15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ръководство за крипто залагане на футбол

Футболът е най-популярният спорт в света, на който можете да залагате и тази популярност сама по себе си е предимство за залагащите. Тъй като футболните залагания са толкова популярни, че привличат

 • Най-добрите коефициенти на стойност,
 • Най-високите лимити за залагане
 • Най-големият диапазон от различни пазари на залагания на игра.

Къде да заложим

Кой има най-добри коефициенти?

Можете да видите коя крипто спортна книга има най-добрите коефициенти за залога, който искате да направите на нашия футболни сравнения на коефициенти. Можете да видите коя спортна книга има най-добрите коефициенти за нашите класиране на най-добрите коефициенти.

Кой има най-голям диапазон от залози?

3-те крипто soprtsbooks с най-много пазари за залагания, налични в игрите на английската Висша лига (EPL) са.

 1. 1xBit (преглед) 164 пазара на игра.
 2. Betcoin (преглед) 140 пазара на игра.
 3. Sportsbet (преглед, германските залагащи са географски блокирани) 112 пазара на игра.

Можете да залагате на толкова неясни неща като

 • Отбора гост ще отбележи 3 поредни гола.
 • И двамата вратари ще докоснат топката в първите 3 минути.
 • Какъв ще бъде резултатът, когато бъде изритан 4-ти гол.
 • Отборът на домакините ще слезе с 2 гола и ще спечели мача.
 • Топка ще влезе в мрежата, но гол няма да бъде присъден.

Кой има най-доброто залагане на живо?

Sportsbet има най-доброто залагане на живо на Soccer. Това се дължи най-вече на атрактивния и лесен за използване интерфейс за залагане на живо. Характеристиките на залаганията на живо като резултати на живо и „приемате промени в коефициентите?“ работи по-добре на Sportsbet от където и да е другаде.

Кой е най-добрият универсален спортна книга?

Вижте нашето подробно написано и видео крипто спортни отзиви за всички най-добри опции. Cloudbet (преглед), Stake (преглед) и Bitsler (преглед) са най-добрите в този ред.

Типове футболни залози

Освен най-често срещаните видове спортни залози има няколко типа залози, които са уникални за футбола. Двете неща, които различават футболните залагания от другите спортове, са, че футболът има много ниски резултати и равенството е много често срещан резултат. Тези разлики водят до следните видове залози.

Теглене не е залог

Ако искате да изберете отбор, който да спечели и да избегнете загуба, ако играта е равенство, тогава можете да изберете пазара „Равенство няма залог“. Опциите за залагане са отбор А или отбор Б и ако играта е равенство, вашият залог ще бъде възстановен.

Точен резултат

Пазарът „Точен резултат“ залага на точния резултат в пълен работен ден. Това е изключително забавен залог, който може да хапе нокти до края.

Залагания на живо

Залаганията на живо на футбол са различни от повечето други спортове. Повечето други спортове имат вградени паузи в играта, като таймаути, промяна на ининга или време между рундовете. Футболът има само полувреме, което е чудесна възможност да залагате на живо, но също така ще откриете, че залагате, тъй като играта продължава.

На пазарите на живо има много неефективност и следователно много шансове да се залагат на стойност и да се реализира печалба. Залагането на живо също ви позволява да търгувате от позиция, която сте заели преди играта, тъй като става достъпна повече информация, информация като резултат или наранявания на играчи.

На кои лиги да заложите

Има толкова много различни футболни лиги, на които можете да залагате, че няма как да сте в крак с всички тях. И така, как решавате в коя лига да се специализирате?

Разбира се, трябва да изберете любимите си лиги, които ви се струват най-забавни, но ако все пак се специализирате в различна лига, скоро ще ви харесат също толкова много след големи печалби от залози за клифханджър! Ето някои от основните съображения.

Времеви зони

Изберете лиги, които играят своите игри в моменти, които са удобни за вас, за да правите късни залози преди играта, залози на живо и да гледате мачове на живо.

Местно телевизионно покритие или стрийминг

Повечето лиги нямат добри онлайн услуги за стрийминг, както американските спортове. Като такива, за да гледате игри на живо, вие сте по-зависими от вашите местни телевизионни и кабелни доставчици. Изберете лиги, които можете да гледате.

Обхват на залозите

Колкото по-популярна е лигата, толкова по-голям е диапазонът от различни видове залози на игра. В по-малките лиги ще намерите само 3-те най-често срещани футболни залози

 • Победител в мача – отбор А, отбор Б или равенството.
 • Хендикап – Хендикап на фаворита редица голове.
 • Общо голове – Ще бъдат ли отбелязани над или под определен брой голове.

В лиги като Английска висша лига, Германска Бундеслига, Испанска La liga и Италианска Серия А има зашеметяващ набор от различни видове залози на игра.

Лимити за залагане

В споменатите по-горе големи европейски лиги ще можете да залагате суми от 20 000 m ฿ до 100 000 m ฿ на залог. В по-малките лиги максималните залози са от 1000 m ฿ до 5000 m ฿.

Можете ли да знаете повече от създателите на шансове?

Някои залагащи обичат да залагат на неясни лиги, ако смятат, че могат да бъдат по-добре информирани за тази лига, отколкото самите спортни книги. Това е по-трудно, отколкото се даваше преди, повечето спортни книги вече не задават свои собствени коефициенти, те имат доставчици на коефициенти.

Крайното предимство е познаването на информация преди останалата част от пазара.

Как да спечелиш

 • Следвайте точките на Как да бъдеш печеливш спортен залагащ.
 • Не обръщайте внимание на медийните специалисти. Те са платени, за да бъдат забавни не точни.
 • Опитайте както залагания преди играта, така и залагания на живо, за да разберете кое ви подхожда по-добре.
 • Вземете възможно най-високото изплащане за всеки залог, като използвате нашия сравнение на коефициенти.

Previous Post
Bahis İşi ​​referans listesi
Next Post
Крипто залагания седмично: 19 февруари 2021