15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

PR: Пазарите на криптовалути се нуждаят от CoinJanitor

CoinJanitor

Coinjanitor.io ще направи крипто по-добро, като възстанови заключената стойност на пазарите на криптовалути.

Влезте във всяка офис сграда, училище, държавен офис или дори жилищни сгради и ще намерите портиер. Портиерът се грижи за всички малки неща, които сградата трябва да изпълнява, поддържайки я чиста и подредена. Повечето от нас никога не забелязват портиера; освен ако нямаме проблем, не взаимодействаме с тях. Независимо от това, след като тръба се спука, прозорецът се напука или има огромно разливане в коридора, ние наричаме единствения човек, когото познаваме, който може да се погрижи за бъркотията. Портиерът допринася за нашата ефективност, дори ако не забелязваме. Криптовалутните пазари много приличат на тези сгради, но досега нямат местен портиер, който да им помогне. CoinJanitor е проектът, който ще се погрижи за всички пукнатини на тръбите, спукани прозорци и разливи в коридора на пазарите на криптовалути.

Как работи CoinJanitor?

И така, каква е ролята на CoinJanitor на криптовалутните пазари, защо е уместно и как работи? Нека отговорим на тези въпроси кратко, един по един:

  1. Ролята на CoinJanitor е да се грижи за неуспешни или мъртви монети, като ги почиства по начин, който възстановява стойността им на по-широките криптовалутни пазари.
  2. CoinJanitor е толкова важен за пазарите на криптовалути, колкото и чистачът за сграда, тъй като чрез възстановяване на стойността, заключена в неуспешни или мъртви монети, той ще намали разреждането на пазара, което благоприятства най-високо класираните криптовалути.
  3. CoinJanitor работи, като избира конкретни монети, които са се провалили или са функционално мъртви; свързване със създатели и членове на общността; изкупуване на монетите им с жетона CoinJanitor, който им позволява да прехвърлят стойността си на пазарите; изгаряне на монетите, които е купила от тези членове на общността и ръчно извеждане от експлоатация на блокчейн на тези мъртви или неуспешни монети след това.

Защо трябва да ви е грижа?

Много хора, които не държат неуспешни или мъртви монети, трябва да си зададат въпроса „защо да ми пука“, след като прочетат краткото обяснение по-горе. Отговорът се корени в основни икономически принципи:

  1. Притежателите на най-високо класираните монети се възползват от това почистване, тъй като мъртвите или неуспешните монети имат заключена стойност, колкото и малка да е тази стойност.
  2. Притежателите на тези монети не могат да прехвърлят тази заключена стойност на пазарите, което отнема източник на растеж от топ класираните криптовалути.
  3. Веднъж CoinJanitor отключва стойността на тези монети чрез суап в своя знак, ще създаде голяма общност от потребители с мрежов ефект. Тези потребители ще могат да продават своите токени CoinJanitor на борса и да купуват най-високо класираните валути с тях.

Целият този процес ще създаде положителни външни ефекти или, с други думи, полза за трети страни – най-високо класираните притежатели на криптовалути – които не са пряко ангажирани в мъртвата монета за транзакция с токени CoinJanitor.

Защо трябва да поддържате CoinJanitor?

И така, сега, след като установихме как управлението на по-чисти пазари на криптовалути е от полза за всички, важно е да обясним защо хората трябва да подкрепят CoinJanitor [https://www.coinjanitor.io/]. В крайна сметка всеки, който има най-високо класираната криптовалута, трябва да се възползва от положителния външен ефект, без да се налага да допринася. Отговорът се крие още веднъж в основните икономически принципи:

  1. Сътрудниците на CoinJanitor ще станат неразделна част от бързо развиваща се общност, която обединява потребителите от мъртви или неуспешни монети по целия пазар, създавайки мощен мрежов ефект, който добавя стойност към отключената стойност, идваща от тези мъртви или неуспешни монети.
  2. CoinJanitor също ще изготви множество данни относно дълбоко изучен сегмент от пазара, който персоналът, отговарящ за проекта, ще работи усърдно, за да организира членовете му да го използват.

Допринесете за CoinJanitor заради пазара

Следват и други събития, когато екипът на CoinJanitor започне да си върши работата, отключвайки стойност от внимателно подбрани мъртви или неуспешни монети. Чрез откриване на дебата за мъртви и неуспешни монети, общността ще започне да се възползва дори преди публичната продажба на токена CoinJanitor да започне на 2 април 2018 г. Така че, ако се интересувате и искате да научите повече за това как определяме мъртвите или неуспешни монети, как ще работи процесът ни на подбор и искате да получите по-задълбочено разбиране за икономическите принципи, ръководещи този проект, или искате да допринесете за CoinJanitor, посетете нашия уебсайт, разгледайте нашата бяла книга и попитайте нашите служители за проекта директно в нашата група Telegram. Ние ще вършим цялата мръсна работа и тежката работа за вас, така че можете да се насладите на по-чист, по-ефективен пазар на криптовалути с по-добър поток на стойността.

Разгледайте нашия уебсайт за повече информация.

Следвай ни в Twitter, Facebook, Instagram и YouTube за да получите най-новите ни актуализации.

Присъединете се към нашите Telegram група и попитайте членовете на нашия екип за проекта директно.

Свържете се с нас директно на [email protected]

Най-важното: Разпространете думата за CoinJanitor и ни помогнете да постигнем целта си!

Previous Post
Partido político australiano cavalgando na Blockchain
Next Post
Речник на условията за спортни залагания