15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Цена на биткойн: Атрактивна променливост

Някои хора може да говорят за биткойн и нестабилност на цените, нека си признаем: това е едно от любимите неща, които хората обичат да казват за това. Веднага след това те биха могли да кажат нещо като „… и затова никога няма да бъде прието“; това каза, с радост съм да кажа, че това изобщо не е било така през последните два месеца! Ценовият диапазон през последните няколко месеца е в рамките на 20 долара, като ниското ниво е 220 долара, а най-високото – 220 долара, относително погледнато, а ценовият праг от 10% определено заслужава внимание. Всъщност бих бил по-загрижен за навлизането и употребата на пазара с липсата на нестабилност; това е особено вярно, тъй като нестабилността е пазарна сила, която привлича спекулативни търговци и може да осигури огромни нива на ликвидност. Когато пазарът има повече играчи, имаме цикъл на бум и провал, който позволява да има възможности за търговия за растеж с известен риск. Със сигурност не съм сам в това наблюдение и не мисля, че движението на цените е приключило, но само пазарът знае кога ще се повтори.

Всъщност, ако има пробив в цените в близко бъдеще нестабилността, както през 2012 г .; Внимавайте, това е спекулация на основно ниво, но хей трябва да планираме какво може да бъде. Нека да разгледаме отметката от един час:

https://cryptowat.ch/coinbase/btcusd/1hr

За днешното техническо избрах отметката от един час, тъй като има добра перспектива за средносрочен изглед. Има известно колебание на скачането на цените между 50% и 62% нива на Фибоначи, допълнително потвърждение, че възходящият импулс се е задържал силно и може да продължи въпреки скока в поръчките за продажба през последните дни. Ако този ценови регион може да се задържи и възходящото възстановяване може да продължи, може да има по-висок локализиран минимум; останете с мен, знам, че това е странна фраза, но определено стигам до добрите неща. С повишена местна ниска цена може най-накрая да достигне над $ 250 и мисля, че всички бихме могли да оценим връщане на пазара към тези нива. Придобийте ниско! Както и да е, ако трябваше да предположа, бих могъл да кажа, че текущата ценова тенденция може да тества ниско ниво на $ 220 в краткосрочен план с евентуален подем с по-високи нива на подкрепа около $ 250. Правих подобни прогнози през последните няколко седмици и пазарът не винаги следваше моята воля; изненада, изненада!

Ако пазарът не следва прогнозен модел или анализ, тогава се нуждаете от по-добър модел или просто разнообразният и сложен пазар може да направи каквото може. Може би пазарът се опитва да каже на всички нас, че скорошният низходящ тренд скоро ще се затвори и мечият полумрак се е осъществил, че нещо ново и, надявам се, нагоре скоро ще ни настъпи. Няма да съм първият, който призна това, но това е спекулация, чисто и просто. Ще трябва да изчакаме всякакви технически показатели и да направим обичайния анализ, за ​​да проверим тези спекулации, но мисля, че на този етап изглежда по-възможно, отколкото през последните няколко месеца. Въпреки това, бих искал да остана неутрален по отношение на всякакви официални търговски препоръки, поне докато пазарът може да пробие $ 230 и линията на тренда върви паралелно на $ 240. Подозирам, че текущото странично ще продължи в началото на седмицата и че известна волатилност ще се върне към средата на седмицата. Пазарните действия също могат да отшумят през уикенда, както през последните няколко седмици, особено след като САЩ имат дълъг уикенд.

Днешната дума е правило от 70:

„Начин за оценка на броя години, необходими на дадена променлива да се удвои. Правилото на 70 гласи, че за да се изчисли броят на годините за променлива да се удвои, вземете числото 70 и го разделете на скоростта на растеж на променливата. Това правило обикновено се използва с годишен сложен лихвен процент, за да се определи бързо колко време ще отнеме удвояването на парите ви. “

Това е наистина, наистина важен инструмент за инвестиции за всеки търговец, който иска да експериментира с сделки в дългосрочен план, без всъщност все още да купува. Това е особено полезно при ежегодно комбинирани системи за растеж и колко време може да отнеме, за да „удвоите“ първоначалната си инвестиция. Купувачът трябва да внимава: това е доста опростен подход и представлява до голяма степен клас на изчисление „отзад на плика“ и е само малка част от инвестицията. Щастлива търговия!

Previous Post
Crítica do Casino Champagne Spins
Next Post
Федералният резерв на Бостън публикува статии за биткойни