15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Преглед на приложението SaruTobi

Приложение SaruTobi

Японски за „летяща маймуна“, SaruTobi е точно игра за маймуна на лоза, която иска да разведе бананите наоколо. Играта е проста, с графиката за видеоигри от 1980 г. Играчите трябва да контролират само 2 променливи: скоростта, с която маймуната се върти върху лозата, като докосва екрана и след това скок от лозата напред, за да използва скоростта на въртене и катапултира маймуната напред, надяваме се в толкова много банани, колкото може да получи . След това бананите могат да се осребрят за всякакви бустери. Маймуната може също да събира монети и буквите на думата „SaruTobi“ за допълнителна награда за банан.

Специални функции

SaruTobi има зад гърба си стартираща социална платформа, чрез която играчите могат да се свързват помежду си. Той също така класира играчите според постижения като разстояние, спечелени точки и други подобни постижения. Играта също така предлага да се изплащат биткойн награди на играчите, така че има таблица за класиране с количеството биткойн, спечелено от всеки играч. Нашият отбор провери класирането и изглежда, че по някакъв начин първите 40 играчи държаха общо около 450 000 BTC. Трудно е да се повярва, че дадено приложение би било готово да раздаде над половин милион безплатни биткойни.

Преглед на приложениетоТочки, спечелени за постижение. Нашият отбор не се справи толкова зле за няколко минути игра! Приложение СарутобиКласиране и таблици. Възможно е да видите кой е постигнал по-добри постижения и да се опитате да ги победите.

Възпроизвеждане

Играта не е много лесна за управление. Маймуната се върти твърде бързо понякога и когато искате да прелети към бананите, е лесно да я накарате да лети назад в частта на екрана, която няма награди в себе си. Самите награди не са особено добре обмислени. Има всякакви подобрения за маймуната, които могат да се „купят“ с банани, като извори, планери, бомби и ракети. Те би трябвало да подобрят способностите на маймуните за събиране на банани на теория. На практика изразходването на 200 или 300 трудно спечелени банани за много от тези подобрения ще доведе до връщане само между 20 и 30. С други думи, подобренията не си струва да харчите бананите, освен ако не сте любопитни.

Изстрел на екрана на приложениетоВъртене на маймуната. След като се завърти, играчите трябва да го накарат да скочи във въздуха, надяваме се напред, за да събира банани.

Специални оферти

SaruTobi се предлага оборудван със собствен Bitcoin портфейл. Изглежда като опит за привличане на хора да придобият портфейла си. Безплатните награди за биткойн, които играта предлага, изглеждат просто кука, за да накарат геймърите да си създадат акаунт в услугата си за портфейли за биткойн. След като екипът ни можеше да поиска безплатна награда за биткойн, опцията беше „разпродадена“. По-късно нашият екип можеше да поиска монетите: получихме 110 бита или около $ 0,04 USD. Играта е свързана и с началната страница на Биткойн и позволява на играчите да щракнат, за да научат повече за Биткойн.

приложение за биткойнНагради, които можете да си купите с банани. Забележете съобщението „разпродадено“ под върха на Биткойн.

Заключение

Това със сигурност е приложение, което нашият екип не можа да разбере напълно от гледна точка на целта му. Ако целта е повече хора да разберат какво е Биткойн и как да използват Биткойн, това не достига необходимата информация. Маймуната трябва да скача за ключови термини и концепции наоколо, за да накара хората да прочетат за какво става дума в Биткойн, но просто предполага, че потребителите ще отидат на bitcoin.org и ще разберат сами. Никой не се нуждае от приложение за това.

Що се отнася до безплатните биткойни, приложението всъщност може да задържи наградата, въпреки че геймърът може да е натрупал всички точки, необходими за тяхното заявяване. Когато геймърите всъщност получат своите безплатни биткойни, сумата е много малка, незначителна. В тази връзка изглежда, че приложението се опитва основно да популяризира портфейла си, като в този случай може да привлече няколко ентусиасти. Би било много по-малко разочароващо, ако играта действително ще награди хората с по-значително количество безплатни биткойни.

Чисто като игра, това е разочароващо. Отнема много време, за да се натрупат достатъчно банани, за да се получат награди и след няколко минути става ясно, че с тях наистина нищо не може да се направи. Може би е приятно убийство на времето за пътуване до работното място, но много други мобилни игри са по-добри от SaruTobi. Играчите, които се опитват да убият известно време по време на пътуването си до работа или докато чакат в кабинета на лекаря, вероятно ще изберат по-интересни игри.

Изводът е, че SaruTobi беше добре да играе за няколко минути, но нашият екип не би препоръчал това като начин за получаване на безплатни биткойни. Ако все още ви интересува, можете да го изтеглите на мобилния си телефон и да опитате. Може да ви се стори по-интересно от нашия екип, особено ако харесвате винтидж графики!

Previous Post
Partido político australiano cavalgando na Blockchain
Next Post
Речник на условията за спортни залагания