15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

0% хазартни игри са лесно с Dash

Резюме

Dash сайтовете за хазарт могат да реализират печалба, предлагайки 0% хазартни игри, като използват част от депозитите на играчите като обезпечение за мастернода [1] [2]. Сайтовете биха се повредили при залаганията и биха спечелили от наградите на мастернодите. Това може да стане с малко допълнителни усилия и без риск.

Това е шанс за Dash да използва наградите в системата на мастернодите, за да предложи уникална и атрактивна услуга, която би дала на много хора убедителна причина да придобият и държат Dash. Следователно шофиране на Dash цена и приемане.

0% хазартни игри са голяма работа

Добрият 0% хазартни продукти е най-търсеното, неуловимо и митично същество в хазартната индустрия. Betfair се опита и се провали, преди години писах за крипто валутата, която я направи неизбежна [1] [2], а наскоро Без ръбове се опитва с интелигентни договори Ethereum и ICO.

Една забавна, лесна за използване, надеждна и надеждна 0% хазартна опция ще спечели огромен пазарен дял. Това ще направи революция в хазартната индустрия, ще наруши всички съществуващи заинтересовани страни и ще подобри мястото на хазарта в обществото.

Средно всички биха получили равностойност, с точно толкова победители, колкото и губещите. Това би накарало хазарта да се счита за по-малко социално болно от сегашното и да разхлаби правителствените разпоредби. Хазартът, който в момента е едно от най-популярните и универсални занимания на земята, ще стане много по-популярен!

Как Dash може да направи това

Сайтовете за залагане обикновено са базирани на акаунти. Играчите създават сметки, депозират средства, след което играят с тези средства. Това води до това, че сайтовете държат голямо количество средства на играчи на депозит.

Обезпечението с Dash masternode предлага начин за инвестиране на част от тези средства ~ 6% годишно връщане без допълнителен риск и малко усилия.

Повечето сайтове за хазарт в правителствената валута инвестират безопасно част от салдата на играчите в лихвени банкови сметки в същата валута като депозитите. Това обикновено връща ~ 2% от инвестираната сума.

Повечето сайтове за хазарт на крипто валута разделят средствата в горещ портфейл и хладилно хранилище. Средствата в горещия портфейл са лесно достъпни за теглене на тегления от играчи. Хладилната камера се съхранява по-сигурно.

Предлагам същата тази система да бъде внедрена на 0% хазартни сайтове на Dash edge Dash. Единствената разлика е, че хладилното хранилище се използва за обезпечаване на мастернодите.

Попитах няколко оператора на хазартни игри с криптовалута какъв процент от средствата на играчите трябва да бъдат в горещия портфейл и какъв% може да бъде в студено съхранение, обезпечаващи мастернодите. Грубият консенсус е да започнете с разделяне 50/50, за да сте сигурни, че винаги ще имате достатъчно средства под ръка, за да предлагате незабавни тегления.

Тъй като сайтът се увеличава и разполага с данни, които да го подкрепят, сайтът трябва да може да увеличи процента, съхраняван в студено съхранение, обезпечаващи мастерноди.

Ако ~ 50% от депозитите на играчи се използват за обезпечаване на мастернодите, които връщат ~ 6%, основният приход на сайта би бил ~ 3% връщане на депозитите на клиенти.

Сайтът може да има допълнителни приходи от неоптимална игра и монетизиране на потребителската база извън залаганията, като реклама и кръстосани продажби.

Това е достатъчно, за да донесе печалба, ако сайтът получи достатъчно играчи, което ще стане, ако предлага добър 0% хазарт хазартни продукти.

Бележки за обезпечението на мастернодите

  • Тирето, използвано за обезпечаване на мастерноди, не представлява допълнителен риск за Dash, съхранявано по същия начин, който не се използва за обезпечаване на мастернодите.
  • Masternodes могат да бъдат обезпечени със средства, съхранявани в хладилни складове и нататък хардуерни портфейли като Trezors.
  • Средствата не се заключват по никакъв начин, те могат да бъдат преместени в горещия портфейл за изплащане на тегления на играчи по всяко време.
  • Обезпечаването на мастернода не е технически взискателно. Има много инструменти за да го улесни от скриптове с отворен код да се напълно управляван мастерноден хостинг. The най-популярната управлявана хостинг услуга таксува $ 12 USD на месец за мастерноди, което получава около $ 401 USD на месец награди. Средствата за обезпечение не се изпращат до услугата.

Предизвикателства и заплахи

Има няколко предизвикателства за всеки сайт за крипто хазарт и всички те се отнасят до тази идея, както и до всяка друга. Те включват

  • Правни въпроси.
  • Как да спечелим доверие от общността.
  • Как да привлечем достатъчно потребители в такава малка екосистема.
  • Атаки от хакери, измамници и изнудвачи.
  • Някои нови технологии или иновации могат да нарушат вашия бизнес модел.

Има 2 неща, които конкретно застрашават това предложение.

Бездепозитно залагане

Активна област на развитие в хазарта с криптовалути позволява на потребителите да играят, без да се нуждаят от акаунт и без да се налага да депозират средства и да поддържат баланс със сайта.

Най-забележителните примери са оригиналните зарове на Сатоши и Directbet. В тези случаи всеки залог е транзакция в блокчейна.

Предимството на залагането без депозит е, че играчът контролира средствата си и не трябва да се доверява на сайта. Досега обаче имаше недостатъци в удобството и използваемостта, тъй като залагането чрез крипто транзакция е повече работа, отколкото залагането от баланса ви в даден сайт.

За повечето играчи привличането на 0% залагания за край на къщата би надхвърлило предимствата на залагането без депозит.

Dash masternodes стават по-малко печеливши

В момента мастернодите на Dash са надплатени. Това обаче е временна ситуация за самокорекция. С течение на времето все повече мастерноди идват онлайн, което означава, че всеки отделен мастернод получава награди по-рядко и е по-малко печеливш.

Също така емисията на монети Dash намалява със 7% всяка година, като допълнително намалява наградите и рентабилността на мастернодите.

Dash има агресивна верига мащабиране на пътна карта това включва изискване на много повече от мастерноди, включително специализиран хардуер. Това би направило управлението на мастернода по-скъпо и по-малко изгодно.

Борсите могат да предложат безплатна Dash търговия

Подобна концепция може да се приложи към всеки сайт, който държи клиентски баланси. Например борсите също държат клиентски депозити, разделени в горещ портфейл и хладилно хранилище. Борсите могат да предложат безплатна търговия с Dash и да използват хладилното хранилище на Dash, за да обезпечат мастернодите.

Dash е единствената крипто валута, която може да позволи това без допълнителен риск. Това трябва да се използва при продажба на борси идеята за добавяне на Dash търговски двойки.

Previous Post
Bahis İşi ​​referans listesi
Next Post
Крипто залагания седмично: 19 февруари 2021