряко и непряко покритие от попечители.

е crypto.com безопасно

Търговия & Такси

Таксите, които плащате на борсата Crypto.com, се основават на модел на производител / участник. Аз лично не съм дневен търговец, аз лично държа крипто за дълго време и следователно обемът ми на търговия е по-малък от 250 000, което ме поставя във VIP1 ниво.

Следователно, ако трябва да направя поръчка на текущата пазарна стойност (и следователно е изпълнена незабавно), аз се считам за участник в пазара, тъй като приемам текущата пазарна цена и таксата ми за търговия е 0,16%.

Въпреки това, ако трябва да стана производител на пазара и да дефинирам нова цена, която не е веднага съпоставена с поръчка в книгата с поръчки. Ще плащам по-малко, на 0,10%. По отношение на типовете поръчки, “Taker” е “пазарна” поръчка, а “Maker” е “Limit” поръчка.

Можете също така да получите намалени такси, като заложите техния CRO токен с различен процент отстъпки в зависимост от сумата на залога.

Такси за търговия на Crypto.com

Такси за теглене на борса

Таксата, която плащате за изтегляне от борсата Crypto.com, ще зависи от крипто, която изтегляте. Освен това има и минимални суми за теглене. Като пример, минималната сума за теглене на биткойн е BTC 0,0004 с такса от 0,003 BTC. За пълен списък на таксите за теглене кликнете тук.

Crypto.com Такси за теглене

Поддържани криптовалути

Търговията на борсата Crypto com е крипто към крипто. Това означава, че ще трябва да имате крипто, за да започнете и всъщност не можете да депозирате чрез банков превод и да купите биткойн с GBP например. Има обаче начин за заобикаляне на това. Тъй като можете да депозирате и закупите крипто в приложението Crypto.com с помощта на банков превод, дебитна или кредитна карта и лесно да преместите тази крипто на борсата.

Crypto.com поддържа cryptos

По същество има 3 пазара на Crypto.com, които са Bitcoin, USDT и CRO (собствен токен на Crypto.com). Във всеки пазар има добра гама от двойки за търговия, макар че ако искате по-широк кръг от крипто и алткойни, може да е по-добре да използвате подобни на Binance.

Борсата включва търговски двойки със следните токени;

Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), EOS (EOS), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Stellar (XLM) и Tether (USDT), Algorand (ALGO) ), COSMOS (ATOM), Crypto.com Coin (CRO), Enjin Coin (ENJ), ICON (ICX), Kyber Network (KNC), CHAINLINK (LINK), Tezos (XTZ), USD Coin (USDC) и VeChain (ПОО).

Пълен списък с крипто пазари и двойки за търговия е показан на Пазари страница.

Поддръжка на клиенти

Crypto.com има доста обширни ЧЗВ с ръководства за потребителя, за да започнете, и вграден чат на живо за тези, които се нуждаят от допълнителна поддръжка. Въпреки че заявяват, че екипът за поддръжка на клиенти обикновено отговаря в рамките на няколко часа, това зависи от трафика и според моя опит това е много по-дълго. Всъщност едно запитване, което имах при поръчка на моята Crypto.com карта, все още остава без отговор и картата оттогава пристигна.

Поддръжка на Crypto.com

Препращаща програма за обмен на Crypto.com

Подобно на други платформи за крипто търговия, Crypto.com има програма за препоръчване, която да привлича нови търговци. Въпреки това, малко по-компактен в сравнение с този на Близнаци ($ 10 BTC регистрационен бонус) или Binance Exchange (10% отстъпка от таксите за търговия).

Като се регистрирате в Crypto.com, като използвате това Препращащ Линк, ще получите $ 50 от CRO като бонус за регистрация, стига да заложите и поне 5000 CRO. Потребителите, които залагат под 5000 CRO, ще получат $ 10 от CRO като бонус за регистрация.

Crypto.com не е децентрализирана борса като UniSwap например, за да следвате регулацията, ще трябва да преминете KYC-проверка до напреднало ниво. След като всички стъпки приключат, вашият акаунт ще бъде незабавно кредитиран с CRO.

Оферти за регистрация на Crypto.com Crypto.com референтен код

Нагнетател

Ако искате да спечелите награди в някои от най-популярните криптовалутни проекти като UNI, DOT и BTC, можете да депозирате CRO в Supercharger. За да научите повече, щракнете тук, за да проверите публикацията ми за последните събития и да гледате урока.

Crypto.com Supercharger Преглед

Previous Post
DarkMarket fork ‘OpenBazaar’ será lançado
Next Post
Подкрепете преглед и урок 2021 г. – Търгувайте „Всичко до каквото и да било“