15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Преглед на спортната книга на OneHash

Професионалисти

 • Добра поверителност.

Минуси

 • Няма фиксирани коефициенти.
 • Без залагания на живо.
 • Малък обхват на залозите.
 • В резултат на бавен залог.
 • Променлива точност на обслужване на клиентите.

OneHash е най-голямата услуга за взаимно залагане на крипто. Това означава, че всички залози на даден пазар влизат в пул, след това OneHash взема 5,3% от пула като своя разрез, след което разпределя останалите 94,7% на победителите.

Това означава, че няма фиксирани коефициенти, не знаете колко ще бъде изплащането ви, докато залагането не се затвори в началото на събитието. Това също означава, че няма залагания на живо.

Взаимните залагания не са толкова добри за залагащия, колкото фиксирани коефициенти, освен ако доставчикът на пула не вземе само малък разрез от пула, ще трябва да бъде по-малко от 2%.

OneHash позволява залагания без акаунт, но ако направите повече от 1 залог, желаещият да има акаунт. Те също имат страхотна игра на зарове (преглед) и двоични опции (преглед).

Потребителски опит

OneHash има ясен, отворен и атрактивен дизайн, въпреки че е твърде зает.

Разликите, причинени от модела за взаимно залагане, отнема малко време за свикване. Например OneHash показва общия пул, броя на залозите и средния залог за всеки пазар. Когато отидете да направите залог без акаунт, няма къде да сложите залога си, защото изпращате залога си като транзакция.

Редовните потребители на спортни книги не са свикнали с нищо от това, но можете да управлявате.

Стандартът на всички спортни книги е да се изброяват събитията по ред. В OneHash имате възможност да направите това, но по подразбиране събитията се показват като квадратни карти, подредени по популярност, което не ни харесва.

Резултатът от залога е бавен, отне ни пет часа Германска Бундеслига заложете, за да получите изплащане. Едно Индийска Висша лига крикет залог ни бяха необходими четири дни, за да се уредим. Няколко пъти преследвахме екипите за обслужване на клиенти, но ни беше казано, че ще се свържат с нас възможно най-скоро. Никой никога не се е върнал и четири дни за изплащане на залог не е приемливо.

Коефициенти

Спортният бук е преобърнат: 5,3%

50:50 еквивалент: 1.9

Хубавото на шансовете на OneHash е, че има едни и същи над 5,3% на всички пазари за залагания. Включително неясни видове залози в малки събития, които са дълъг път в бъдещето. На повечето спортни книги те биха получили по-висок овърдраунд.

Обхват на залозите

Гама от спортове, лиги и събития: Среден. Всички големи очевидни спортове и първенства са налице, но не и по-малко популярните.

Обхват на видовете залози за събитие: По-малък от повечето.

Работата е там, че взаимните залагания са безполезни на пазарите за залагания без ликвидност, така че те не предлагат по-малко популярни видове спорт и събития.

Залагания на живо

Няма залагания на живо, тъй като те не са подходящи за модела за взаимно залагане.

Транзакции

Уникални адреси за депозит: На разположение.

Потвърждения преди залог: 2.

Време за теглене: Няколко часа или повече.

Прехвърляне на играч към играч: Не е наличен.

Обслужване на клиенти

Налични канали за обслужване на клиенти: Чат на живо и изпращане на място. Чатът се появява, когато отворите сайта с подкана, питащ дали имате нужда от помощ.

Скорост на отговорите: Чатът на живо отнема няколко минути за отговор.

Точност на отговорите: Променлива. Трябваше да поискаме два отделни случая, когато залогът ни за крикет в Индия от Висшата лига ще бъде уреден и изплатен. Всеки път, когато имахме общ отговор (както е показано по-долу), агентът казваше, че ще го преследват. Никога не получихме отговор, макар че в крайна сметка залогът беше уреден – макар и четири дни след мача.

Тест за обслужване на клиенти в реалния живот

Въпрос: Здравейте, залогът ми чака изплащане от почти ден, можете ли да ми кажете защо е така?

Отговор:

Оценката на резултата от мача и изпращането на печалби обикновено отнема няколко минути. Понякога може да отнеме малко повече време, особено когато се вземат предвид потенциалните закъснения от биткойн мрежата.

Ще проверим обаче защо отнема толкова време.

Бележки: Тази размяна се случи отново, с точно същото копие и поставен отговор на следващия ден, когато попитах отново. След два дни залог, който не се уреди, е малко мързеливо да обвиняваме биткойн мрежата и очевидно беше проблем от края на OneHash.

Поверителност и сигурност

Информация, необходима при регистрация: Имейл адрес, но можете да залагате, без дори да се регистрирате.

2-факторно удостоверяване: На разположение.

Гео-таргетиране

Залагащите в следните държави са геоблокирани от OneHash:

 • Кюрасао
 • Франция
 • Холандия
 • Полша
 • Съединени Американски щати

Бонуси

100% бонус за първи депозит до 1000 m ฿ се освобождава във вашата сметка постепенно в зависимост от играта.

Бонусът се присъжда за всеки залог с краен множител, по-висок или равен на x1.1, а размерът на бонуса е процент от множителя до стойността на x10: за залог на x1.1 получавате 1.1%, за x2 получавате 2%, за x3.143 получавате 3.143%, а за x10 и повече получавате 10% бонус.

Смятаме, че това е твърде сложно за бонус за депозит и е малко отблъскващо, когато се обмисля залагане с OneHash.

Като цяло

Ако OneHash намали намалението им от 5,3% на 1%, бих го използвал и препоръчал. Мисля, че ако те намалят ръба си до 1%, ще получат повече от 10 пъти обема и следователно ще направят повече пари като цяло.

Всъщност, взаимният модел не носи полза на залагащия в сравнение с най-високо класираните спортни книги, изброени тук.

Посетете OneHash

Разходка по спортна книга

Още видеоклипове за крипто хазарт

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto