15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innovesta събира 2,7 милиона долара и става неразделна част от портфолиото на Goren Holm Ventures

Лос Анджелис, Калифорния – Innovesta, платформа за оптимизиране на инвестиционни решения, използвайки обективни, валидирани и надеждни данни, събра общо 2.7 милиона долара след последния кръг на финансиране, воден от топ инвеститори от Израел и САЩ.

Стартирала през 2017 г., ръководената от жени компания започна след първоначално финансиране на безвъзмездна финансова помощ от 500 000 долара от Иновационния орган, финансирана от израелското правителство. Критериите за тази инвестиция се основаваха на наличието на солидна интелектуална собственост, което беше основата, около която Innovesta разработи своята технология. Оттам компанията изгради международен екип от лидери в индустрията с опит в работата и ускоряването на технологични компании в световен мащаб.

Innovesta си партнира с член на Draper Venture Network, Goren Holm Ventures

С допълнителни инвестиции на обща стойност 2,7 милиона долара от инвеститори като The BSeed Group, Hana Rado, инвеститорите на Mobileye Yigal Tamir и други лидери в индустрията, компанията започна своята експанзия в САЩ и привлече членове на Draper Network Goren Holm Ventures (GHV). Водена от Алон Горен и Йозеф Холм, базираната в Лос Анджелис фирма Venture Capital включи Innovesta в портфолиото си, след като разбра както солидното лидерство, така и стабилната интелектуална собственост зад екипа. GHV е член на Draper Venture Network, който се ръководи от легендарния инвеститор Тим Дрейпър, който е известен с това, че избира компании от ранен етап като Twitter и Skype.

Изпълнителният директор на Innovesta Яли Харари говори за важността да бъде част от портфейл като GHV, който има връзки с влиятелен инвеститор като Тим Дрейпър. Съоснователят на Харари и Инновеста, Керен Кей, се срещна с Горен и Холм от GHV преди три години на събитие за масово финансиране в Лос Анджелис. Срещата послужи като основа за това, което се превърна във взривоопасно партньорство.

„Innovesta предлага нов начин да разгледат частните компании, позволявайки на инвеститорите да Innodex ™ техните възможности за инвестиции и да персонализират областите, в които искат да се задълбочат, въз основа на техния опит, корпоративна стратегия и цели“, каза Харари. „За мен е чест да имаме прозорливи инвеститори като Горен, Холм и разбира се Тим Дрейпър, които разпознават нашата иновативна платформа и си партнират с нас на това пътуване“, каза тя.

Чувството е било взаимно, според съоснователя на GHV Алон Горен.

„Innovesta е огромно допълнение към нашето портфолио, защото това е платформа за навигация и управление на инвестиции, която предоставя прозрения, от които могат да се възползват всички инвеститори. Има недостиг на достоверна информация за частните компании – Innovesta не само запълва тази празнина, тя създаде пазар за себе си. “

VC бяха особено заинтересовани от силния технически опит, с който разполага екипът, особено от патентования Innodex ™.

Innodex ™ предоставя табло за управление на частни компании и криптовалути за не акредитирани и акредитирани инвеститори

Innodex ™ е домът на всички данни, които се събират за частни компании. Логиката зад Innodex ™ е, че тя обединява проверена от тълпата информация за и от частни компании по качества като ниво на корпоративна почтеност, опит в ръководството, гъвкавост на бизнеса и настроенията на тълпата. Таблото за управление на Innodex ™ е представяне на много процеси и се канализира чрез ясен и лесен за използване дисплей.

Innodex ™ е достъпен както на индивидуално ниво за всички – от частни инвеститори и не акредитирани инвеститори на Main Street ”, до по-обширно решение на ниво предприятие, достъпно за цели екипи. Innovesta се стреми да се превърне в фар за неакредитираните инвеститори, които получават достъп до все по-широк спектър от инвестиционни възможности чрез символични предложения и предложения от Регламент A +.

Данните на Innovesta се проверяват чрез набор от алгоритми за изкуствен интелект и машинно обучение, както и съвпадение от над 1 милион членове на общността, което се състои от експерти в индустрията и лидери на мнения, които предоставят множество разнообразни мнения. Технологията на Innovesta е в пълно съответствие с философията на блокчейн, като внася необходимите пластове прозрачност и обективност в инвестиционното пространство, както никога досега.

За Innovesta

Основана през 2017 г., Innovesta е ръководен от жени стартъп, който предлага платформа за вземане на решения в полза както на акредитирани, така и на неакредитирани инвеститори. Уникалният подход на Innovesta за проследяване на данни на частни компании включва непрекъснато проследяване на компаниите. Със своите алгоритми за машинно обучение, проверен набор от над 1 милион експерти по предмета, които обективно одобряват информация за различни събития в рамките на жизнения цикъл на компанията, инвеститорите винаги са в течение относно възможностите за инвестиране и портфейлните компании. Научете повече за Innovesta точно тук: http://www.innovesta.co

Относно GHV

Goren Holm Ventures (GHV) е основана през 2018 г. като командитно дружество между основателите Alon Goren и Josef Holm. Фирмата се превърна в рисково студио, като ускори шест стартиращи компании и инкубира още 3, като едновременно с това продуцира премиерните блокчейн и криптовалутни събития в района на Лос Анджелис, Security Token Summit и Crypto Invest Summit (CIS). Спонсори за GHV събития са American Airlines, tZero и eToro, а предишните лектори са Стив Возняк от Apple, Антъни Помплиано от Off the Chain Podcast и Shruthi Rao от Amazon Web Services. Повече информация можете да намерите тук: https://gorenholm.com

Previous Post
Hard Fork Ativado pelo Usuário: O Plano de Contingência Bitmain BIP148 UASF
Next Post
Една (битова) монета да ги управлява всички? – Транзакции, вилици, мащабируемост и децентрализация