15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Всичко, което трябва да знаете за Nitro Betting, новият сайт на Nitrogen Sports

На 23 януари Nitrogen стартира нов сайт, наречен Nitro Betting (преглед). Въпреки че има няколко грешки, сайтът е напълно функционален и готов за регистрации, депозити и залози.

Първите неща, които вероятно искате да знаете, са:

 • Какво ще се случи с Nitrogen Sports и вашия акаунт там?
 • Ако се присъедините към Nitro Betting?

Първо ще дам отговорите на TLDR, а след това ще дам пълни подробности по-долу.

Какво ще се случи с Nitrogen Sports?

В краткосрочен план нищо, двата сайта ще работят един до друг. Вашият акаунт в Nitrogen Sports няма да бъде мигриран автоматично към Nitro Betting. Можете да продължите да го използвате както обикновено.

В средносрочен план Nitrogen ще предпочете новия технически превъзходен, мобилен приятел и многоезичен Nitro Betting. Те ще вложат своето време, енергия, ресурси и актуализации в Nitro Betting, като същевременно позволяват на вече остарелия Nitrogen Sports (преглед) да продължи да се влошава. Той няма да получи нови функции и те ще бъдат бавни за отстраняване на грешки.

В дългосрочен план това ще направи Nitrogen Sports без значение и хората ще спрат да го използват. Азотът в крайна сметка ще го спре, като поиска всички останали потребители да мигрират към Nitro Betting.

Единствената алтернатива на този сценарий е, ако азотът разграничи двата сайта, като насочи всеки към различна потребителска база. Въпреки това Nitrogen казват, че не планират да правят това и без да разграничават двата сайта, няма смисъл да ги държат и двамата да работят отделно, разделяйки потребителската база и разреждайки мощността на марката на всеки сайт и оптимизацията на търсачките.

Ако се присъедините към Nitro Betting?

Само ако сте в САЩ. Азотът е в средата на пътната спортна книга в най-добрия случай и има поне 3 по-добри опции, изброени в нашите рецензии за крипто спортни книги, но никой от тях не приема американски играчи. Ако не сте блокирани географски, вместо това трябва да използвате Cloudbet (преглед), Stake (преглед) и / или Sportsbet (преглед, германските залагащи са блокирани географски).

Ако обаче сте американец, Nitro Betting е един от най-добрите ви варианти, така че си заслужава да опитате. Сега върху пълната предистория.

2014-2017 лидер на крипто хазарт

В ранните дни на крипто спортните залагания азотът беше лидер в индустрията. Те бяха най-добрият или вторият най-добър крипто спорт. Те бяха истински биткойнъри с добри шансове и почтеност. Сайтът имаше забавни функции като общ чат и безплатни басейни за оцелели от НФЛ.

Те дори станаха най-добрият или вторият най-добър сайт за зарове и покер, когато представиха тези игри.

2018-2020 г. спад

Имам теория, че собствениците на азот са се обогатили толкова много в биткойн бика през 2017 г., че вече не са им нужни парите и следователно са спрели да се грижат за азота като бизнес и продукт.

Това е спекулация (базирана на много опит и вътрешни познания), но каквато и да е причината, Nitrogen Sports спря да подобрява сайта си или дори да го поддържа добре. Междувременно състезанието ставаше все по-добро и по-добро.

Коефициентите и обслужването на клиентите на Nitrogen Sports се влошиха и залозите им на живо бяха безнадеждни. Сайтът стана тромав и остарял. Изглежда, че те имат реални технически ограничения и не могат да подобрят нещо на уебсайта.

След като блокираха цели държави, без да предупреждават или уведомяват потребителите в тези страни. Хиляди хора просто бяха блокирани от сметката си, като азотът ефективно конфискува средствата им! След известно време азотът обърна блоковете или работи с потребители, за да изтегли своите биткойни.

По време на този спад азотът запази целостта си и корените си като истински биткойнери и членове на крипто хазартната общност. Но техният продукт просто не е добър. Единствените причини, поради които те все още са актуални, е, че са си направили толкова добро име от 2014-2017 г. и защото няма по-добри крипто спортни книги, които приемат залагащите в САЩ.

Техническите ограничения на азота бяха изложени на пълен екран, когато се опитаха да надстроят само раздела за спортни книги на уебсайта си, без да докосват останалите, вероятно защото не можеха.

Надстройката беше катастрофа с грешки при всяко щракване; проблеми с влизането, проблеми със залозите, проблеми с тегленето, ужасно мобилно изживяване и т.н. В крайна сметка те поправиха грешките и останаха с малко подобрени спортни книги на иначе неподобрен сайт и по-малко потребители от преди.

Подозирам, че спорът за надграждане на спортната книга е защо те са решили да направят нов сайт от нулата, вместо да продължават да се опитват да подобрят съществуващия сайт парче по парче.

Новият сайт за нитро залагания

Горното е засягаща история за произхода на Nitro Betting; това е единствената спортна книга, към която някога съм трябвало да попитам „Защо съществуваш?“ Изглежда отговорът е, защото азотът технически обърка стария си сайт толкова зле, че не може да го поправи, така че трябва да започне отново!

Азот твърди, че новият сайт има:

 • По-пресни технологии.
 • По-добре на мобилни устройства.
 • Многоезичен (все още не е напълно приложен).

Също така отбелязваме някои разлики в сравнение със старите азотни спортове:

 • Суми в m ฿, а не пълни биткойни.
 • Поддръжка на чат на живо.
 • Няма общностен чат.
 • По-добър дизайн.
 • Бонус за първи депозит.
 • Без такси за теглене.
 • Без игра на зарове.

Моля, вижте нашия честен преглед за пълни подробности.

Само времето ще покаже дали това е една от последните глави в смъртните агони на азота или съживяващо ново начало.

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto