15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ръководство за крипто залагания за баскетбол

Видове залагания на баскетбол

Най-често видове спортни залози са

  • Парична линия – Кой ще спечели.
  • Разпространение на точки – Хендикап на любимия определен брой точки.
  • Общо точки – Общият брой точки ще бъде над или под определен брой.

Един от най-вълнуващите видове залози е залагането с индекс на общия брой точки на баскетбол или разпределението на точките. Наричани още „светкавично залагане“ и „точки за действие“. Светкавично залагане 10 m ฿ на точка, че общият брой точки в играта ще бъде над 190 мъже за всяка точка, която играта завърши над 190, печелите 10 m ฿, а за всяка точка, която играта завърши под 190, губите 10 m ฿.

Това означава, че веднага след като играта надхвърли 190, вие печелите 9 м ฿ за всяка точка, спечелена от всеки отбор през останалата част от играта; това е огромен прилив! Залозите за осветление правят нежеланото време и едностранните игри също толкова вълнуващи, колкото и близките игри! Artie Lange го описва като хероин за комарджии от 56:24 от този подкаст на Джо Роган.

Залагания на живо

Тайм-аутите на НБА и начинът, по който игрите имат ясни колебания на инерцията, го прави идеален за залагания на живо. NCAA има по-малко време за изчакване и има толкова много игри NCAA, че по-малко спортни книги могат да предложат пълнофункционални залози на живо за всички тях. Като такъв НБА е малко по-добър от баскетбола на NCAA за живи залагания.

Ключът към залаганията на баскетбол на живо е разбирането на промените в инерцията. Обикновено и двата отбора ще имат периоди, когато те доминират в оценката. Дори в повечето игри, които се оказват близки, двата отбора ще имат 10 – 0 бягания и ще бъдат с 10 или повече точки на даден етап по време на играта.

Тези люлки са чудесни възможности за търговия, но е важно да не реагирате прекалено на тях, ако сте направили предварителна игра за парична линия с плана да я пуснете до края.

Звездните играчи не са толкова важни

Не надценявайте ролята на звездните играчи. Културата на НБА е по-фокусирана върху звездите, отколкото другите спортове и изглежда, че звездите оказват огромно влияние върху резултата от игрите.

Всъщност екипът като цяло е много по-важен. Голяма част от причините, поради които звезди като Хардън и Уестбрук получават толкова много точки, е, че по-голямата част от нападението се предава през тях. Ако те не играят (или в по-малка степен, ако имат лоша игра), нарушението просто ще бъде изпълнено от други играчи и ще доведе до почти толкова точки.

Звезда от НБА, която пропуска игра или има лоша игра, има много по-малко влияние върху резултата, отколкото хората си мислят. Често можете да правите залагания с положителни очаквания, като залагате за отбор, след като стане обществено известно, че техният звезден играч ще бъде аут контузен и шансовете са прекалени.

Разлики между залаганията на NBA и NCAA

3-те основни разлики между баскетболните залагания на NBA и NCAA са

1. NCAA има много повече отбори и много повече игри. Има 30 отбора в НБА и 351 отбора в дивизия 1 NCAA баскетбол за мъже!

2. Има много по-голяма разлика в качеството между най-добрите и най-лошите отбори на NCAA, отколкото между най-добрите и най-лошите отбори на NBA. Това води до повече едностранни игри и по-големи издухвания в NCAA.

3. NCAA е много по-малко предсказуем. Играчите от NCAA са неплатени деца, докато играчите от NBA са зрели и професионални. Следователно играчите от НБА са по-последователни. Освен това се знае много повече и има много повече данни за отборите, играчите и треньорите от НБА, отколкото техните колеги от NCAA.

В резултат на това има повече разстроени печалби от големите аутсайдери в NCAA.

Къде да заложим

Кой има най-добри коефициенти

Можете да видите коя крипто спортна книга има най-добри коефициенти за залога, който искате да направите на НБА и NCAA сравнение на шансовете за баскетбол. Можете да видите коя спортна книга има най-добрите коефициенти за нашите класиране на най-добрите коефициенти.

Кой има най-доброто залагане на живо

Sportsbet (преглед, германските залагащи са блокирани географски) баскетболните залози на живо са красиви, забавни и лесни. Характеристиките на залаганията на живо, като резултати на живо и „приемате промени в коефициентите?“ работи по-добре на Sportsbet от където и да е другаде. Cloudbet (преглед) е почти толкова добър, ние правим нашите залози за това кой от двете има най-добри коефициенти към този момент.

Кой има най-голям диапазон от залози

За NBA Sports Live преди отчитането отчита отличията с 39 вида залози. Cloudbet и Betcoin (ревю) споделят второ място с по 30.

Можете да залагате на толкова неясни неща, колкото отбора гост ще отбележи четен или нечетен брой точки през 3-тата четвърт.

За NCAA Betcoin (25) има най-много налични видове залози, докато Cloudbet (18) има втория най-много.

Кой е най-добрият универсален спортна книга?

Вижте нашето подробно написано и видео крипто спортни отзиви за всички най-добри опции. Cloudbet, Stake (преглед) и Bitsler (преглед) са най-добрите в този ред.

Как да спечелиш

  • Следвайте съветите относно Как да бъдеш печеливш спортен залагащ.
  • Не обръщайте внимание на медийните специалисти. Те са платени, за да бъдат забавни не точни. Посочен случай; Чарлз Баркли.
  • Опитайте както залагания преди играта, така и залагания на живо, за да разберете кое ви подхожда по-добре.
  • Вземете възможно най-високото изплащане за всеки залог, като използвате нашия НБА и NCAA сравнение на коефициенти.

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto