15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bancor поставя нов ICO рекорд, който събира 150 милиона щатски долара

Bancor определя ICO запис

ICO на Bancor установи рекорд днес. Той успя да събере около 150 милиона щатски долара – в зависимост от използвания курс ETH: USD, цифрата е някъде между 142 милиона и 152 милиона долара. Този нов ICO запис, който Bancor установи днес, не само успя да надмине всяка друга ICO преди него. Bancor ефективно надмина всяка друга инициатива за краудфандинг на която и да е платформа, независимо дали е базирана на фиат или криптовалута. Този проект отне малко по-малко от 3 часа, за да постигне този подвиг.

Bancor’s Record Setting ICO Controversy

Някои хора обаче изразиха гняв от начина, по който Bancor счупи този рекорд на ICO. Първоначалната цел на екипа за разработка беше да изпълни ICO за минимум час и да разкрие ограничението на символите, след като постигне 80% от целите за финансиране. Вместо това Банкор реши да удължи първоначалното минимално време до 3 часа, заради предполагаема атака. Любителите на криптовалутите, които не харесаха това решение, се обърнаха към Reddit и други социални мрежи, за да се оплачат.

Bancor установява ICO за записНякои не са съгласни с начина, по който Bancor постави този рекорд за ICO. Изразяването на несъгласие е законно, но ксенофобски забележки? Наистина ли? Източник: https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/6gswqh/bancor_is_already_one_of_the_biggest_icos_in/?st=j3upfr8r&sh = c8415588

Номерите на банкор токени

Bancor все пак успя да установи този нов рекорд на ICO, събирайки 150 милиона щатски долара, независимо от жалбите. Безопасно е да се предположи, че сега има повече доволни инвеститори, отколкото недоволни ентусиасти на криптовалутите, особено ако ICO, който поставя рекорди, пренася инерцията си на пазарите. Неговата рекордна продажба на тълпата може да види цената на нейния токен да продължи да расте, ако големите борси позволяват търговия. Други фактори, които могат да повлияят на цената на токена напред, е общото предлагане на самия токен и интересите на всяка група хора, които ги държат.

Ето номерата, които инвеститорите трябва да следват, за да разберат кога да купуват или продават:

 • 396,7 милиона токена Bancor – BNT – бяха разпределени чрез ICO.
 • Общото предлагане на БНТ е 793,4 БНТ.
 • Програмистите, съветниците и ранните сътрудници държат 39,67 милиона BNT.
 • Фондация Bancor трябва да има дългосрочен бюджет от 79,34 милиона BNT според разпределението на символите.
 • Допълнителни 79,34 милиона BNT са в ръцете на партньори и тези, които са работили за награди.

Играта след рекордното ICO

Сега непосредствената цена ще зависи от това колко от притежаващите БНТ ще изберат да продадат възможно най-скоро. Настоящата пазарна капитализация на Bancor веднага след тази ICO, която поставя рекорди, е 300 милиона щатски долара – само 50% от токените са продадени чрез ICO. Следователно в момента тя трябва да е на 21-во място в Coinmarketcap. Това би трябвало да го направи привлекателен знак за всяка от основните борси.

Bancor надминава DAO, Арагон и BAT

Всъщност всяка борса, която позволява на инвеститорите да търгуват с Арагон – ANT – и основни маркери за внимание – BAT – на теория трябва да позволява на инвеститорите да купуват и продават BNT. Както ANT, така и BAT могат да се търгуват на Bittrex и на Liqui, което означава, че притежателите на Bancor трябва да могат да се възползват от своя BNT от всеки от тях скоро. Особено защото надмина и двата проекта по отношение на набраните средства и дори надмина DAO в набраната сума в долари.

Това са номерата, които основните борси трябва да разгледат, когато обмислят включването на BNT в списъка:

 • Bancor събра $ 150 милиона щатски долара за 3 часа.
 • DAO също събра 150 милиона долара.
 • Основният жетон за внимание или BAT събира $ 35 милиона щатски долара за около 30 секунди – би могъл да привлече милиарди, ако продължи 3 часа.
 • Арагон или ANT събраха 25 милиона долара за 15 минути.

Забележка за запис на ICO на Bancor

Въпреки това е важно както за инвеститорите, така и за борсите да поставят тези номера на рекордите в контекст. Останалите 3 ICO за настройка на рекорда – DAO, Basic вниманието Token и Арагон – може да са събрали по-малко пари в щатски долари, но всички те биха могли да съберат значително по-големи суми пари при същите условия като Bancor. Поне 2 от тях биха могли да съберат милиарди, а един от тях да удвои сумата, която току-що събра Bancor:

 • DAO можеше да събере $ 3,75 милиарда щатски долара при текущите цени на ETH. Цената на ETH беше около 25 пъти по-ниска от днешната.
 • Основният знак за внимание би могъл да събере 12,6 милиарда щатски долара за 3 часа, ако запази ставките си за набиране на средства.
 • ICON на Aragon би могъл да набере двойно повече, отколкото Bancor за 3 часа.

Рекорден въпреки това

Тези контрафакти могат да послужат за поставяне на пропорционално рекордното ICOR на Bancor, но рекордът за най-много събрани пари все още принадлежи на този обещаващ проект. Надяваме се, че това сравнение ще помогне на инвеститорите да бъдат по-равномерни в оценките си дали да купуват или да продават това, което са придобили чрез ICO. Може би това ще помогне и на някои борси да изброят BNT по-рано, отколкото биха направили иначе.

Previous Post
Partido político australiano cavalgando na Blockchain
Next Post
Речник на условията за спортни залагания