15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5-те най-добри начина да печелите безплатни биткойни

Въпреки че много от нас може да се стремят да имат изобилие от биткойни, истината е, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Освен конвертирането на стандартни валути в биткойни (което на теория изобщо не ги печели), има много начини за придобиване на изключително търсената криптовалута без разходи. Има широка гама от налични опции, като някои са по-добри от други. Без повече шум, ето 5-те най-добри начина да печелите безплатни биткойни.

1.) Кранове

Кран за биткойн

Въпреки че действителното изплащане може да се различава между сайтовете, предпоставката за биткойн кранове е една и съща. Потребителят печели „безплатни биткойни“ или за малка задача – като гледане на реклама или посещение на анкета – или дори само за посещение на уебсайта. Изплащането обикновено е между 0,000001 до 0,00001 биткойн. Сумите често се измерват в сатоши или битове, но действителната валута все още е биткойн. Много кранове предлагат възможност за голяма награда, като например цял биткойн. За да се избегне злоупотреба със системата, крановете позволяват на потребителя да ги използва само веднъж за определен период от време. Повечето кранове обикновено изискват от потребителите да изчакват някъде между 15 минути и час, докато не могат да го използват отново. Може да се намери пълен списък на крановете тук. Adblock трябва да бъде деактивиран, за да използвате крановете, така че имайте предвид. Някои кранове директно ще вмъкнат спечелените биткойни във вашия биткойн портфейл, докато други изчакват, докато спечелите определена сума. Независимо от това, биткойн крановете могат да служат като начин за убиване на времето и за бавно печелене на малки количества биткойн. Винаги има шанс да спечелите големи, така че защо не! Не бих препоръчал да напуснете ежедневната си работа, за да използвате кранове цял ден, но в същото време безплатните пари са безплатни пари (дори ако това е само малка сума).

2.) Копаене

Майнинг на биткойни

Може да е вярно, че най-печелившите дни на добив отдавна са отминали, но това не означава, че добивът е пълна загуба. Най-добрият ви залог да направите биткойни изобщо чрез копаене би бил чрез пул за копаене. Първо, този метод не изисква луди режийни разходи за мощни компютри и високи сметки за ток. Може да се намери пълен списък на пулове за копаене тук. Дори и тогава правенето на биткойни не е лесно. Понастоящем това е по-голямо хоби за повечето миньори, тъй като печалбата е все по-трудна и по-трудна за достигане. Това се дължи на нарастващата трудност за компютрите да решат реално уравненията, както и на по-бързите и мощни компютри, които се конкурират с тях. Всичко това е твърде опростено, тъй като може да се намери по-задълбоченият процес тук. Независимо от това, опцията за копаене на биткойни все още е достъпна за тези, които желаят да го направят.

3.) Работа за биткойни

Ще работи за биткойн

Въпреки че технически тази опция може да не е начин да ги спечелите „безплатно“, тъй като може да отнеме време и работа, все пак е все по-лесен начин да печелите биткойни. Заедно с нарастващата възможност работодателите да плащат на служителите си в биткойни, има безброй „странни работни места“, които позволяват на човек да ги печели. Един от най-добрите ресурси за намиране на тези работни места е на reddit’s subreddit / r / Jobs4bitcoins. За тези, които не са запознати с начина, по който работи страницата, потребителите могат да предложат малки работни места или да предложат своите услуги. Например, някой може да се нуждае от помощ при проектирането на лого на марка. Те могат да поискат някой да им го проектира и да ги компенсира с биткойн. Действителните работни места имат широк спектър от въпроси, но концепцията е една и съща. Действителните подробности могат да се определят между тези, които се споразумеят, като например сумата и данните за услугата. Уеб сайтове като WorkForBitcoins са обещаващи, но често са изпълнени със задачи и работни места, които водят до спам. Никога не щраквайте върху връзка, която изглежда рибна. Винаги можете да насърчите настоящия си работодател да взема биткойни чрез услуги като Bitpay, с което те от своя страна могат да ви платят.

4.) Получаване на бакшиш

Съвети за биткойн

Въпреки че може да не е най-лесното нещо в света за постоянно получаване, получаването на съвети за биткойни нараства популярността. Услуги като ChangeTip са позволили много удобен начин за даване и получаване на „съвети“ в социалните медии. Например, ако наистина харесах нечий туит, мога незабавно да му дам бакшиш с определена сума чрез промяна. Всичко, което трябва да направя, е да спомена @changetip в отговор на туита със сумата, която искам да дам, и ChangeTip автоматично ще премахне средствата от моя акаунт и ще ги даде на другия потребител на Twitter. Обикновено е в малки количества, като бакшишът почти винаги е под долар.

5.) Получаване на лихва

Биткойн лихва

Тази опция има своите възходи и падения, но докато се прави правилно и правилно, получаването на лихва е лесен начин да спечелите безплатни биткойни за себе си. Винаги е важно да запомните, че след като биткойните бъдат изпратени от портфейла ви, няма начин да ги върнете, без човекът да ви ги върне обратно. Ето защо има фактор на доверие и надеждност, когато става въпрос за отпускане на биткойни. Уебсайтовете за заемане на равноправни връзки обикновено са най-надеждният и безопасен начин да спечелите лихва върху своите биткойни. Като се има предвид това, уебсайтът трябва да бъдете надежден. Не забравяйте да правите фонови търсения на който и да е уебсайт, който можете да използвате за заемане на пари. Ако изглежда като измама или не е установена твърде дълго, може би е най-добре да занесете вашите биткойни на друго място. Най-добрите и най-надеждни уебсайтове обикновено са BitLendingClub, Битбонд, BtcJam, и редица други.

Previous Post
Guia do software SoftGamings
Next Post
Федералният резерв на Бостън публикува статии за биткойни