15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Интервю с Андрю Ви, изпълнителен директор на CoinsBank

Интервю на CoinsBank

CoinsBank е една от най-амбициозните блокчейн компании, които съществуват. Той се фокусира върху предоставянето на всякакви решения, задвижвани с блокчейн, за широк кръг клиенти. По този начин CoinsBank се превърна в универсален шлюз за блокчейн услуги. Портфолиото му включва портфейли, карти, борси, диаграми и финансова информация, мобилни приложения и други решения за търговци, интересуващи се от интеграция на блокчейн технологии. Интервюирахме Андрю Ви, новият главен изпълнителен директор на CoinsBank – Рони Боисинг напусна поста си на изпълнителен директор на 1 март 2017 г., за да преследва други интереси – за да получи по-задълбочена представа за операциите на CoinsBank и нейното бъдеще в индустрията на блокчейн.

Круизът CoinsBank

Биткойн преследвач: CoinsBank предлага широка гама от продукти и услуги за пазара на криптовалута и цифрови активи. Как се вписва круизът от 2017 г. във всичко това?

Андрю Ви: От години участваме в различни конференции по целия свят. Типичните 1-2-дневни конференции, където срещате стотици нови хора по време на кафе паузите, не са работа в мрежа, а бърза размяна на визитни картички. Това не е ефективно. Решихме да създадем идеална атмосфера за работа в мрежа, да изградим общност от експерти и ключови ентусиасти, които искат да направят промяна в бранша чрез сътрудничество. И защо да не го направите на борда на „Химн на моретата“ от Royal Caribbean, един от най-големите луксозни круизни лайнери, докато пътувате по най-красивите места на Карибите?

Пр.н.е.: Успяхте да съберете много от най-високо ценените личности за 9-дневен круиз през Карибите с конференции на борда и голямо разнообразие от дейности. Какъв изход очаквате от това след приключване на круиза?

AV: Да донесе вълната от промени и сътрудничество. Предишното ни събитие в Турция имаше огромен успех, довел до редица страхотни партньорства и успешни проекти. Продължаваме да получаваме положителни отзиви и до днес и очакваме да видим много познати лица.

Биткойн дебати на круиза CoinsBank

Пр.н.е.: Колко значима ще бъде ролята на дебата SegWit срещу Unlimited по време на круиза?

AV: Надяваме се, че преди нашето заминаване всички дебати около SegWit срещу BU ще се успокоят и няма да има какво да се обсъжда.

Бизнес перспективи на CoinsBank

Пр.н.е.: Преминавайки към вашата линия продукти и услуги, които са 5-те най-големи региона или държави по обеми на продажби за CoinsBank?

AV: Броят на нашите клиенти расте всеки ден, но повечето от тях са от САЩ, Индия, Русия, Великобритания, Германия.

Пр.н.е.: В кои държави или региони очаквате да се разширите повече през следващите 2 до 3 години

AV: Нашият фокус не е върху количеството клиенти в конкретни региони, а върху развитието на най-висококачествената услуга, на която да се радваме в цял свят.

Ролята на CoinsBank на пазара за необезпечени

Пр.н.е.: Криптовалутата и дигиталните активи са възхвалявани като играч, който променя играта за всички така наречени „необезпечени“ хора по света. Как виждате продуктите на CoinsBank, които се вписват на този пазар?

AV: Промените не се случват за една нощ. Горди сме, че сме сред пионери в индустрията, не наблюдаваме мълчаливо, а създаваме бъдещето и определяме стандартите, на които всички да подражават. CoinsBank има утвърдена репутация като всичко-в-едно шлюз за блокчейн услуги. Ние предлагаме не само рационализиран продукт за ентусиасти на криптовалути, но можем с гордост да твърдим, че е моделната блокчейн банка на бъдещето.

На неотдавнашната среща на върха на Blockchain на DC представителите на CoinsBank получиха положителни отзиви относно техния бизнес модел, както и полезността на инструментите на CoinsBank от много субекти, включително: Министерството на финансите, GSA, Федералния резерв, ФБР и други. Бяхме много доволни да чуем история за успех на нашия германски клиент, който използва картата CoinsBank, за да помогне на годеника си във Венецуела, който поради финансови сътресения не е в състояние да получи пари нито чрез банков превод, нито чрез Western Union. Много сме доволни, че нашите продукти оказват такова значително въздействие и спасяват животи.

Проблеми с транзакциите с биткойни

Пр.н.е.: Как целият проблем с транзакциите с биткойни засяга вашия бизнес?

AV: Създадохме успешен модел, който ни позволява да разрешаваме свързани проблеми.

Пр.н.е.: Как бихте се почувствали за решение извън веригата за биткойн транзакции?

AV: CoinsBank е спазваща закона финансова организация. Няма много законни цели за извършване на транзакции извън веригата извън вътрешногруповите плащания. Освен ако прозрачността не е проблем, системата за ехо Bitcoin blockchain е перфектна такава, каквато е. Тъй като броят на транзакциите продължава да расте, това само ще ни помогне да растеме по-бързо.

Бъдещето на пазарите на биткойни и криптовалути

Пр.н.е.: Какво мислите, че ще се случи с пазарите на биткойн и криптовалута през следващите 2 до 3 години?

AV: В Bitcoin и CoinsBank се доверяваме.

Previous Post
Plano de Bitcoin do Partido Pirata da Islândia
Next Post
Kraken и Poloniex се разбиха поради DDoS?