15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Изтеклите документи на Pandacoin поставят високата летва за алтернативни криптовалути

Стигна се до точката, в която изглежда, че се създава нов алткойн всеки ден и много от тях са просто копия на копия, пуснати от хора с надеждата да се възползват от иновациите на другите. Така че, когато излезе нова информация за алткойн, който всъщност предлага нещо ново на масата, това е доста вълнуващо.

Извиква се монетата Proof of Stake Pandacoin (PND) и е в експлоатация от 16 февруари. Разработчиците от известно време твърдят, че планират да пуснат големи съобщения на 30 август; съобщения, които ще „променят начина, по който светът гледа на криптовалутите“. Звучи като доста голямо искане.

Но преди два дни някой победи разработчиците докрай и изключително чувствителната информация за Pandacoin е изтекла под формата на какво появява се да бъде шаблон на уебсайт, озаглавен „Пробна начална страница 2“, който предоставя конкретни и задълбочени подробности относно обновяването на монетата.

„Pandacoin е позициониран да достигне до основните потребители от множество пазарни сегменти и култури (по-специално Китай и Югоизточна Азия) чрез премахване на високите бариери за навлизане в бързия и сложен свят на криптовалути“, се казва в изтечелия шаблон.

Разработчиците коментира относно изтичането и макар нито да потвърждава, нито да отрича автентичността на изтичането, каза, че датата на пускането им на 30 август все още е в сила. По външния вид на изтеклата информация новите и иновативни реализации на Pandacoin (както и наперен нов сайт) наистина разклащат света на алткойните.

Нека да разгледаме част от изтеклата информация.

Може би най-голямото развитие, показано в изтичането, е на PandaBank, собствената банка на монетата, която ще позволи на потребителите да съхраняват своите Pandacoin и да печелят 2.5% лихва годишно.

PandaBank се предлага в комплект със защити с парола за влизания и транзакции, индивидуално салдо на сметката и проследяване на транзакции, бърз трансфер и годишни статистически данни за всяка сметка.

Изглежда, че потребителите на PandaBank също ще имат достъп до множество акаунти за различни цели, заедно с резюме на портфолиото.

Също така в изтечелия шаблон на уебсайт се вижда PandaWallet, което е приложение за мобилен портфейл, което ще бъде пуснато както за iOS, така и за Android телефони и таблети.

И тъй като широката общественост няма и най-малка идея как да копае криптовалути (или какво е дори копаенето), в опит да привлече възможно най-голям брой хора, Pandacoin ще пусне Pandacoin Browser Miner.

Това ще позволи на всеки да копае монетата направо от който и да е уеб браузър, без да е необходимо да инсталира допълнителен софтуер. Не е необходима объркваща конфигурация; всичко, което е необходимо, е адрес на портфейла, на който да бъдат изпратени вашите монети. Не са публикувани подробности за това как в действителност ще работи майнерът, но JP Buntinx от cryptoarticles.com предполага, че е вероятно изпълнение на Javascript, работещо във фонов режим. И ако не искате да копаете Pandacoin, можете да ги купите чрез PayPal – няма нужда да се занимавате с борси.

За по-напредналите майнери, Pandacoin има настолен клиент за копаене, както и стъпка по стъпка разширени уроци за копаене, демонстриращи как да извлечете максимума от вашия хардуер за хардуер.

Понастоящем Pandacoin има около 32 милиарда монети в природата, устойчива е на ASIC и има време за потвърждение по-малко от 1 минута. Няма IPO, няма предварително копаене, няма бързо мина и няма инсталация.

Шаблонът гласи: „Pandacoin е една от редките честни и справедливи криптовалути алгоритъм Proof of Stake с толкова дълга фаза на добив и разпространение, с продължителност повече от 3 месеца. Няма повече работа с миналите тенденции на фазите на добив и разпространение под 2 седмици. “

Всяка монета, която е насочена към широката общественост чрез намаляване на бариерите за влизане, е нещо добро в съзнанието ми. Изглежда, че 30 август ще бъде вълнуващ ден в света на криптовалутите – надяваме се, че Pandacoin ще оправдае шума.

Може да се види цялата снимка на екрана на шаблона на уебсайта тук.

Изтичане на Pandacoin

От често задаваните въпроси за Pandacoin:

„Произходът на Pandacoin (PND) произтича от голямата нужда да се противопоставим на манипулациите, които виждаме да се случват твърде често в рамките на децентрализираната общност на дигиталната валута. Pandacoin (PND) е създаден като решение на този проблем и предоставя платформа, предназначена да устои на тези манипулативни сили. Първоначалната цел на Pandacoin (PND) е да внесе честност, почтеност и силно чувство за общност във постоянно нарастващия свят на децентрализирана цифрова валута. Пандата е символ на мир, позитивност и състрадание. Именно тези черти смятаме, че са най-важни за развитието на успешна децентрализирана цифрова валута.

За да постигне тези цели, Pandacoin (PND) е създаден, за да има справедлив старт без инста / бърз / премин с абсолютно никакво IPO. Ние вярваме, че тези функции, освен че са единствената 100% PoS монета с повече от 3 месеца фаза на разпространение на PoW, ще позволят на Pandacoin (PND) да расте по възможно най-справедливия и устойчив начин.

Основателите, разработчиците и архитектите на Pandacoin Project се стремят да направят Pandacoin (PND) децентрализирана цифрова валута, която е насочена към използването на монетата, за да донесе ликвидност на търговския обмен, а не просто да бъде друга абстрактна стока. Много нови децентрализирани дигитални валути са просто „поредната“ микросуровина без визия извън тази с опит за извличане на стойност в абстрактна стока чрез сложни разпоредби за сечене на монети. Тези монети не търсят никаква полезност, освен да се превърнат в алтернативна форма на стока. Pandacoin (PND) е различен – той е проектиран от самото начало, за да се използва като валута, а не като стока. Екипът за разработка на Pandacoin (PND) ще разработи услуги, приложения и съдържание, за да гарантира, че Pandacoin (PND) ще се използва като форма на валута.

Екипът на Pandacoin (PND) има за цел да изведе целия децентрализиран пазар на дигитални валути, като възприеме философия за простота и лекота на използване, за да намали сегашните възприемани високи бариери за навлизане в света на децентрализираната дигитална валута от масовата общественост. Ние се стремим да предефинираме пространството и да се превърнем в децентрализирана цифрова валута на шлюза и да достигнем до възможно най-голяма част от масовото население. “

Previous Post
Guia do software SoftGamings
Next Post
Федералният резерв на Бостън публикува статии за биткойни