15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Вашето 3-стъпково ръководство за начинаещи за закупуване на тире

Тире се очерта като една от най-популярните цифрови валути. Не, това не е толкова ценно, колкото биткойните с пазарна капитализация от 2,5 милиарда долара в сравнение с пазарната капитализация над 100 милиарда долара. И все пак фокусът на Dash върху технологичната стабилност и лекотата на използване предвещава дългосрочен потенциал на валутата. Още по-добре е, че Dash е подкрепен от целенасочен екип, състоящ се от 50 разработчици и други професионалисти.

Първоначално Dash стартира само 11 долара за монета, но в момента се оценява на 300 долара плюс. Ежедневните обеми също редовно достигат 100 милиона долара, което го прави една от най-търгуваните валути. Преди да преминем към начина на закупуване на Dash, нека разгледаме някои от конкурентните му предимства. В крайна сметка знанието „защо“ трябва да купувате често е по-важно от това как трябва да купувате.

Dash стартира на около $ 11 в началото на 2017 г. и се увеличи в стойност до над $ 200 през годината с пазарна капитализация от над $ 1,5 милиарда. В момента това е петият по големина алткойн там.

Предимствата на тирето спрямо традиционните пари и други алт валути

Dash се стреми да „цифровите“ пари в брой, които могат да бъдат похарчени почти навсякъде. За да постигне това, Dash предлага PrivateSend и InstantSend, и двете трябва да му помогнат да изпълни мисията си. Нека да копаем.

  • PrivateSend– Едно от най-големите предимства на алт-монетите е способността им да позволяват поверителни транзакции. С PrivateSend, Dash ще изпраща монети през голям брой MasterNodes, което прави много трудно проследяването откъде първоначално са дошли монетите.
  • InstantSend– Въпреки усъвършенстваната защита, предоставена от PrivateSend, транзакциите с Dash могат да се извършват за по-малко от 1 секунда. Това се дължи на функцията InstantSend на Dash, която осигурява бързи, безболезнени транзакции.

PrivateSend и InstantSend предлагат на Dash търговците както по-бързи скорости на транзакции, така и повече поверителност от Bitcoin. Мнозина също твърдят, че Dash е по-трудно да се хакне и измами, отколкото Bitcoin. Това го прави по-жизнеспособен за ежедневни транзакции, докато недостатъците на Биткойн го ограничават до използването му като стока или актив за търговия, а не като ежедневна валута.

Стъпките, които трябва да предприемете, за да купувате и търгувате с тире

Първо вземете портфейл

Трябва да вземете портфейл Dash, за да съхранявате вашите монети Dash. Има много различни видове портфейли Dash. Ако просто искате да се насладите на Dash, кажете да го използвате за малки покупки и да се запознаете с монетата, мобилно приложение или портфейл за настолни компютри вероятно ще са достатъчни.

The Портфейл DashCore е добър избор що се отнася до цифровите портфейли. Той позволява всички функции на Dash, включително PrivateSend и InstantPay. Други портфейли, като Портфейл Electrum Dash, също са достойни за разглеждане. Electrum, наред с други, обаче не предлага всички функции на Dash, като InstantPay.

Забележка: Можете да инвестирате в Dash без портфейл, ако искате само да спекулирате с цената. Моля, вижте раздела eToro по-долу за повече информация

Dash хардуерните портфейли са може би по-добър избор

Ако планирате да инвестирате в Dash и искате да държите големи суми от монетата, най-добре е да вземете хардуерен портфейл. Хардуерните портфейли предлагат много предимства пред техните софтуерни аналози, включително възможността да бъдат изключени от интернет. Хардуерните портфейли, предлагани от KeepKey, Ledger или Trezor, обикновено са добри залози.

Второ, купете няколко монети с тире

Имате портфейла си? Добре. Сега е време да напълните портфейла си с монети от Dash. Можете да използвате редица платформи и методи за закупуване на Dash. Закупуването на Dash с фиатни валути обаче може да бъде трудно, особено за новите в криптовалутите. Появяват се технологии, които ще променят това, но засега процесът може да бъде малко сложен.

Използване на биткойн и други криптовалути за закупуване на тире

Най-лесно е да купите Dash с друга криптовалута. Ако имате биткойн или друга широко използвана цифрова валута, можете да се насочите към една от многото различни крипто борси и да започнете да търгувате веднага. ShapeShift, Kraken, Poloniex, Bitfinex и Changelly са само някои от многото платформи, които можете да използвате, за да започнете да търгувате с Bitcoin за Dash.

