15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Как работят борсите за залагания

Разбирането на борсата за залагания може да отнеме известно време, но си заслужава. Залагането на борсата ще ви покаже как работят коефициентите и пазарите на залагания от страна на спортната книга и от страна на залагащите. Борсите за залагания ви дават максимално количество опции и контрол.

Какво е обмен на залагания

На борсите за залагания не залагате срещу оператора, а за други клиенти, като борсата действа като посредник.

Това означава, че можете да “Назад” и “Полагане”. Подкрепата е залог, че ще се случи резултат; когато се върнете, залагате срещу слоевете. Полагането е залагане, че резултат няма да се случи; когато лежите, залагате срещу поддръжниците.

Така че, ако искате да заложите, че Испания ще спечели Световна купа можете да ги подкрепите, за да спечелят, точно както обикновено бихте заложили в спортната книга. Ако искате да заложите, че Испания няма да спечели, можете да ги поставите. В този случай всеки друг отбор в състезанието играе вместо вас. Вашият залог за печалба печели, ако спечели друг отбор, различен от Испания.

Полагането заема мястото на спортната книга. Ако спечелите залога, запазвате залога. Ако загубите залога, трябва да изплатите залога на залог, умножен по коефициента, точно както прави спортната книга.

В този процес обменът

  • Поставя пазара с избор за залагане.
  • Съответства на поддръжниците и слоевете и показва несравними залози.
  • Държи поддръжниците и отлага парите настрана, докато резултатът е в очакване.
  • Изплаща победителя със загубените пари.
  • Взема 2% – 4% комисионна от печалбата на победителя.

За разлика от спортните книги, борсите не искат да загубите. Те нямат позиция в резултата от нито един залог.

Разменният модел има 2 големи предимства.

1. По-добри коефициенти

Комисионната за обмен на залагания е по – малка от спортни книги над земята. 2% комисионна е еквивалентна на 1% overround.

2. Способността за полагане

Това ви дава повече опции и контрол, както е описано по-долу.

Залог и коефициенти при полагане

Когато направите селекция, ще спечелите залога на бейкърите, ако тази селекция загуби, без значение какви са шансовете. Ако обаче селекцията спечели, ще трябва да изплатите печалбата на бекера въз основа на коефициентите. Вземете следния сценарий

Избор: Испания

Коефициенти: 3

Залог на бекърс: 1 м ฿

Ако Испания загуби, слоят печели 1 м ฿. Ако Испания спечели, слоят трябва да плати на поддръжника 2 m ฿. Поддръжникът ще получи 3 m ฿, но 1 m that от това беше първоначалният му залог, той не идва от слоя.

Сега си представете същия залог, но с коефициент 1,2. Ако Испания загуби, слоят печели 1 м ฿. Ако Испания спечели, слоят трябва да плати на поддръжника 0,2 m ฿. Това показва защо слоят иска ниски коефициенти.

Отговорността на слоя се държи настрана, точно както се задържа залогът, докато се заложи. Слоят не може да получи залог, освен ако няма средства в сметката си, за да покрие задължението.

Фишът за залог на борсата ще ви каже каква ще бъде вашата отговорност при залог. Изчислението е.

(backer’s stake * odds) – бекърс кол = отговорност на слоя

Това може да се изрази и като

залог на бекър * (коефициенти – 1) = отговорност на слоя

От примера по-горе, ако залогът на поддръжника е 1 m ฿, коефициентът е 1,2 и селекцията печели, тогава отговорността за слоевете е

(1 m ฿ * 1,2) –1 m ฿ = 0,2 m ฿

Задайте свои собствени коефициенти

За да получите вашите залози съвпадащи, можете или да вземете най-добрите коефициенти, налични към момента, или да поискате по-добри коефициенти, като поставите ненадминат залог и се надявате, че друг потребител ще го вземе.

Вашият несравним залог ще влезе в опашката. Ако сте поддръжник, вашият залог става достъпен, за да съвпадат слоевете, ако те харесват коефициентите. Ако сте слой, вашият залог става достъпен за поддръжниците, ако харесват коефициентите.

Поддръжниците искат възможно най-високите коефициенти, но слоевете искат възможно най-ниските коефициенти. Ето защо борсите показват ненадминатите залагания с най-висок коефициент в предната част на задната опашка и несравнимите залагания с най-ниски коефициенти в предната част на опашката за залагане.

Ако сте поддръжник и поискате коефициенти, които са по-високи от най-добрата налична обратно цена, но въпреки това са по-ниски от най-добрата налична цена на залагане, вашият несравним заден залог ще бъде в предната част на опашката за залагане. Например

Текуща най-добра цена за гръб: 2.14

Текуща най-добра цена: 2.2

Ако пуснете заявка за обратно в 2.18, вашият залог става достъпен за слоеве, които да се поставят в предната част на опашката, тъй като сега това е най-ниската (най-добрата) налична цена. Да бъдеш в предната част на опашката означава, че имаш голям шанс да бъдеш съчетан.

Ако обаче подадете заявка за отстъпка с коефициент 2.22, слой няма причина да приеме офертата ви, тъй като вече са налични по-ниски (по-добри) коефициенти от 2.2. В този случай ненадминатият ви залог ще бъде под 2.2, който е на опашката.

Ако следните условия са верни, можете да бъдете сигурни, че вземането на най-добрата налична цена ще ви осигури добра стойност и няма нужда да се опитвате да задавате свои собствени коефициенти.

  • Началото на събитието е близо.
  • На пазара вече са намерени много неща.
  • Има малка разлика между шансовете за гръб и лайк.

Ликвидност

Ликвидността се отнася до това колко пари се съчетават на даден пазар. Борсовите пазари на залагания се нуждаят от много ликвидност, за да създадат конкурентни коефициенти и големи размери. Поради тази причина те показват колко вече е съчетано на даден пазар и индивидуални селекции.

Когато залагате много на определен спорт или лига на борса, ще получите усещане за това колко ликвидност се нуждае от пазара, за да може шансовете да бъдат конкурентни. Ако няма достатъчно ликвидност за добри коефициенти, ще трябва да зададете своя собствена, като поставите ненадминат залог.

Търговия и хеджиране

Търговията подкрепя селекция на по-висока цена и я поставя на по-ниска цена. Ако можете да направите това, можете да спечелите без значение какво се случва. Това е като да купувате акции на ниска цена и след това да ги продавате на висока цена.

За да работи това, ще ви е необходим коефициентът за селекция да слезе, след като сте го подкрепили, или шансовете за селекция да се покачат, след като сте го поставили. Ако подкрепите селекция и след това шансовете се повишат, няма да можете да търгувате с гарантирана печалба, но все пак можете да хеджирате от риска си.

За това как да направите това вижте арбитражни залагания, търговия и хеджиране.

Заключение

Единственият начин наистина да оцените функциите, споменати в тази статия, е да се качите на борса и да я пуснете. По-голямо разбиране ще дойде с реално използване на модела за обмен. Изцапайте ръцете си с борсите за залагания и това ще промени начина, по който залагате и вашата рентабилност завинаги.

Previous Post
Avaliação de apostas esportivas 1xBit
Next Post
Блог – Crypto