15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

IGT

IGT е огромна компания за игри с приходи от над 4 милиарда долара, активи над 15 милиарда долара, и репутация, която малцина от конкурентите могат да изравнят. Компанията със седалище в Лондон наема над 12 000 служители по целия свят и създава огромен брой офлайн и онлайн игри.

Можете да намерите IGT игри в някои от най-големите и най-добрите онлайн казина и в това ръководство ще разгледаме по-отблизо тези казина и всички страхотни игри, които те съдържат.

Най-добрите IGT казина

Казината, изброени в горната част на това ръководство, съдържат селекция от най-добрите IGT слот машини. Всички те са проверени от нашите рецензенти и гарантирано са безопасни и справедливи дестинации за хазарт, с игри от IGT и други водещи разработчици като Playtech.

В това ръководство за всички неща IGT ще разгледаме най-добрите слот машини на разработчика и ще подчертаем технологията, която отличава този създател от конкуренцията.

Какво прави IGT уникален?

Има няколко функции, механика и иновации, които правят този разработчик уникален и гарантира, че той остава на високо място във всеки списък на най-добрите iGaming компании:

Купчини бонуси

IGT обича бонус кръговете и това е идеално за нас, тъй като ние също ги обичаме!

Както ще видите по-долу, някои от най-добрите му слотове са заредени с бонус функции. Предприеме ловци на духове като пример. Не само можете да задействате две различни (и огромни) бонус функции чрез символите Scatter / Bonus, но има и множество случайно задействани бонуси.

И това бледнее в сравнение с броя на бонусите, които можете да отключите на слотове като Семейство Гай. Това означава, че винаги имате нещо ново, което да преследвате и преживявате, а за повечето фенове на ротативките това е всичко за тези игри.

Механика на игрите

Слотовете са доста ясни. Въртите барабаните, изчаквате символите да кацнат и след това виждате дали сте спечелили или загубили, докато се молите да се появи една от бонусните функции.

Механиката на базовите игри добавя допълнително измерение към процедурите и ви дава нещо за преследване с всяко завъртане, което предприемете.

Като пример, Мис Червено и Мис Уайт могат да превърнат два символа на един ред в печеливша 5 по ред. Това е функция, която абсолютно обичаме, и такава, която не сме виждали никъде другаде, което е невероятно рядко, като се има предвид, че сме играли стотици игри през годините.

Маркови слотове

Марковите слотове са често срещани в индустрията. Те могат да бъдат малко по-скъпи за производство, но също така са склонни да бъдат по-популярни, така че е добър компромис.

IGT се фокусира върху този тип слотове толкова успешно, колкото разработчици като Blueprint, Playtech и NetEnt. Всъщност някои от любимите ни IGT слотове са маркови, включително Ghostbusters, Family Guy и Cluedo.

Всички тези игри използват изображения, анимации и звуци от нещата, на които се основават. Някои от тези слотове са базирани на нови филми и телевизионни предавания. Други са изтръгнати от класически марки от 80-те и 90-те.

Най-добрите IGT слотове

IGT има огромен списък със заглавия в чекмеджетата, включително някои от нашите лични фаворити. Тези игри съчетават много елементи на други създатели, от страхотната графика и иновации, наблюдавани на слот машини на Betsoft, до огромното разнообразие, открито сред разработчици като NetEnt.

Ако сте се присъединили към едно от IGT казината в този списък и не сте сигурни откъде да започнете вашето IGT пътуване, разгледайте следните слотове за реални пари.

Мис Уайт и Мис Червено

Мис Уайт и Мис Червено са едни от най-добрите творения на IGT според нас. Те са базирани на класически приказки (Червената шапчица и Снежанка) и приемат магически теми и примамливи черти.

Заедно със страхотната графика, звуци и функцията за безплатни завъртания, нещото, което ни харесва най-много в тези слотове, е базовата механика на Expanding Row.

