15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Предложени промени в правилата на бейзбола на Висшата лига

Тъжно ми е, че бейзболът става по-малко актуален в САЩ всяка година. От друга страна, това е по-подходящо на места като Доминиканската република и Никарагуа, където те са приели повечето от предложените промени в правилата. Всички предложени от мен промени в правилата на бейзболната лига са логични и биха подобрили спорта за феновете.

1. Спуснете могилата

Средното предимство на височината на стомните пред тестовете е огромно, така че защо изкуствено да ги вдигате, като ги изправяте на голяма могила, която подобрява ъглите на стомните и произвежда по-малко домакинства? Могилата е толкова висока, че дори изглежда зле.

Спуснете могилата, тя ще изглежда по-добре, ще бъде по-справедлива и ще генерира повече домакинства.

2. Отсъстващ отбор прилепи втори (или хвърляне на монета)

Бейзболът е единствената игра, която знам, когато отборът на домакините има структурно предимство, вградено в правилата. Отборът на домакините вече има предимство на домакинството, защо винаги трябва да се възползват от предимството да бият втори? Отборът гост трябва да го получи, за да го направи по-справедлива и равномерна игра. Най-малкото хвърляйте монети, както правят в повечето спортове.

Балансирайте предимствата между домакините и гостуващите отбори, като оставите гостуващия отбор на бухалка втори.

3. Не замествайте топките толкова много

Навремето беше изкуство да се играе с малко по-стара и остъргана топка. Сега топките се сменят приблизително на всеки 3 игрища или по всяко време, когато имат някакъв знак върху тях. Нека върнем различни умения в играта, като ги заменим след всеки 12 терена или когато има няколко маркировки върху тях, като начало, след това удължете това.

Направете бейзбола по-интересен, като замените топката по-малко.

4. Използвайте технологията на ударната зона, за да решавате топки и удари

На таблото или зад таблото за дома има 3 червени светлини и 4 зелени светлини. Накарайте съществуващата технология за ударни зони да открие дали терена е топка или удар. За стачка да светне червена светлина, за топка да светне зелена светлина.

Няма повече лоши обаждания, вариации в зоните на удар или прихващачи, които се движат, за да оформят терена. Сигурността в зоната на удара ще даде на биячите по-голяма увереност в ударите, което ще направи играта по-вълнуваща. Това не е промяна на правилата за бейзбол, а начин за точно въвеждане на съществуващите правила.

Вземете зона за справедлива стачка и получавайте правилни обаждания с технологията.

5. Стомните трябва да се бият и в двете лиги

Ванирането на стомни е забавно и няма причина да не го правят; те са част от отбора в отборна игра. Каните, които се качват на базата, винаги са акценти в парковете на Националната лига. Промяната на играчите за улесняване на определени нападатели е сложна и ненужна.

Направете играта по-проста и по-забавна за гледане, като прекратите определения нападател. Абсурдно е, че трябваше да предложа промяна на правилото за бейзбол на половината от MLB, което ме отвежда до последната ми точка.

6. Крайно разделяне на лигата

Няма причина да се разделят отборите по лиги. Ако искате да разделите екипите на отдели и конференции и такива, това трябва да бъде само по география, за да намалите времето за пътуване и разходите.

Изобщо не е нужно да разделяте и групирате отбори в дивизии. Можете просто да имате 1 голяма 30 отборна лига, където всеки отбор играе всеки друг отбор 3 пъти у дома и 3 пъти в гост. След това в края на сезона топ 10 отбора имат серия от плейофи.

Дори ако MLB не е готов да премахне дивизиите, те трябва да премахнат 2-те лиги, тъй като те влияят на графика, но не служат за никаква цел, освен за улесняване на досадната разлика в определените правила за нападатели.

7. Управлявайте лигата за доброто на бейзбола, а не за собствениците

Освен тези промени в правилата на бейзбола, мисля, че MLB и всички професионални спортове в САЩ се нуждаят от промяна на парадигмата от това да се управлява с мотив за печалба от частна собственост към това да се управлява в полза на спорта и общността като цяло. Вижте празната душа на американския професионален спорт и как да го поправите за детайли.

Забавни бейзболни цитати

Йоги Бера, мениджър на янките

„Бейзболът е 90% психически – другата половина е физическа“

„Това е като déjà vu отначало.“

„Вече никой не ходи там, прекалено е претъпкано.“

„Бих дал дясната си ръка да бъде двусмислена.“

„Не можах да разбера дали ивицата е мъж или жена, защото имаше торба на главата си.“

„Кърпите там бяха толкова дебели, че едва успях да затворя куфара си.“

Кейси Стенгел, мениджър на Yankees

„Добре всички, подредете по азбучен ред според височината си.“

„Добрият размах винаги ще спре доброто удряне и обратно.“

„Казват, че това не може да се направи, но понякога това не винаги работи.“

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto