15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Без доверие без акаунт 0% залагания за спортен стил

Имаме обща публикация за крипто, която донася 0% предимство на дома, доказано честен и недоверен хазарт и защо това е голяма работа.

Концепцията

Операторът програмира приложение за събиране на данни от API и емисии, за да създаде селекции за залози за събитие. Потребителите казват на приложението своя избор и незадължителен адрес за връщане, след което приложението създава нов крипто адрес за тях, на който да изпратят своя залог.

След това приложението събира данните кой е спечелил събитието и изплаща 100% от всички залози на тези, които залагат на печелившата селекция, пропорционално на размера на залога им. Този модел на залагане се нарича залагания pari-mutuel или тотализатора.

Приложението попълва уебсайт с всички опции за залагане и изчислява прогнозираните коефициенти по всяко време. Всеки може да залага и да получава изплащания, така че няма нужда от акаунти.

Казвам, че нямам доверие, защото всичко по-горе може да бъде изпълнено автоматично от приложение с отворен код, така че потребителите да са сигурни, че изплащанията ще се случат както трябва. Кодът на приложението ще реши кой ще получи изплащане въз основа на емисии с данни и никой човек няма да има достъп до частните ключове на адреса за залагане.

Предимствата

Това прекъсва по-голямата част от функциите на държавните валутни спортни книги, като например

 • Създаване на пазари за залагания.
 • Уреждане на пазари за залагания, което води до залози и изплащане на победители.
 • Управление на клиентски акаунт.
 • Банкиране и транзакции.

Оставяйки само

 • ТО.
 • Обслужване на клиенти.
 • Маркетинг (по избор).
 • Съответствие (по избор).

Най-големият суматор в Австралия, TAB, отнема около 16% от пула. Най-добрите коефициенти на спортни книги в света имат предимство от 2,5%. Клиентите на тази услуга биха получили

 • Най-добрите коефициенти в света с 0% край на къщата.
 • Залагания без триене.
 • Залагайте анонимно, без проверка на самоличността или лични данни.
 • Без лимити за депозити, лимити за теглене или лимити за залагане.
 • Няма ограничения за твърде много печалба.
 • Без банкови такси.
 • Без забавяне на транзакциите.
 • Без правни ограничения.
 • Без данъчна отчетност.

Всъщност 100% изплащане означава, че ако клиент заложи средно на случаен принцип, той ще получи равностойност! Всички данни за залаганията ще бъдат отворени и публично достъпни за клиентите, за да ги видят и проверят в реално време или след събитието в блокчейна.

Потенциални проблеми

Състезание

Концепцията е лесно копируема. Операторът ще трябва да остане на върха в маркетинга и разработването на продукти.

Хакери

Ако хакерите са причинили загуба на крипто на клиента или липсата на услугата, операторът ще претърпи репутация. Операторите обаче няма да носят юридическа отговорност за загубени крипто, ако бъдат взети всички разумни предпазни мерки, съгласно условията на услугата.

Спазване на законодателството

В момента това би било несъответстващо на места като САЩ и Индия, които забраняват хазарта. Също така би било несъответстващо на места като Австралия и Великобритания, които продават лицензи за хазарт само на няколко оператора. Тези лицензирани оператори трябва да се запознаят с вашите клиенти и спазването на изискванията за изпиране на пари.

С този модел е невъзможно за оператора да провери самоличността на потребителя или да ограничи потребителите от определени юрисдикции. Никой не бива да иска да прави това така или иначе, но това е законово задължително за повечето лицензи. Решението е да се работи без лиценз, тъй като блокчейн технологията може да осигури много по-голяма защита на потребителите, отколкото всеки лиценз.

Като алтернатива операторът може да получи един от по-малко строгите, крипто-приятелски лицензи, за да предлага своя продукт в световен мащаб от юрисдикция като Коста Рика, Кюрасао или Черна гора. За повече информация вижте Крипто хазартни закони и юрисдикции.

Ниски приходи

Вижте този пост за това как този модел може да реализира приходи. Тя може да бъде печеливша, но не толкова печеливша, колкото старите модели с 2.5% – 16% край на къщата.

Хората искат фиксирани коефициенти

Този модел би дал най-добрите коефициенти в света за всеки пазар като цяло, но не и за всяка селекция. Това е така, защото крайните коефициенти се определят от залозите на всички останали, така че потребителят не знае какви са крайните коефициенти, докато залагането не приключи.

Операторът може да покаже ориентировъчни коефициенти, представляващи залози, които са получени до текущия момент във времето, но играчите по-скоро биха имали сигурността на фиксираните коефициенти.

По-добри идеи!

Подобно автоматизиран обмен на залагания или пазар за прогнози може да осигури всички предимства на този модел и с фиксирани коефициенти! Управляването на борса или пазар за прогнозиране изисква много ликвидност, но операторът може да осигури първоначална ликвидност на самите пазари на семена.

Тук избрах да се концентрирам върху модела на тотализатора, защото той е много по-опростен, но се надяваме, че ако сте разбрали този пост, можете да видите как идеята може да бъде приложена още по-добре с 0% борса за залагане на къс точки или пазар за прогнози.

Имаме подробности за публикацията още един начин да предложим изгодно 0% хазартни игри, като инвестираме депозити на играчи по лесен и безрисков начин.

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto