15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Помпа и изхвърляне на I / O монети

I / O монета помпа и изхвърляне

Пазарите на криптовалути са забелязали своя справедлив дял от схемите за помпа и дъмпинг. Малцина попадат в заглавията. Този уикенд пазарите станаха свидетели на впечатляваща помпа и изхвърляне на I / O Coin, която привлече вниманието на ентусиастите наоколо. Въпреки внезапното покачване и последващо нормализиране на цените на I / O Coin, краткият шум служи за подчертаване на атрибутите на интересен блокчейн проект. Това служи като предупреждение за всички ентусиасти на криптовалутите там. Без значение колко здрав е даден проект, инвестирането често носи висока степен на риск, особено след като никой не е напълно наясно с намеренията на големите, анонимни инвеститори.

I / O монета отвъд помпата и сметището

Част от това, което прави тези схеми за изпомпване и изхвърляне толкова печеливши за тези, които разбират как да ги реализират и разполагат с ресурси за това, е, защото те често се основават на инвестиции в обещаващи проекти. Това определено е случаят с I / O Coin, който с един поглед показва функции, които вероятно ще привлекат вниманието на средния ентусиаст на криптовалутата:

  • I / O Coin експериментира с превключване от PoW към PoS. Миньорите добиваха за определен период от време с PoW система и след това пуснаха монетата по PoS схема.
  • Този блокчейн проект твърди, че е по-енергийно ефективен от биткойните.
  • Притежателите на I / O Coin също могат да получат лихва върху баланса си в портфейлите си.
  • Портфейлите HTML5 и система от аватари, която позволява на потребителите да изпращат средства на други потребители, като използват името на аватара им вместо тромавия публичен адрес, подобрява удобния за потребителя характер на криптовалутите.

I / O Coin Price PeaksТази екранна снимка показва стойностите на пазарната капитализация на 10-те най-големи криптовалути в събота на 21 януари 2017 г. около 17:30 GMT. I / O Coin успя за кратко да измести Classic Ether, показвайки 2 099% ръст за период от 24 часа при тази пинта във времето. Графиката е предоставена от coinmarketcap.com.

Атрактивни атрибути, създаващи стойност, съчетани с покачване на цените

Всички тези атрибути на I / O Coin наистина имат потенциал да създадат реална стойност в света, но колко? Що се отнася до поведението на пазарите, има момент, в който това няма значение. Инвеститорите виждат, че цената на актива расте и започването на преяждане започва. Скоро достатъчно хора започват да купуват, само защото другите го правят, очаквайки цената на актива да продължи да расте. Всички губят представа за реалната потенциална стойност на актива, с изключение на тези, които са го направили първоначално.

Експерти за изпомпване и изхвърляне

Инвеститорите, които стартират цялата реклама, често имат дълбоки джобове. Те започват да купуват значителни суми от актива, който искат да изпомпват – I / O Coin в този случай. Тогава те изведнъж спират да купуват, виждайки, че други инвеститори се присъединяват към запояването. Някои експерти за изпомпване и изхвърляне също се връщат към форуми и чат стаи, за да направят шумът около актива още по-висок, което кара по-нищо неподозиращите инвеститори да влеят средства в него. След това, след като спечелят достатъчно пари и знаят, че има достатъчно хора, нетърпеливи да сложат ръка на актива, който държат, те започват огнената продажба, изхвърляйки всичко, което имат, преди да е станало твърде късно.

Таблица с цените на монетите за 7-дневен вход / изходСлед помпата идва сметището. I / O Coin достигна връх от $ 7.59 USD и бързо се срина, връщайки се до ценово ниво, близко до това, което показваше преди помпата. Графиката е предоставена от coinmarketcap.com.

I / O уроци за помпа и изхвърляне на монети

В случай на I / O Coin и всяка друга криптовалута, схемите за изпомпване и изхвърляне се радват на няколко предимства:

  • Пазарите на криптовалути никога не спят. Те са наистина отворени 24/7.
  • Много ентусиасти на криптовалути са познати в технологиите и знаят математиката си. Те могат да изграждат алгоритми за търговия и да автоматизират цялата схема за помпа и изхвърляне.
  • Търговците на криптовалута се радват на допълнителни слоеве анонимност, когато търгуват в сравнение с традиционните търговци на активи. Това затруднява идентифицирането на тенденции, които биха могли да се използват като бъдещо предупреждение.
  • Пазарите на Altcoin са хиляди пъти по-малки от тези на традиционните активи, което улеснява помпата с по-малко налични средства.

Това означава, че инвеститорите на криптовалута, като тези, които са купили I / O Coin близо до върха си, не са имали много предупредителни знаци, които да ги предупреждават за това, което предстои да се случи. Най-големият урок, който могат да научат от този случай, е да запазят фокуса върху реалната потенциална стойност на актива. Инвеститорите трябва да се запитат дали променливи като проценти на приемане / използване на алткойн, в който инвестират, оправдават текущата цена.

Мъдростта на Сатоши Накамото

С други думи, инвеститорите трябва да възприемат думите на Сатоши Накамото, за да избегнат схемите за изпомпване и изхвърляне: „Рационалната пазарна цена за нещо, което се очаква да увеличи стойността си, вече ще отразява настоящата стойност на очакваните бъдещи увеличения. В главата си правите оценка на вероятността, балансирайки шансовете да се увеличава. ” Схемите за изпомпване и изхвърляне почти винаги изглеждат като ирационални. I / O Coin определено показа нерационален модел на цените. Въпреки обещаващите си атрибути, шансовете цената му да продължи да се увеличава бяха ниски до никакви.

Натисни тук за да прочетете повече за проекта I / O Coin.

Инвеститорите носят цялата отговорност за резултата от всяка инвестиция, направена въз основа на информацията, представена в тази статия. Bitcoin Chaser и авторите на тази статия нямат намерение да насърчават или обезсърчават инвестициите в която и да е криптовалута, нито подкрепят I / O Coin по някакъв начин.

Previous Post
Plano de Bitcoin do Partido Pirata da Islândia
Next Post
Kraken и Poloniex се разбиха поради DDoS?