Нямате криптовалути или не искате да ги използвате? Не се притеснявайте, все още има няколко начина за търговия, но може да отнеме няколко дни или повече, за да започнете.

Използвайте eToro, за да „купите“ тире

eToro предлага бърз, макар и скъп начин за „купуване“ на Dash. Защо продължаваме да поставяме покупка в „“? С eToro всъщност не купувате направо Dash, Bitcoin или други цифрови валути. Вместо това eToro предоставя „Договор за разлика“. Ако закупите Dash на $ 300 и цените се повишат до $ 350, eToro ще ви плати разликата от $ 50 при изпълнение на договора. По същия начин, ако закупите Dash на $ 300 и цените паднат до $ 250, ще платите eToro $ 50. CFD предлагат интересен начин за инвестиране в цифрови валути, но не забравяйте, че всъщност не ги купувате.

Купете Dash чрез банков превод

Банковите преводи от вашата банка или друга финансова институция предлагат много удобства. С банков превод обикновено се записвате за размяна, която позволява лесни банкови преводи. След това ще депозирате фиатната си валута и ще започнете да търгувате. Нека да разгледаме няколко такива обмена.

AnyCoinDirect– Както подсказва името, можете да получите (почти) всяка основна монета чрез AnyCoinDirect, което също се оказва най-голямата борса в Европа. Ако се намирате в Европа, можете да направите SEPA превод директно във вашия акаунт. Таксите са съвсем разумни. След като бъдете потвърдени, ще отнеме приблизително 2 дни, за да получите вашите монети от Dash.

Кракен– Една от най-реномираните борси за криптовалута. С USD или EUR можете да депозирате средства по сметката си чрез банков превод. Тогава просто трябва да си купите Dash.

Купете тире с кредитна карта

Търсите да закупите Dash с кредитна карта? Имате няколко възможности. Някои борси ви позволяват да закупите Dash с кредитна карта. Cex.io е един такъв обмен. Changelly е друга борса, която предлага Dash и ви позволява да използвате кредитна карта.

Можете да използвате кредитната си карта, за да депозирате пари и след това да закупите тире. eToro също ви позволява да използвате кредитна карта. Не забравяйте обаче, че купувате CFD, а не кредитна карта.

Dash банкомати

Една от най-страхотните функции на Dash са техните банкомати. Тези банкомати улесняват директно закупуването на Dash с пари в брой. Таксите обаче са високи. Понастоящем банкоматите се намират само на няколко места. В САЩ има банкомати Dash в Орегон, Флорида и Ню Йорк. В чужбина има няколко места за банкомати на Dash. Можете да закупите Dash чрез банкомат в Австралия, Източна и Западна Европа, Тайван, Хонконг и другаде.

Използване на WallofCoins за получаване на тире

един от най-лесните начини за закупуване на Dash и други криптовалути в САЩ, Филипините, Латвия, Германия и др. Просто се насочете към банка и внесете пари по тяхната банкова сметка чрез касиер. След това ги изпращате чрез платформата им, за да потвърдите транзакцията. След това продавачът ще ви изпрати вашите монети. Таксите са само около 1%.

WallofCoins е може би най-лесният и бърз начин за по-новите потребители да закупят Dash, Bitcoin и други алтернативни валути. Обикновено ще получите монетите си в рамките на около 15 минути след депозирането на парите. Трябва обаче физически да отидете в банката и да внесете депозита лично, с касиер, което може да е болка.

Трето, депозирайте монетите си в портфейла си

Така че сега имате вашите Dash монети в ръка. Ура! Един съвет, не оставяйте Dash или други криптокойни в борсата. Вместо това ги депозирайте в портфейла си. Борсите са предназначени за обмен, а не за осигуряване на Dash и други цифрови валути. Портфейлите предлагат много по-добра защита.

Ако имате нужда от помощ при превода, моля, вижте вашия портфейл и уебсайта на доставчиците на обмен. Най-общо казано, процесът не е твърде труден и не отнема много време. Първото ви обикаляне обаче може да е малко объркващо.

Previous Post
Revisão do Sr. Bet Casino
Next Post
Щат на биткойн в Хонконг: президент на BAHK