15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Топ крипто валута Спортна книга

крипто валутни спортни книги

Експлозията на криптовалута е изцяло модернизирал и трансформирал онлайн залаганията до точката, в която бързо се превръща в предпочитана валута на залаганията. Изглежда, че все повече хора търсят използването на сайтове за крипто спортни залагания, за да имат по-добро и разнообразно игрово изживяване. Ето защо решихме да подчертаем предимствата на тези спортни книги за криптовалута и да изберем няколко от най-добрите.

Предимства на Cryptocurrency Sportsbook

Преди да се задълбочим в нашия списък с най-добрите спортни книги за криптовалути, важно е да посочим как и защо крипто валутните спортни книги са толкова изгодни. Най-същественото предимство, което има хората, които избират сайтове за крипто валутни спортни залагания, е, че блокчейнът е 100% сигурен и прозрачен. Можете да правите голямо разнообразие от залози и анонимно и да имате спокойствие, че ще получите изплащанията си.

Други фактори, които правят крипто валутните спортни книги най-добрият вариант за спортни залагания, е, че има малко или никакви такси, така че със сигурност ще получите повече пари в портфейла си, което го прави привлекателна алтернатива на традиционните опции за залагане. За разлика от транзакцията с кредитна карта или дебитна карта, крипто транзакциите не включват трета страна за одобрение на транзакция, поради което намаляването на възможността транзакцията да бъде блокирана.

Нашите Топ сайтове за крипто спортни залагания

Следвайки тези параметри, ние съставихме списък с нашата най-добра спортна книга за криптовалута за вас. Ето ги и тях:

1. Азот

азотни крипто спортни залагания

 • Създадени през 2012 г., те се намират в Коста Рика и са собственост на Idealmedia.
 • Тази спортна книга предлага повечето спортни събития като опция за залагане, включително NBA, NFL, EPA, Формула 1 и дори кърлинг.
 • Те са напълно анонимни, дори не искат имейл адрес. Всичко от вашата самоличност до вашата история на залаганията е изцяло анонимно.
 • Азотът предлага двупосочен процес на удостоверяване.
 • Тегленията са почти незабавни.
 • Можете да използвате този сайт на всички устройства.

Посетете азот Прочетете нашия преглед

2. Мбит

mBit crypto sportsboot

 • Mbit има добре организиран и лесен за използване уебсайт. Фишът за залози е направен изключително удобен за вашето удоволствие от залаганията.
 • Тази спортна книга предлага отлични коефициенти, които им помагат да си осигурят място в нашия топ списък със спортни книги за криптовалута.
 • Предлагат се широка гама от спортни събития и също толкова широка гама от налични залози.
 • Функционалността на пазарите за залагания е толкова ясно изложена и еднаква както за залагания на живо, така и преди залагане, че позволява по-спонтанно и интуитивно залагане.
 • Те предлагат залагания с Bitcoin, Bitcoin Cash, Etherium, Litecoin и Dogecoin.

Посетете Mbit Прочетете нашия преглед

3. Sportsbet

сайт за крипто спортни залагания sportsbet

 • Sportsbet е създадена през 2016 г. и се намира в Естония.
 • Тази крипто валутна спортна книга е трудна за победа. Техният сайт е професионален, но също така и много забавления с особено страхотна секция за залагания на живо.
 • Отразените събития са огромни. Всичко, за което можете да се сетите, е включено в Sportsbet. Размерът на типа залози зависи от размера на събитието. Световното първенство по футбол през 2018 г. има цели 75 различни вида поради своята величина.
 • Тегленията са незабавни.
 • Техният чат на живо е достъпен 24/7, а асистентите от другата страна са ефективни, приятелски настроени и знаещи.

Посетете Sportsbet

Критерии за избор на най-добрата спортна книга за криптовалута

Имайки предвид тези предимства, изборът на най-добрия сайт за крипто спортни залагания включва проверка, която предлага най-чистото криптовалутно изживяване с всички предимства, които носи, както и най-добрите бонуси и коефициенти. Важно е да знаете спортната книга, която ще използвате, и да сте сигурни, че техните услуги са най-доброто, което може да предложи спортната книга за криптовалута. И така, кои са конкретните критерии, които трябва да вземете предвид, когато търсите спортна книга за криптовалута?

Двуфакторно удостоверяване

Двуфакторното удостоверяване може да бъде един от най-критичните фактори за сигурността на вашия акаунт. В света на блокчейн няма възстановяване, така че сигурността и удостоверяването са от съществено значение. Двупосочното удостоверяване означава, че изтеглянето не може да бъде завършено без използване на упълномощен удостоверител или оригиналния ви имейл адрес.

Предлага се голямо разнообразие от пазари за залагания.

Искате да имате достъп до всички игри в движение и да можете да залагате на голямо разнообразие от тях. Повечето спортни книги за криптовалута покриват всички основни събития и това е страхотно, но е разумно да се търсят тези, които може би отразяват и по-малки събития като NCAA College Basketball и Football League, например.

Какви са таксите за обработка?

Когато използвате конвенционални залагания, таксите за кредитни карти и други традиционни банкови такси са огромни и правят печалбите ви по-малко доходоносни. Повечето спортни книги за криптовалути предлагат безплатна обработка на залагания.

Вид залагания, които се предлагат

Препоръчително е да използвате спортна книга за криптовалута, която предлага голямо разнообразие от възможности за залагане. Искате да имате достъп до главни залагания, тийзъри, предложения, както и комбинирани залози.

Сега с всички спортни събития, които се случват там, можете да направите информиран избор коя от най-добрите спортни книги за криптовалута ви харесва най-много. Останалото зависи от вас да изберете най-добрите играчи и отбори, така че можете да донесете тези огромни награди у дома!

Previous Post
Plano de Bitcoin do Partido Pirata da Islândia
Next Post
Kraken и Poloniex се разбиха поради DDoS?