15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Цени на биткойни с бикове

Рали, рали и още рали! Цената на биткойн се е увеличила с над $ 20 от последния ни пазарен доклад и тези прогнози бяха далеч, обемът на пазарните поръчки и лентите за поддръжка се увеличават все повече и повече. Бих искал да започна с цитат от спортиста Дон Кардонг:

„Наздравете за съотборниците си, независимо дали са бързи или бавни, ветерани или неофити, варси или JV. Или да съберете духовете на някой, който е имал лошо представяне. Също така, насърчавайте отпуснатите по време на тежки тренировки; джогирайте, за да ‘вземете’ бегач, който е изостанал по време на дълго бягане. “

В това всички ние се радваме един за друг, независимо от това как бихме могли да търгуваме, с бичаща скорост или мечи гравитация, всеки може да се възползва от такова масивно рали на пазара. Ралито дори доведе до някои от алткойните, които се разпадат (имам малко количество лайткойн и сега той се е удвоил почти за това, за което съм го придобил!), Макар че нещо подобно обикновено се случва, когато биткойн ралитата. Както и да е, доволен съм, че по-консервативните ми прогнози от миналия път бяха на ниска страна и цената се увеличи толкова, колкото и. Малки услуги, но успях да запазя относително малките си пазарни и търговски загуби, тъй като консолидирах своите парични позиции в биткойн с намерение за придобиване на ниска цена. Честно казано, не съм сигурен откъде дойде това яростно изкупуване, но това може да е ситуацията в Гърция, огромно краткосрочно покритие на търговията или, надявам се, реално институционално търсене. Нека бъде известно: това ниво на цените е най-важната точка за техническа съпротива от месеци.

След кратка пауза от $ 250 вчера обемът на покупките на пазара се забави донякъде за една нощ (от изолиран връх от $ 254) и се стабилизира около $ 251. Нека да разгледаме маркировката от 1 час:

https://cryptowat.ch/coinbase/btcusd/1hr

Както беше споменато в предишни анализи, консолидацията на излизане от пазара на мечки няма да се случи, докато цената не достигне $ 260 със солидни модели на обем и задържане; последната марка ще бъде затварянето на цените близо 300 долара и тогава всичко може да предвещава края на зимата. За съжаление все още не искам да отправям този призив, въпреки изключително положителните пазарни показатели, но е много по-близо, въпреки че техническите характеристики са силно прекупени в краткосрочен и средносрочен план. Както и да е, на 1 час няма какво много да се говори за технически, освен силно положителния наклон нагоре и значителните поръчки за покупка, които са се филтрирали през последния ден или така.

Към момента бих препоръчал спокойна търговия, тъй като пазарните индикатори стават по-ясни за това кои и къде могат да ни отведат индикаторите. Ако има силен пробив над $ 262 и той се поддържа от стабилен обем на търговията, тогава бих препоръчал преминаване към по-дългосрочни позиции, преди пробивът да се изтегли обратно към горното или долното ниво на подкрепа. Ако този възходящ импулс не може да прокара нивото от $ 262 или към горната подкрепа, тогава може да има огромен рецидив на пазара към $ 230, вероятно вероятността да се срине с приближаването на уикенда. Въпреки това, ценовият диапазон на биткойните е стабилно заключен между $ 210 и $ 260 в този момент и съм предпазлив да търгувам по един или друг начин, докато няма по-ясни индикатори за пробив на диапазона. В последния доклад споменах основна решение от Федералния резерв и той беше издаден днес и изглежда, че те ще запазят настоящите си условия при пазарни условия. И така, какво означава това за пазарите на биткойн? Това е трудно да се предскаже абстракция, но ще означава известна повишена волатилност, тъй като всички пазарни сектори реагират на съобщението по различни начини. Декларация за ястреб ще тласне долара и ще окаже натиск надолу върху биткойните, за да се приближи до по-ниските линии за подкрепа, докато дебютист ще изтласка долара и ще поддържа повишените цени на биткойн.

Днешната храна за размисъл е „Стохастичен осцилатор“:

„Индикатор за технически импулс, който сравнява цената на затваряне на ценната книга с нейния ценови диапазон за даден период от време. Чувствителността на осцилатора към пазарните движения може да бъде намалена чрез коригиране на периода от време или чрез вземане на плъзгаща се средна стойност на резултата. “

Тя следва формулата:% K = 100 [(C – L14) / (H14 – L14)], където C е най-скорошната цена на затваряне, L14 е най-ниската от 14-те предишни търговски сесии, а H14 е най-високата цена, търгувана през същия 14-дневен период. Както и да е, освен техническите дефиниции, аз използвам стохастични колебания в някои от моите пазарни модели за биткойн цени, но тяхното значение понякога липсва. По време на ниска волатилност, каквато е сега, те са чудесни за средни стойности за малки до средни периоди от време и имат някои предимства пред пълзящите средни; въпреки че има различни начини да ги включите в търговска стратегия. Щастлива търговия!

Previous Post
Crítica do Casino Champagne Spins
Next Post
Федералният резерв на Бостън публикува статии за биткойни