15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

AIM Summit в Дубай разширява обхвата от 10 трилиона долара на алтернативна инвестиционна индустрия до нови граници

Дубай ОАЕ 10 ноември 2019 г. – Срещата на върха на AIM се превърна в ежегодно събиране, което инвеститорите, мениджърите на хедж фондове, семейните офиси, фондовете за дялово инвестиране, глобалните лидери в индустрията и правителствата очакват с нетърпение от своето създаване през 2015 г. Счита се за водеща среща на върха за алтернативни инвестиции в региона . В своето десето издание AIM Summit ще се проведе в Waldorf Astoria Dubai ОАЕ на 18 и 19 ноември 2019 г..

Въпреки че срещата на върха на AIM винаги е била платформа за обсъждане на инвестиционното развитие, условията на световния пазар и настоящите тенденции, тази година тя отваря врати за теми, които са определени да повлияят на инвестиционния сектор и фондовете за частен капитал, както и семейните офиси по такъв начин, че ще създаде нови възможности, както и ще наруши традиционната инвестиционна екосистема.

Г-жа Раха Моради, управляващ директор на срещата на върха на AIM заяви, „Докато първият ден ще разгледаме традиционните теми за хедж фондовете, частния капитал, частния дълг и инвестициите в семейни офиси, недвижимите имоти, развиващите се пазари, въздействието на инвестициите и устойчивостта, ден втори ще обхване AI (Изкуствен интелект) инвестиции, Blockchain, предложения за маркери за сигурност, цифрови активи, криптовалути и Fintech. Тези нови терминологии и технологии ще отворят вратата за появата на нови класове активи и рискове. В допълнение, въвеждането на предложения за маркери за сигурност и цифрови ценни книжа ще реинвестира начина, по който традиционните финансови продукти се структурират, държат и търгуват, демократизирайки алтернативните инвестиции, разсейвайки действащите лица в индустрията и преоткривайки бизнес модела на много посредници във финансовите услуги. “

В това, което изглежда като обогатяваща програма, лекторите на AIM ще включват високо ценени и ключови експерти с имена, сред които Джеймс Маккормак, управляващ директор, Fitch Ratings, Фабио Скачавиллани – главен икономист, Nuverse, Кристоф Рюл – Консултативен съвет, Crystol Energy, Ashish Marwah – главен инвестиционен директор, ADS Investment Solutions, както и Питър Рокфелер, член на борда & Заместник-председател, Рокфелерски съветници за филантропията и управляващ директор, Brock Capital Group. Г-н Рокфелер заявява, „Имам удоволствието да се присъединя към срещата на върха на AIM в Дубай през ноември тази година, където ще говоря за инвестиране на въздействието и устойчивост. Срещата на върха свиква вълнуваща група инвеститори, практикуващи и коментатори, които мислят за напред, като предоставя несравним форум за дискусия на модерни инвестиционни теми. Събитието тази година не е изключение; с програма от водещи лектори и дискусионери, които ще представляват голям интерес за инвеститорите в алтернативни теми за активи, включително рискови, дигитални валути, въздействащи инвестиции и недвижими имоти. “

Захари Чефарати, основател & Изпълнителният директор на Dalma Capital Management Limited и стратегическият партньор на AIM Summit добави: „AIM Summit беше критично събитие за нас да се срещнем с инвеститори и бизнес партньори. Качеството на присъствието е безпрецедентно, ясно е, че присъстващите са подбрани и проверени ”

цел на върха Дубай

Други ключови лектори са Sheila Driscoll, основател, Sheila B Driscoll Foundation, Navin Gupta, изпълнителен директор, Южна Азия & MENA, Ripple, John Trammell, управляващ директор, Symphony Financial Partners, д-р Ryan Lemand – старши изпълнителен директор & Директор на борда, ADS Investment Solutions, Мишал Кану – председател – ОАЕ & Оман, The Kanoo Group и много други изтъкнати лектори от целия регион и в международен план. Д-р Сабах ал Бинали, главен изпълнителен директор, Универсална стратегия; Заместник-председателят на управителния съвет, Националният инвеститор, гласи: „Срещата на върха на AIM е изключителна, като предоставя разнообразна гледка към алтернативните класове активи и стратегии. Това е третата ми среща на върха и с нетърпение очаквам да продължа да се уча. “

Форумът ще разгледа различни теми, включително глобални инвестиционни перспективи и пътя напред, глобалната роля на щатския долар, изместване на геополитическия пейзаж & нестабилност на търговията в глобалната икономика, бъдещето на въздействието на инвестиции, GCC рискова среда днес, институционализиране на семейни офиси, VC пейзаж след WeWork, възходът на цифровите активи, глобалните цифрови валути, децентрализираното финансиране с помощта на blockchain & AI, предизвикателства пред MENA fintech, появата на блокчейн технология като катализатор за поредица иновации в търговията и много други.

Срещата на върха на AIM е среща на умовете в епоха, в която инвестициите са не само задължителни за поддържане на икономическия и бизнес сектор, но и отражение на бъдещето. Като Мишал Кану, председател – ОАЕ & Оман, The Kanoo Group заяви, „Алтернативните инвестиции са начин да се позволи на инвеститорите да видят различен поглед върху инвестиционния свят. Освен това им помага да инвестират в неща, от които могат не само да се възползват, но и да им харесат. “

В тези времена на турбуленция и несигурност срещата на върха на AIM се надява да хвърли светлина върху възможностите, както и рисковете в региона. Д-р Райън Леманд, старши изпълнителен директор & Директорът на борда на ADS Investment Solutions добавя: „Оценките на развитите пазари се върнаха към предишните си върхове и традиционните нововъзникващи пазари бяха нестабилни поради търговската война. . Ще покажем в какво да инвестираме и как да инвестираме на пазарите на GCC. “

AIM Summit е спонсориран от Dalma Capital, ADS Investment Solutions, IG, Bitfolio. Lecocqassociate, Apex, Fitch Ratings и много други.

В заключение AIM Summit отваря врати за тези, които се интересуват от обсъждане на тези теми и работа в мрежа с елитна група инвеститори, семейни офиси и др..

Относно срещата на върха на AIM

Стартирана през 2015 г., AIM Summit е водещата регионална среща на високо равнище за управление на алтернативни инвестиции, която събира и свързва регионални инвеститори и мениджъри в света на алтернативите (хедж фондове, частен капитал, рисков капитал и частен дълг) с глобални лидери в индустрията.

AIM Summit е платформа за дискусии относно инвестиционното развитие, глобалните пазарни условия, най-новите тенденции и действа като мрежов форум за бъдещи бизнес възможности. Единствената по своя характер и мащаб конференция, организирана и организирана от индустрията в интимна среда, за да предизвика истински дискусии за най-добрите практики и ноу-хау.

За запитване: [email protected] или www.aimsummit.com

Previous Post
Hard Fork Ativado pelo Usuário: O Plano de Contingência Bitmain BIP148 UASF
Next Post
Една (битова) монета да ги управлява всички? – Транзакции, вилици, мащабируемост и децентрализация