Има два символа, за които трябва да внимавате. Ако една от тях се появи на първата макара, а друга се появи на друга барабана в същия ред, двете ще се свържат.

Представете си например, че сте приземили символ Мис Уайт на първия ред на първата макара. Никакви други символи на Мис Уайт не се появяват на 2-ра, 3-та или 4-та барабана, освен една, която изскача на последната макара. Тези двама сега ще се обединят, създавайки ефективно Победа 5 в един ред!

Това е страхотен малък механик и такъв, който не сме виждали никъде другаде. Самата игра не е перфектна и нестабилността изглежда малко прекалено висока, за да ни хареса. В крайна сметка ни отне над 500 завъртания на комбинация от тези два слота, преди най-накрая да кацнем бонус рунда. Въпреки това се забавлявахме много, преследвайки тази функция и по време на няколко сесии си тръгнахме с печалба.

Клеопатра

Клеопатра не е една от любимите ни игри, но е оказала огромно влияние върху iGaming сектора. Не беше първият, който прие древната египетска тема, но е една от най-големите и ако не успехът на тази игра, която излезе през 2005 г., може би не бихме виждали Книга на мъртвите, който стартира 9 години по-късно.

В много отношения това ни напомня за Starburst от NetEnt. Всъщност не е подобен по стил или настройка, но Starburst, точно като Клеопатра, е масово популярна игра, която не ни харесва, създадена от марка, която обичаме!

Точно като Starburst, Cleopatra няма никакви иновативни игрови механики или функции. Не използва 3D графика или анимация. Всъщност на повърхността е доста скучно. Това, което го прави популярен е фактът, че предлага много висок RTP и малко хлъзгав и плавен геймплей.

Западна Бел

Уестърн Белс има тема на Стария Запад, само че този път се базира на момичета, а не на каубои. Темата не е това, което прави тази игра уникална, но всичко е свързано с Wild Reel.

Ако плащате малко допълнително за всяко завъртане, можете активирайте Wild Reel който се появява произволно на която и да е от 5-те барабана. Единственият истински проблем тук е, че изплащанията са малки, за да поемат добавения потенциал за изплащане на Wild Reel.

Това е съвсем естествено, но може да направи нещата малко антиклиматични. Ако качите Wild Reel на една от първите три барабана и следвате това със свързващи символи, естествено предполагате, че скоро ще последва голяма печалба, но това просто не е така. За да кацнат тези големи печалби, наистина се нуждаете от други Wild и много свързващи символи.

Семеен човек

Family Guy е една от най-популярните и успешни анимации по телевизията и продължава да се развива от 1999 г. Всички са запознати със семейството на Грифин и изобщо с шоуто, от странните сюжетни линии до изрязаните геги и пълна непочтеност.

IGT осигури правата на слот машина Family Guy и е една от разработчиците най-добрите творения до момента. В него участват всички главни герои от шоуто, включително всеки член на нефункционалното семейство.

Нашата лична любима черта е фактът, че всеки член на семейството има своя собствена черта и те са значително различни. Например с Питър се пренасяте в пияната мида, където той се наслаждава на няколко питиета с приятелите си. Имате задачата да изберете един от четиримата приятели и след това да се надявате те да изпият всички останали под масата.

Има и функция за безплатни завъртания, базирана на Лоис, и бонус, който включва Питър и пилето, един от най-продължителните гегове в шоуто.

Cluedo

Забавна малка слот игра, базирана на едноименната настолна игра. Създаден е преди няколко години и изглежда малко остарял, което е жалко. Липсва и интригата и разнообразието, което бихме очаквали от слот, базиран на тази страхотна настолна игра, но въпреки това е забавна игра.

Ако сте голям фен на Cluedo, препоръчваме ви да разгледате този слот. Всъщност има няколко различни версии, но версията IGT е наш личен фаворит.

