15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ръководство за крипто залагания за Световната купа на FIFA 2018

На всеки 4 години спортните залагащи отиват в рая за един месец. Човешката драма и преплетените отношения на пари, политика и алтруизъм срещат сурови емоции на триумф и отчаяние. Героите падат и грешниците се изкупуват, тъй като традициите се срещат с авангардни технологии в 90-минутни тържества на най-висококачествения футбол.

Ще има 64 игри с само 16 от тези, които се играят едновременно с 1 друга игра. Ще има огромни лимити за залагане и залагания по време на игра на 100-те типове залози.

Къде да заложим

Кой има най-добри коефициенти?

Можете да видите коя крипто спортна книга има най-добрите коефициенти за залога, който искате да направите на нашия Сравнение на коефициентите за Световната купа. Можете да видите коя спортна книга има най-добрите коефициенти за нашите класиране на най-добрите коефициенти.

Кой има най-голям диапазон от залози?

От най-добрите крипто спортни книги Cloudbet (преглед) има най-голям диапазон от залози с около 80 различни пазари на игра. Например можете да заложите в коя половина всеки отбор ще отбележи повече голове.

Sportsbet (преглед, германските залагащи са блокирани географски) е следващият най-добър с около 50 пазара на игра, включително неща като залагане на „резултата“ на 10-минутна марка.

Кой има най-доброто залагане на живо?

Sportsbet има най-доброто залагане на живо на футбол с атрактивен и лесен за използване интерфейс. Характеристиките на залаганията на живо като резултати на живо и „приемате промени в коефициентите?“ работи по-добре на Sportsbet от където и да е другаде.

Кой е най-добрият универсален спортна книга?

Вижте нашето подробно написано и видео крипто спортни отзиви за всички най-добри опции. Смятаме, че Sportsbet, Cloudbet и Nitrogen (преглед) са най-добрите в този ред. За хай ролерите Cloudbet има най-големите лимити за залагане.

Видове залагания на Световната купа

Освен най-често срещаните видове спортни залози и уникалното видове футболни залози има няколко типа залози, които са уникални за турнирните структури като Световната купа.

Етапи на нокаут – отбор за напредване

По време на нокаут етапите се уверете, че знаете дали залагате на резултата в края на нормалното време, което е стандартният пазар „Домакин / Равенство / Гост“. Или ако залагате кой отбор ще премине към следващия кръг, който е пазарът „Екип за напредване“.

Екипът за напредване на пазара може да бъде решен чрез продължения или дузпи и тегленето не е възможно.

Залагане на победител в турнира от Световната купа

Залагането на отбор, който да спечели турнир, преди той да е започнал, е класическа грешка новобранец. По-добре е да залагате на този отбор, за да спечелите отделни мачове, които биха били отчетени за спечелването на турнира. Пазарите на победителите в турнирите имат по-високи overbook на спортната книга което означава по-малко стойност за вас.

Ако сте прав, че този отбор е евентуален шампион, вие сте намерили предимство и залагането на отделни игри ви дава повече шансове да се възползвате от предимството си и да приложите план за залагане към него.

Същото важи и за „Голове на турнира на отбор“ или „Общо турнирни червени картони“ или всякакви фючърсни пазари от този вид, където можете да залагате на едно и също нещо в отделни игри.

Стратегии за залагане на Световната купа

Стратегията за залагане е метод за избор на селекции, на които да залагате, и план за залагане на това колко да заложите за всяка селекция.

Колко да заложите на залог

Трябва да можете да оцелеете в лошо бягане. Ако залагате 10% от банковата си сметка на залог, можете да преминете само към губеща серия 10 залога много преди да загубите.

Планът за залагане на мартингал ви кара да увеличите залозите си по време на губеща серия достатъчно, че когато спечелите в крайна сметка да възстановите всички загуби. Трябва да имате стоп загуба, ако искате да управлявате мартингал.

Можете също така да опитате план за залагане с положителна прогресия, който може да се разглежда като обратен мартингейл. Тук увеличавате залозите си по време на печеливша серия, за да рискувате определен процент от натрупаната печалба на серията.

Това са залагащи планове, тъй като тук има няколко потенциални стратегии за залагане на Световната купа, които да ви накарат да се замислите.

Заложете на равенството

Повечето хора залагат на футболни мачове, когато имат мнение кой ще спечели. Спортните книги печелят от факта, че има толкова много тегления и толкова малко хора, които подкрепят тегленето. С шансовете за теглене винаги над 3,00, трябва само да изберете 1 от 3 правилно, за да спечелите!

Залагайте срещу отбор, докато загубят

Лесно е да излезете с 12 отбора, които нямат шанс да спечелят Световната купа. Просто хвърлете цялата конфедерация от Африка, Азия и Северна Америка. Ако даден отбор не може да спечели Световната купа, в даден момент ще трябва да загуби мач (или да не напред). Има 12 печеливши залози за вас точно там!

В редките случаи, когато един от най-долните отбори продължава да печели цялото нещо, както Гърция през 2004 Евро, турнирната структура осигурява вградена стоп загуба. Печалбата на победителите може да продължи само 7 мача, след което турнирът приключва, така че има ограничение за броя на залозите, които можете да загубите. Имате и 11 печеливши залози от останалите отбори, които смятате, че не могат да спечелят. Пълни подробности тук.

Залагайте аутсайдери, докато някой спечели

Във всички спортни залагания стойността е по-често за аутсайдера и няма нищо по-вълнуващо от надхитряването на пазара, като изберете аутсайдера и ги гледате да стават. С по-високите коефициенти можете да си позволите да загубите по-голямата част от вашите залози, но все пак печелите. Пълни подробности тук.

Залагания на живо

Залаганията на живо на футбол са различни от повечето други спортове. Повечето други спортове имат вградени паузи в играта, като таймаути, промяна на ининга или време между рундовете. Футболът има само полувреме, което е чудесна възможност да залагате на живо в игра, но също така ще откриете, че залагате, тъй като играта продължава.

На пазарите на живо има много неефективност и следователно много шансове да се залагат на стойност и да се реализира печалба. Залагането на живо също ви позволява да търгувате от позиция, която сте заели преди играта, когато резултатът се промени или играчът бъде изгонен.

Как да спечелите от залаганията на Световната купа

  • Следвайте точките на как да бъда печеливш спортен залагащ.
  • Не обръщайте внимание на медийните специалисти. Те са платени, за да бъдат забавни не точни.
  • Опитайте както залагания преди играта, така и залагания на живо, за да разберете кое ви подхожда по-добре.
  • Вземете възможно най-високото изплащане за всеки залог, като използвате нашия Сравнение на шансовете за Световната купа.
  • Очевидно е, че залагайте срещу Англия &# 128521;

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto