15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

PR: Защо да инвестираме в CoinJanitor’s JAN Token?

Има два важни въпроса, които възникват пред бъдещите участници с почти всеки стартиращ блокчейн в наши дни.

  1. Защо този проект се нуждае от собствена монета или жетон, вместо просто да използва установена криптовалута като Bitcoin или Ethereum?
  2. Какво е предложението за стойност на монетата или жетона? С други думи, как ще се увеличи стойността му в бъдеще?

Създаване на JAN Token

Проектът CoinJanitor е предназначен да укрепи пазара на криптовалути отдолу нагоре. Процесът по този начин започва с изкупуване на изоставени и нетъргуеми монети – наричани още мъртви монети – които улавят стойността на техните неактивни блок-вериги. Родната криптовалута на CoinJanitor, JAN, е основен инструмент в този процес и ползите от нея не могат да бъдат сравнени с използването на друга криптовалута, която не е специфична за проекта.

За да закупи мъртви монети, CoinJanitor трябва да използва собствената си валута, за да избегне даването на ликвидността, която те нямат, на тези мъртви монети. JAN жетоните не само дават на проекта средство за набиране на първоначалния капитал, който ще му е необходим, за да работи, но също така ще създаде единен избор на пазара за мъртви притежатели на монети, с които да търгуват своите монети, без да е необходима размяна.

Ако стойността на JAN се повиши с течение на времето, CoinJanitor ще става все по-евтино да изкупува всеки следващ проект спрямо предишните изкупувания. В резултат на това CoinJanitor ще може да изчисти стотици или може би дори хиляди мъртви проекти и да възстанови загубената им стойност обратно на активния пазар на криптовалути, без да дава на мъртвите монети жизнена линия на пазара или да създава възможности за схеми за изхвърляне на реклами.

Това обаче все още оставя въпроса защо стойността на JAN трябва да се повишава с времето? Този отговор има няколко части.

JAN’s Value Proposition

На първо място, JAN ще увеличи стойността си поради уникалния механизъм за растеж на проекта в общността. Всеки път, когато CoinJanitor купува неактивен проект, притежателите на монети на този проект ще получават JAN токени и ще бъдат въведени в проекта CoinJanitor. Оттам нататък те ще бъдат изправени пред избор дали да търгуват своите токени JAN за други валути или холдинг.

Човешката психология играе в полза на JAN тук, тъй като повечето хора вероятно ще изберат неактивен подход и ще се придържат към новите си жетони с надеждата да си възвърнат стойността, вместо да полагат усилия да ги търгуват за стотинки на долара спрямо първоначалните им притежания. Не само това, но това са пари, които всички притежатели на монети биха предположили, че са загубени, когато първоначалният проект се провали. Това допълнително увеличава шансовете, че те биха били готови да спекулират с нарастването на стойността на JAN, вместо незабавно да осребрят незначителна сума. В резултат на тези фактори общността CoinJanitor ще интегрира постоянно нови потребители под един чадър, допринасяйки за мощен мрежов ефект, който увеличава търсенето на JAN с всеки проект, който екипът изкупува.

Растежът на общността със сигурност не е единственият фактор, влияещ върху стойността на JAN. Друга важна част от бизнес модела е водещата в света база данни за криптовалута на CoinJanitor. В процеса на проучване на различни проекти CoinJanitor вече е събрал обширни данни за хиляди криптовалути и ще продължи да добавя към колекцията за неопределено време. Базата данни включва информация за ключови фактори като код, както и историята на транзакциите и метаданните, които екипът на CoinJanitor ще анализира за всеки блокчейн, който декомпилира. С времето тази база данни може да се превърне в ценен ресурс за производство на инструменти за анализ на пазара, които ще обслужват цялата екосистема на криптовалутите.

Освен това CoinJanitor ще курира кода на изведените от експлоатация проекти и ще го направи лесно достъпен за обществеността в библиотека с отворен код. Това може да помогне на много разработчици да спестят време при работа по функции за активни проекти и да се учат от грешките на минали разработчици. Да не говорим за факта, че екипът на CoinJanitor ще бъде по-запознат с блокчейн библиотеката от всеки друг, като им позволява да я използват за изграждане на инструменти, които могат да бъдат предложени на общността на CoinJanitor.

И накрая, след като се съгласи с условията за изкупуване, CoinJanitor също ще поеме контрола върху допълнителни материали и инструменти от неуспешни проекти, включително маркетингови и технологични активи като неиздаден код. Тези активи могат потенциално да се използват за разширяване на общността CoinJanitor, както и за разработване на нови инструменти за по-добро рециклиране на ресурси от неуспешни проекти обратно в бъдещи.

Предвид всички описани по-горе фактори, JAN се представя като привлекателна инвестиционна възможност за ентусиастите на криптовалутите. Като единствен по рода си проект, който може да възстанови стойността на мъртвите притежатели на монети, CoinJanitor е готов да изчисти пазара на криптовалути и да предостави значителна стойност на участниците в процеса.

Подробности за JAN ICO

JAN ICO стартира на 1 май и ще приключи на 31 май или след като бъде достигната твърдата граница от 7,5 милиона долара.

50% от общите доставки на JAN ще бъдат продадени на обществеността по време на ICO. От останалата половина 30% ще бъдат задържани от проекта за изкупуване на мъртви монети, 5% ще бъдат запазени за партньори по проекта, 5% ще отидат за програма за награди, а крайните 10% ще бъдат разпределени между основателите, членовете на екипа , и бъдещи служители. Членовете на екипа няма да могат да продават своите JAN токени до 2019 г..

За да се присъедините към екипа на CoinJanitor за почистване на пазара на криптовалути, посетете проекта уебсайт, присъединете се към общността на FacebookTwitter, и YouTube, или проследете проведените дискусии на живо Телеграма.

Previous Post
Plano de Bitcoin do Partido Pirata da Islândia
Next Post
Kraken и Poloniex се разбиха поради DDoS?