ловци на духове

Класиките на поп културата от 80-те години се оказаха чудесен източник на идеи за разработчиците на iGaming. Blueprint Gaming е отличен пример за това, създавайки брилянтния слот The Goonies, който е един от нашите лични фаворити. IGT също се включи в играта с пускането на Ghostbusters.

Тази игра е малко по-малко графично напреднала от The Goonies и изглежда също имаме проблеми със забавянето всеки път, когато я играем (независимо къде я играем), но самата игра е страхотно забавление и е един от любимите ни маркови слотове за вече няколко години.

Има няколко функции, на които трябва да обърнете внимание тук. Някои от тях са незначителни и се задействат на случаен принцип след появата на Slimer. Те включват моментални печалби, умножители, и още.

Двата основни бонуса са мястото, където е действието и те се задействат чрез Scatters и бонус символите на играта. В една от тези функции ви е възложена задачата да съберете различни предмети в балната зала, да разкриете множители и да събирате пари в процеса. Той обикновено е най-често срещаният от двата бонуса и, както бихте очаквали, той плаща и най-малко.

Най-добрият бонус е Безплатни завъртания с участието на Stay Puft Marshmallow Man.

Хвърлете няколко саундбита и изображения от филма, включително пълен състав от герои, и вие имате всички качества на класиката.

100 000 пирамида

Този слот се основава на стара игра, която задава на играчите да се изкачат до върха на парична пирамида и да събират джакпот, когато стигнат там. Тук няма да намерите много функции и няма отлична графика, но това е игра, която има много чар и винаги е в горната част на нашия списък, когато става въпрос за слот игри IGT.

Едно от най-хубавите неща в него е, че не е нужно да сте гледали шоуто, за да знаете как да играете този слот. Можем да кажем това с пълна увереност, защото нямахме представа, че дори се основава на истинско шоу, когато го играхме за първи път!

ЧЗВ

Кой е най-добрият IGT слот?

Всичко зависи от това, което търсите. Ако трябваше да изберем един слот от всички изброени по-горе, вероятно щеше да е Ghostbusters, следван отблизо от Family Guy. Но това е само защото сме играли Мис Червено и Мис Уайт в продължение на няколко часа и сме се запознали с тях. Ако играехме всички тези игри за първи път, бихме могли да изберем тези две, с малко предпочитание към Miss Red.

Кога е основана IGT?

IGT стартира през 1990 г., което го прави един от най-старите създатели в iGaming сектора. Всъщност Microgaming стартира четири години след IGT и е един от първите разработчици само за онлайн. Разбира се, това е така, защото IGT не е строго достъпна и прави по-голямата част от бизнеса си в наземни казина.

Какво представлява IGT?

Името означава International Game Technology.

Защо на IGT е разрешено да използва търговски марки?

Както всички добри разработчици на iGaming, IGT работи в тясно сътрудничество с най-добрите издатели и притежатели на права, за да осигури лицензионни сделки. Те му позволяват да използва имена, изображения и аудио от определени телевизионни предавания и филми.

Всички IGT игри са онлайн?

Можете да играете много от игрите на марката онлайн, но IGT е и създател офлайн и този, който през годините пусна редица премиум игрови шкафове.

Къде мога да играя IGT игри?

Всички казина на тази страница имат IGT игри и ако сте в регион, където онлайн хазартът е легален, трябва да можете да играете в тях.

Играйте IGT слотове сега

След като ви развълнувахме за IGT слотовете и ви изкушихме да играете, остава само да намерите топ IGT казино и започнете да въртите тези барабани! Ако превъртите до върха на страницата, ще намерите списък с най-добрите IGT казина, за да можете да направите точно това.

Присъединете се, съберете своя бонус за добре дошли и започнете да изследвате многото страхотни слотове, предлагани от IGT.

Previous Post
Revisão do Sr. Bet Casino
Next Post
Щат на биткойн в Хонконг: президент на BAHK