15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Seedcoin фонд I

В златна треска хората, които продават кирки, стават богати. В крипто най-голямата печалба трябва да се реализира от компании, които решават проблеми за крипто потребители и добавят стойност с крипто услуги. Тези компании могат да увеличат стойността си и да реализират печалба независимо от цената на крипто.

Почти няма начини средните потребители на крипто да инвестират в стартиращи компании, както могат фондовете за рисков капитал. Има обаче една интересна опция; инвестирам в Seedcoin (сега преименуван на Coinsilium) стартови инкубаторни фондове.

Какво е Seedcoin

Seedcoin е базиран в Хонг Конг инкубатор за крипто стартиране, който избира, менторира и финансира някои от най-добрите стартиращи фирми, свързани с крипто. Те набират средства чрез продажба на акции при първоначални публични предлагания (IPO). Тези IPO поставят няколко различни стартиращи компании в кошници, на които може да се търгува Havelock Investments, фондова борса за предприятия, свързани с крипто.

Основната сила зад Seedcoin е Eddy Travia. Еди е французин от програмата за финансов инженеринг в Станфорд, който работи в Китай в продължение на 8 години във фондове за дялово участие и сливания и придобивания.

Как работи Seedcoin

Крипто свързани стартиращи се прилагат за Seedcoin. Seedcoin избира най-обещаващите кандидати и ги обединява в инвестиционен фонд. Представители на публиката по единици във фонда с биткойни на Havelock. След това тези инвеститори са частни собственици на стартъпите.

Когато първоначалното публично предлагане приключи, стартъпите получават средствата, които инвеститорите са вложили, и продължават да развиват бизнеса си. Инвеститорите ще получат дивиденти и приходи от печалбата или продажбата на компаниите, ако това се случи. Инвеститорите могат да купуват и продават дялове по всяко време при отворени пазарни цени на Havelock, като акции на фондова борса.

Фирмите

Seedcoin търси компании, които изграждат инфраструктурата, за да направят Crypto по-използваем от повече хора. Компании с мащабируеми продукти и екипи, които могат да се адаптират към променящия се пейзаж, дори промяна в това, коя е доминиращата крипто валута.

Еди Травия ми обясни чрез видеоконференция, че харесва компании, които са изложени на американски пазари, но които не са непременно разположени в САЩ, поради прекомерни правни разходи. Снимката на компаниите от Seedcoin фонд съм

MEXBT

Първият и най-добрият обмен на биткойни в Мексико, който е на път да обяви, че мексиканците могат да купуват биткойни за пари в над 130 000 физически места в Мексико, включително Oxxo, 7-11, Elektra, Sams Club и Walmart. Те ще се разширят, за да предлагат услуги с добавена стойност за парични преводи от САЩ до Мексико на много ниски такси.

Актуализиране: MEXBT са спрели да работят.

GoCoin

Търговски доставчик на услуги и обработващ плащания, базиран в Сингапур, който твърди, че предлага превъзходен продукт на Bitpay и Coinbase чрез по-добра интеграция и решения с бели етикети. GoCoin е на път да бъде обявен за обработващ плащания за кампания за преизбиране на кметове в голям град в САЩ и за голям търговец на дребно, за който сте чували.

Актуализиране: GoCoin отказа финансирането на Seedcoin, за пълни подробности вижте Seedcoin Fund Актуализирам: не GoCoin, какво следва?.

BTCsx

Платформа за търговия с деривати на биткойн, позволяваща на клиентите да се справят дълго или кратко с биткойн. BTCsx вече търгува изгодно.

Актуализиране: BTCsx смениха името си на Magnr, след което спряха да работят.

Кошера

Красив и интуитивен портфейл, на който можете да купувате и продавате биткойни и да купувате продукти с биткойн. Hive има уникален модел на приходи за откриване на търговци на приложения, което означава, че търговците и партньорите могат да бъдат интегрирани в приложението, така че потребителите да не купуват нещо през портфейла на кошера, а не на сайта на търговците.

Актуализиране: Кошерът спря да се развива.

Във всеки случай Seedcoin фонд I е единственият начин обществеността да инвестира в тези стартиращи компании.

Litecoin идва

Имам видеоконференция с 3 от основателите на тези стартиращи компании и те са много заинтересовани от litecoin. Те казват, че техните партньори и клиенти често питат за това и те ще добавят поддръжка на litecoin веднага щом стане практично, което според мен ще бъде Q2 2014.

Положителни

Потребителите на крипто знаят, че инфраструктурата и услугите за поддръжка около крипто, особено

  • На рампи.
  • Сигурност.
  • Използваемост от нетехнически хора.

Оставя много да се желае. Повечето от нас не разполагат със средства или опит за решаване на тези проблеми, въпреки че признаваме ползата и печалбата от това.

Със средствата на Seedcoin можете активно да подкрепяте растящата криптосистема, за да помогнете на крипто да реализира потенциала си в полза на глобалното общество и да извлечете някои награди сами. Също така можете да печелите в крипто пространството, независимо от цената на крипто нагоре или надолу.

Отрицателни

Havelock е риск за централизация

В момента Havelock е единственото място за търговия със средства Seedcoin. Havelock е отлична платформа, лицензирана и регулирана в Панама с ниски такси (без такса за покупка и 0,4% такса за продажба) и отлична сигурност и надеждност. Въпреки това, те биха могли да бъдат единична точка на провал за инвеститорите, ако те го направят

  • Изключвам.
  • Променете техните условия и условия.
  • Наемете некомпетентно управление.
  • Et etcetera.

Много от основните „безопасни“ инвестиции в традиционния финансов сектор споделят същата тази характеристика.

Seedcoin казват, че дори ако най-лошото се случи на Havelock, инвеститорите пак ще притежават същите% от същите страхотни стартиращи компании, които все още биха ритали със или без Havelock. Seedcoin може да определи кой притежава колко единици във фондовете, тъй като Havelock им изпраща два пъти дневно счетоводни книги.

Крипто технологията ще реши този проблем чрез равностойна децентрализирана борса на основни доказателства, като mastercoin, цветни монети, ангелски акции и т.н., но те не са готови и Havelock е.

Без гласове и малко вероятни дивиденти

Инвеститорите в Seedcoin могат да имат думата и да очакват Seedcoin да се застъпва в техен интерес, но те нямат право на глас в стартиращите компании. Дивидентите са малко вероятни поради факта, че печалбите биха били използвани по-добре за разширяване на бизнеса. Начинът да се възползвате от тези средства е да ги задържите, ако те поскъпнат или някой от стартъпите да бъде изкупен от голяма компания за голяма сума или да премине към кръг от рисков капитал от серия A.

Повечето стартиращи фирми се провалят

Дори стартиращите компании, подкрепени от добър Ventur Capitalist, имат ниски нива на успех. Стартирането на семенни фондове е много ранен етап и в индустрия с висок риск повечето ще се провалят. След като казахме, че само 1 или 2 от тях са успели, това ще направи добра инвестиция като цяло.

Как да инвестираме

Регистрирайте се в Havelock само с имейл и парола, депозирайте биткойни и направете поръчка за покупка на страницата на фонда Seedcoin.

Seedcoin ще направи 5 кръга първоначални публични предложения, всеки с различна кошница от стартиращи компании. Дяловете във всеки фонд се отнасят само до стартиращите компании в този конкретен фонд. Няма нужда да се притеснявате, ако пропуснете първоначалното публично предлагане, тъй като дяловете се търгуват открито след това. Всеки фонд набира 2000 биткойни, приблизително 2 милиона долара. Това е разделено на 2 милиона единици по 1 м ฿, приблизително $ 1.

Опасявам се, че съм излязъл малко като продавач, но честно вярвам в това, което Seedcoin прави за криптосистемата и съм развълнуван от стартиращите компании, които можем да финансираме чрез него. Не се съмнявам, че повече от един от тях ще бъдат купени или ще отидат в серия А, генерирайки приятна възвръщаемост на вашата инвестиция и помагайки на неправителствените пари да променят света към по-добро.

Разкриване: По време на публикуване притежавам дялове във фонд Seedcoin I. На Луната !!! ┗ (° 0 °) ┛

Актуализация: колапс и обратно изкупуване

1 януари 2015 г.

След изтеглено най-обещаващото стартиране, акциите в Seedcoin фонд 1 се сринаха с 85% от IPO от 1 м ฿ на 0,15 м ฿. По това време Seedcoin Fund преустанових търговията си с Havelock и Seedcoin върна акциите от притежатели с най-малко 2000 единици, които да предоставят своя документ за самоличност.

Всичко беше огромен провал и провал като Нео & Пчела и повечето неща в Havelock са били. Повече подробности можете да намерите на Нишка на форума на Bitcointalk.

Previous Post
Bahis İşi ​​referans listesi
Next Post
Крипто залагания седмично: 19 февруари 2021