15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Елизабет Уорън може да спечели президентските избори през 2020 г. в САЩ

Уорън печели първенството на Демократическата партия, защото …

Тя е приемлива за най-широк кръг гласуващи гласоподаватели

Демократичната първична се свежда до 3-начин състезание между Байдън, Сандърс и Уорън.

Байдън е от умерената левица, той е неприемлив за прогресивните леви избиратели. Сандърс е от прогресивната левица, той е неприемлив за умерените леви избиратели.

Уорън седи перфектно помежду им и е приемлив за всички. Тя е кандидатът за първи избор за леви центристи и компромисният кандидат за втори избор за избиратели в двата края. Ако подкрепата на Sanders отпадне, тя ще се премести в Уорън. По същия начин, ако подкрепата на Байдън падне, тя също ще се премести в Уорън.

Зловещият чичо Джо ще загуби

За Байдън ще бъде трудно да се възстанови, след като противникът направи отрицателни добавки, че е сръчен и неподходящ с малки момичета като това.

Джо Байдън е умерен стар праволинеен мъж, точно от това, което прогресивната левица от Демократическата партия иска да избяга. На най-скорошния (4-ти) дебат имаше моменти, когато той трудно можеше да нареди едно изречение. С постоянното внимание на дълга кампания е неизбежно 76-годишният да има някои лоши старши моменти.

The ранният бегач на базата на разпознаване на име рядко печели. По време на дългата кампания разпознаването на имената на други кандидати ще се увеличи, докато Байдън вече е на своя максимум.

Другарят Сандърс ще загуби

Бърни Сандърс достигна своя пик на популярност миналия път и това не беше достатъчно. Всеки, който ще бъде привърженик на Sanders, вече е привърженик на Sanders, той е известно количество.

Сандърс също е стар направо бял мъж. На 78 години наскоро получи инфаркт.

Сандърс е твърде прогресивен за умереното крило на Демократическата партия и той губи голяма част от прогресивния вот на Уорън.

Позитивите на Уорън

Хората биха искали жена президент

Много хора искат президент, който не е стар направо бял мъж. Хилари пропусна голяма част от този вот миналия път, защото нейните негативи бяха толкова високи, че надвишаваха желанието на хората да гласуват за жена.

Тя ефективно използва политиката на страх, жертва и мързел

Политиците често изграждат тази рамка за избирателите

 1. Проблемите в живота ви са причинени от {външна сила, която не можете да контролирате}.
 2. {нашата партия} в правителството ще реши вашите проблеми.

Правят го, защото работи. Хората искат нещо външно и извън техния контрол, за да обвиняват проблемите си, и искат някой друг да ги поправи. Така че политиците предоставят фалшивата причина за проблемите на избирателите и обещават решението.

За консервативните политици често изглежда така

 1. Проблемите в живота ви са причинени от {имигранти и чужденци}.
 2. {Консервативната партия} в правителството ще реши вашите проблеми.

Платформата Уорън ще изглежда по подобен начин

 1. Проблемите в живота ви са причинени от {1% и корпорациите}.
 2. {Прогресивна партия} в правителството ще реши вашите проблеми.

И работи. Ето го в действие

Покахонтасгейт е извън пътя

Когато Тръмп нарече Елизабет Уорън „Покахонтас“ преди 2 години, аз се засмях. Когато го чух преди година, въздухът излезе от носа ми малко по-бързо от нормалното. Сега това няма ефект. Нещото с Покахонтас е почти приключило и в миналото е взето предвид. Уорън беше умен да направи ДНК тест, когато го направи, което прогресира историята много рано в предизборния цикъл.

Тръмп губи общите избори, защото …

Много от причините за малко вероятната победа на Тръмп през 2016 г. няма да се прилагат през 2020 г..

По-добра опозиция

През 2016 г. Тръмп беше изправен срещу опорочен кандидат, който проведе лоша кампания. Хилари Клинтън:

 • Виждаше се като най-корумпирания вътрешен човек във Вашингтон.
 • Не посети държавата за люлеене на ръжда, която в крайна сметка й струва изборите.
 • Беше крехка малка възрастна дама, която рухна публично.

Този път Тръмп ще трябва да поеме много по-добър кандидат, който ще проведе много по-добра кампания. Силите срещу Тръмп ще са научили много от последното си поражение и няма да го подценяват отново.

По-голямо участие и без протестен вот

Много привърженици, които не са Тръмп, смятат, че е пропуснато заключение, че Хилари ще спечели последните избори, това имаше два резултата;

 1. Хората останаха у дома, вместо да гласуват [1] [2].
 2. Хората гласуваха за Тръмп като протест срещу политиците от Вашингтон.

Този път нищо от това не важи. Всички знаят, че Тръмп може да спечели, така че няма да останат у дома от апатия. Също така е почти невъзможно да се получат протестни гласове, тъй като сегашният президент Тръмп вече е политик от Вашингтон.

По-малко гериализиране и потискане на избирателите, напр. Бивши престъпници от Флорида

Част от генерирането и потискането на избирателите, които помогнаха на Тръмп през 2016 г., бяха отменени. Например 2020 г. ще бъде първият път, когато бивши престъпници ще имат право да гласуват във Флорида, което само по себе си може да определи изборите.

Бившите престъпници са с преобладаващо ниски доходи и избиратели на малцинствата, групи, които преобладаващо гласуват за демократ.

Освен че е най-важният щат на изборите, Флорида е и един от основните центрове за престъпност с един от най-големите индустриални комплекси в Америка. Има наоколо 1,4 милиона бивши престъпници! Това са почти 10% от избирателите, в щат, който Тръмп спечели с 1,2%!

Демографски тенденции

Демографските тенденции се движат срещу партията на богатите стари бели хора. От 2016 г. насам възрастни хора (които гласуват предимно републиканци) са починали, а част от млади хора (които гласуват главно демократи) са навършили 18 години и ще могат да гласуват за първи път.

САЩ стават все по-етнически разнообразни и хората се чувстват по-бедни. Бедните хора и малцинствата в повечето случаи гласуват за демократ.

Това са дългосрочни демографски тенденции, които ще направят много трудно за всеки стар бял мъжки републиканец да спечели Whitehouse. Тръмп беше кандидатът за осветителна пръчка в перфектната буря. Беше еднократно. Тръмп няма да спечели отново, което означава, че номинираният от Демократическата партия ще спечели, което според мен ще бъде Елизабет Уорън.

Залагам на него

Залагането на Уорън да спечели президентските избори през 2020 г. е все едно, че се комбинира залог на Уорън да спечели първенството на Демократическата партия и залог Уорън да спечели общите избори. Заредих го с коефициент 4.7 преди седмица и сега е до 3.65

Не съм сигурен, че Уорън ще бъде демократичният кандидат, но съм сигурен, че Донал Тръмп ще загуби общите избори. Ако вашите спортни книги нямат пазар „Тръмп или поле“, където можете просто да залагате срещу Тръмп, те вероятно имат пазар на „печеливша партия“, където залагането на демократите е почти същото.

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto