15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Преглед на азотния спорт

Рейтинг

Като цяло

/ 5

Криптовалута

  • Биткойн

Ключови подробности

Основана година 2012 г.
Доказателно честни игри

Nitrogen Sports е един от най-добрите биткойн спортни книги в момента. С повече възможности за залагане и функции, отколкото бихте могли да си представите, и уникални промоции, сайтът предлага пълно и удобно за потребителите онлайн спортно залагане.

Преглед на азотния спорт

Цялостен опит

Nitrogen Sports е много интересен сайт, тъй като началната страница не ви затрупва с оферти или промоции, а по-скоро предоставя дълъг (* наистина дълъг) списък на спортовете, на които да залагате, и информация за биткойните. Също така има доста обширно ръководство за спортни залагания, свързано от началната страница. Тази функция определено отличава Nitrogen от другите спортни книги, които понякога изглеждат насочени единствено към опитни залагащи.

Всяка информация, която търсите – независимо дали по отношение на спортните събития или относно плащанията и помощта на спортната книга – може лесно да бъде намерена от началната страница. В допълнение към горното, Nitrogen Sports предлага много уникални промоции и турнири извън нормалните параметри на спортни залагания, които всички са чудесен начин да задържат своите залагащи.

Покритие на събитието

От общото до неясното, Nitrogen Sports има възможността да залагате на практически всеки вид спорт, който можете да си представите. Разбира се, има класики като американски футбол, баскетбол, футбол, крикет и т.н., а за по-хардкорните залагащи има и опция за тенис на маса или снукър.

Това, което помага на Nitrogen Sports да се открои обаче, е дълбочината във всеки от тези спортове. Баскетболните опции не се ограничават само до разпространенията на играта в НБА, но също така включват и реквизитни залози, NCAA мачове и баскетболни лиги от цял ​​свят. Отварянето на раздела за футбол ви дава списък, по-дълъг от височината на уеб страницата, и ви предоставя почти безкраен набор от възможности за залагане. Едно е сигурно, Nitrogen Sports изобщо не липсва при отразяване на събитията.

страница за залагане на азотЛинии и спредове

Като се има предвид колко различни възможности за залагане предлага сайтът, беше много трудно наистина да се сравнят линиите за залагане с тези на други сайтове. Въпреки това, след превъртането през няколко различни спорта, включително EPL футбол, NFL футбол и баскетбол NBA например, линиите бяха много съвместими с други сайтове и също много честни. Като част от цялостния си пакет за биткойн спортни залагания, Nitrogen Sports предлага линии и спредове, от които всеки залагащ – опитен или начинаещ – ще бъде повече от доволен.

Бонуси и промоции

Що се отнася до промоциите, Nitrogen Sports наистина показва своята иновация. Докато много други биткойн спортни книги и казина са фокусирани върху бонусите за добре дошли и предепозити, Nitrogen Sports връща своите играчи обратно чрез вълнуващи предизвикателства и текущи игри.

Двете основни промоции са Parlay Promotion и Go For Gold Challenge. Промоцията Parlay позволява на играчите, които са загубили своя парлей (залог, при който трябва да сте коректни във всички мачове, за да спечелите), да продължат да имат шанс за текущ джакпот. Залагащите, които са загубили своя парлей с 1 игра, ще бъдат включени в месечния джакпот за Nitrogen Sports, като ще дадат втори шанс на победителите. Това е отличен начин да задържите играчите, като се има предвид колко смазващо може да бъде, когато вашият парлей е загубен поради една игра.

Предизвикателството Go For Gold кара играчите да изпълняват предизвикателства, за да изписват думата N-I-T-R-O-G-E-N, като всяка буква отговаря на друго предизвикателство. Играчите трябва да изпълняват задачи, толкова прости, колкото печеленето на залог в НХЛ, толкова трудни, колкото спечелването на парлей от 13 игри. Истинският удар е как играчите не трябва да пишат цялата дума, за да спечелят – който и да е играч има най-много букви, дори ако е само „N“, ще спечели предизвикателството.

Други функции

Има редица функции, които си струва да се отбележат при Nitrogen Sports. Първо, началната страница подчертава възможността да играете анонимно на сайта. След пристигането си в Nitrogen Sports за вас е създаден акаунт и остава само добавяне на потребителско име и парола за защита на акаунта. Не се изисква повече информация от вас, за да играете.

Заслужава да се спомене и покер опцията в Nitrogen Sports. Покер масите са много второстепенни за спортната книга, но все пак включват програма за лоялност и политики за тайно споразумение, за да се гарантира честна игра.

Тегления и плащания

Тегленията обикновено са мигновени за Nitrogen Sports, като някои от тях изискват до 24 часа в очакване на преглед. По отношение на залаганията, минималните залози на сайта са 0,001 BTC, докато максималните залози зависят от играта, където се показва максимум за допълнителна прозрачност.

Nitrogen Sports използва единствено биткойн като своя валута и както е посочено на началната страница, вярва, че криптовалутата е бъдещето на валутата като цяло.

азот-предизвикателство-игра

Заключение

Nitrogen Sports е много изчерпателно онлайн изживяване на биткойн спортни книги, което може да се конкурира със сайтове с фиатни валути в света на спортните хазартни игри. Има повече възможности за спорт и залагане, отколкото бихте могли някога да имате нужда, а вълнуващите и уникални промоционални игри са достатъчни, за да се върнете. Nitrogen Sports е значителна стъпка в правилната посока за уебсайтовете за биткойн спортни книги.

Посетете Nitrogen Sports

Previous Post
Hard Fork Ativado pelo Usuário: O Plano de Contingência Bitmain BIP148 UASF
Next Post
Една (битова) монета да ги управлява всички? – Транзакции, вилици, мащабируемост и децентрализация