15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Премия за такса Betfair, обяснена от бивш служител

Ако сте дългосрочен печеливш клиент на Betfair, има всички основания да се притеснявате за премията. Това е алчно грабване на пари и може да съсипе кариерата ви.

Защо има такса за премия

По-рано Betfair беше новаторска компания за залагания, която я придържаше към „алчните букмейкъри“. С нарастването им започнаха да наемат хора с опит в банковото дело и финансите за висшите работни места. Сега тези ръководители управляват Betfair по-скоро като финансова компания, отколкото като част от общността на залаганията.

Естественото заключение за това беше, че Betfair се превърна в публично търгувана компания. Сега, ако Betfair реализира 100 милиона долара печалба за една година, те биха сметнали това за лошо, тъй като миналата година са спечелили 110 милиона долара, така че цените на акциите ще паднат. Да се ​​смята, че печалбата от 100 милиона долара годишно, базирана на модел без риск, е лошо, е определението за алчен, но това е манталитетът на повечето публично търгувани компании.

Какво би направила банката, ако сегмент от клиенти получи голяма стойност от продукта, но плати относително по-малко такси и такси от другите клиенти (а банката има почти монопол върху продукта)? Банката ще повиши таксите и таксите на тези клиенти и ще се увери, че те са толкова сложни, че повечето клиенти не могат да ги разберат. Това е точно стратегията, която Betfair прилага към своите дългосрочно печеливши клиенти, като ги зашлеви с премията.

Премиум таксата е катастрофа за връзки с обществеността за Betfair. Той накара клиентите, които обичаха Betfair и бяха най-добрият им източник на положителна уста за уста, да се превърнат в най-лошия източник на Betfair за негативна уста.

За да разберете колко близо сте до плащането на премията, опитайте да видите вашия портал за премия или отчети. За да затрудни Betfair редовно променя къде да получи достъп до тази информация; първо проверете раздела за моя акаунт и ако не можете да го намерите по имейл.

Как работи премиум таксата

Ако имате

  • Заложете на повече от 250 пазара.
  • Имате печалба през живота на вашата сметка.
  • Платили сте по-малко от 20% от печалбата си през целия живот в „общи такси“.

Имате право да платите таксата за премия в края на всяка печеливша седмица, в която сте платили по-малко от 20% от печалбата в „общи такси“. Размерът на премията, който трябва да платите, ще бъде достатъчен, за да ви донесе до 20% от печалбата за тази седмица. Той автоматично се приспада от салдото по сметката ви.

  • Не бройте нито една печалба, която представлява повече от 50% от печалбата ви през целия живот.
  • Имате надбавка за такса от £ 1000, което означава, че не е нужно да плащате първата такса от £ 1000 дори след като отговаряте на критериите.
  • Първата седмица на таксуването ви е обърната.

Объркан? Предполага се, че това е част от стратегията. Непрекъснато се усложнява, за да се увери, че никой освен банковата и финансовата индустрия, които са внедрили таксата, не може да го разбере.

Един пример за това колко подъл и коварен е премиум начисляването е, че ако спечелите всичките си залози за една седмица и платите 5% комисионна, Betfair ще се отнася към него, сякаш сте платили 2,5% „общи такси“. Те ще ви накарат да платите още 17,5% такса за премия, което ще ви доведе до 22,5%, което Betfair ще каже, че е 20% според правилата за таксите за премия.

Betfair се опитват да рационализират това, като казват, че ако загубите залози, те биха приложили комисионна от 2,5% към „общите такси“, въпреки че всъщност не плащате комисионна за загубени залози. Това не се издържа, тъй като таксата за премия е по дефиниция за печеливши клиенти, така че подразбиращата се комисионна и „общите такси“ malarkey винаги ще се изкривят в тяхна полза. Той е там, за да генерира повече премия и да го направи по-сложен и объркващ.

Повече подробности в официалното на Betfair правила и условия.

Нека да разгледаме горните критерии спрямо моите статистики за живота в моя портал за премиум такси.

my-premium-charge

Виждате, че съм залагал на 2944 пазара, което е повече от 250. Направих 15 382,41 паунда доживотна печалба, което е повече от 0. Но съм платил 3 414,04 паунда общо такси, което е повече от 20% от приживената ми печалба. Така че засега не трябва да плащам премията.

Какво да направя по въпроса

В миналото имах право на такса за премия и използвах £ 645,06 от надбавката си за такса за £ 1000. Сериозният залагащ търси много душа в периода на надбавка за такси, особено някой, който е обичал и подкрепял Betfair толкова, колкото и аз.

Можете да опитате да промените стила си на залагане или да направите специални залози, за да получите общите си такси над прага от 20%. Не препоръчвам това по две причини

  1. Печелившите спортни залагания са игра с много малък марж. Ако сте намерили начин да бъдете печеливши в дългосрочен план, всяка промяна в залагането ви, за да се опитате да избегнете премията, има голям шанс да ви направи нерентабилни.
  2. Избягването на премия е изрично забранено в условията и условията на Betfair, така че полицията за печалба ще ви осигури така или иначе.

Това, което трябва да направите, е да оцените други места за залагане. Направих и открих крипто залагания; момче, Betfair ми направи услуга там! Ако ви предстои да платите премия, тогава най-добрите крипто спортни книги като Cloudbet (преглед) и Stake (преглед) повече от заместват Betfair.

Шансовете са добри, а уебсайтовете и опитът на клиентите са брилянтни. Можете да залагате анонимно, почти безплатни и незабавни депозити и тегления на всяка сума 24/7, без такса за премия!

Премиум таксата не изчезва. Betfair вече пое огромния негативен хит за връзки с обществеността, сега няма да иска да губи приходите си за ефекта, който би имал върху цената на акциите. Така че, вместо да се опитвате да се борите с него, просто преминете към криптопия, по-добре е тук.

Previous Post
Blockchain: a ferramenta definitiva de governança
Next Post
Пазари за прогнозиране за управление на тире