15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Азотен спорт NFL оцелял басейн

Топ крипто спортна книга Nitrogen (преглед) е домакин на поредица от НФЛ оцелели басейни всяка година. Ето как работят басейните за оцеляване

 • Всички участници внасят входна такса в наградния фонд.
 • Всеки участник избира по 1 отбор, който да спечели всяка седмица.
 • Ако тази снимка спечели, записът оцелява до следващата седмица.
 • Ако този избор загуби, записът се елиминира.
 • Всяко участие може да избере всеки отбор веднъж през сезона.
 • Победителят е този, който оцелее най-дълго през сезона, без да избере губещ.

Има няколко страхотни неща за начина, по който азотът е създал своите NFL басейни за оцеляване

 • Има 9 басейна, по един за всеки бюджет с входни такси от безплатни до 1000 м ฿.
 • Дори безплатният басейн има гарантирана награда от 200 м ฿!
 • Някой ще спечели всеки басейн. Не е нужно да издържите до края на сезона, просто по-дълго от другите играчи.
 • Басейните са 0% от къщата, азотът не взима такса за хостинг или намаление! Всички такси за участие ще бъдат платени на победителя без изисквания за теглене.

Пълните подробности, броя на участниците и гарантираните награди във всеки пул можете да видите тук.

Забавлението

Играта в басейни за оцелели е страхотна! Всяка седмица имате игри за гледане с различни отбори, които да поддържате. Особено фантастично е, ако все още не сте фен на НФЛ, влезте в оцелял басейн и гледайте мачовете и ще бъдете!

Форматът на фонда за оцелели ви дава страстен интерес към нов екип всяка седмица. Добавете магията на спорта с неговата драматичност, напрежение, противоречия, преплетени сюжетни линии и ще получите най-голямото забавление в света!

Ръбът

Nitrogen’s Survivor pool започва с 0% предимство. Можете да превърнете това в леко предимство във ваша полза от

 • Извършване на множество записи. Това позволява стратегии, които не са достъпни за играчи, които правят само единични записи.
 • Играе по-добре от средния участник.

Дори и с този малък ръб вариацията е огромна, през повечето време този ръб не би бил реализиран, защото

 • Това е победител вземете всички състезания. Можете да играете много по-добре от средния играч и да завършите 2-ри; все още губите 100% от вашата такса за участие.
 • Докато уменията играят роля, късметът играе по-голяма роля. Това означава, че предимството може да отнеме десетки състезания, но всяко състезание се случва само веднъж годишно.

Стратегии

Можете да имате повече от един запис на пул (с изключение на безплатните пулове), за да можете да изпълнявате няколко стратегии едновременно.

Изберете най-ниската любима цена на разположение всяка седмица

Тази стратегия е проблематична във всички групи, с изключение на най-малките, поради две основни причини;

 1. Много други играчи ще правят същите избори, което означава, че единственият начин да оцелеете е заедно с много други играчи.
 2. Ако оцелеете до половината от сезона, ще започнете да изчерпвате добри подбори, защото вече сте избрали всички най-добри отбори през предишните седмици.

Въпреки това, ако в басейна има само 2 или 3 играча вляво, има много смисъл, защото;

 1. Имате добри шансове да спечелите само като оцелеете още 1 седмица.
 2. Ако изберете същия отбор като всички останали играчи в билярда и всички загубите, тогава еднакво печелите пула и споделяте наградата.

Изберете въз основа на шанс за печалба и стойност за задържане

Изпълнявам стратегия с множество записи в отделни пулове и избор, базирана на комбинация от това колко вероятно е даден отбор да спечели и колко ценно е даден екип да бъде на разположение за следващите седмици.

Създателите на шансове знаят повече за НФЛ и мачовете от мен, така че коефициентите за всеки мач ми казват всичко, което трябва да знам за това колко вероятно е даден отбор да спечели тази седмица. Шансовете за победителя в супер купата и всеки отбор, прогнозирани победи за сезона, ми казват колко ценно е даден екип, който да бъде на разположение за следващите седмици.

Залагам на фаворити, но не непременно фаворит с най-ниски цени всяка седмица. Ако фаворитът с най-ниска цена е един от най-добрите отбори в лигата, може би е по-добре да оставите този отбор на разположение за избор по-късно през сезона.

Често определям шепа фаворити, които са с еднакви шансове, и избирам този, който е най-малко ценен, за да се придържам като избор за по-късно. Този избор има същия шанс да спечели тази седмица като по-добрите отбори и аз губя по-малко капитал, губейки този отбор като наличен избор в бъдеще.

През първата половина на сезона преценявам колко ценно е даден отбор, който да бъде на разположение за следващите седмици, въз основа на шансовете този отбор да спечели супер купата и прогнозираните отбори да спечелят общо. По-късно през сезона обмислям представянето на всеки отбор през сезона до момента и техните опоненти за останалите мачове.

Зиг, докато други заг

Това е особено важно, ако сте единичен запис в по-голям басейн. Най-добрият ви шанс за победа е да позволите на повечето от останалите участници да правят очевидните подбори, докато вие избирате отбор, който повечето други не. Тогава се надявайте очевидният избор да загуби, което се случва няколко пъти всеки сезон!

Моите резултати

Можете да следвате моите записи като номер на играч 189.

Сезон 2015/16

Спечелих 40 280 м ฿ през 5-те пула, в които влязох! Огромен успех, който вие или аз бихме могли да повторим следващия сезон.

Сезон 2016/17

Поради ограничения във времето не участвах тази година &# 128577;

Сезон 2017/18

Влязох в 3 безплатни басейна

 • Пул от социални медии на азот.
 • Изключителен басейн BitEdge.
 • Безплатен басейн.

Бомбардирах във всяка една! хахаха, дори не мога да кажа, че имаше твърде много други играчи, снимките ми просто не се получиха изобщо.

Сезон 2018/19

Загубих всеки пул за оцелели, в който влязох, и спечелих 14 524 м ฿, като хеджирах срещу позицията си за оцелял през последната седмица! Пълни подробности тук.

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto