15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Интервю с основателя на LeadCoin Шмулик Гризим

олово

Биткойн преследвач: B2B монета като LeadCoin е интересен избор за решаване на проблема за съвпадение на интернет трафика с това, което търси. Как стигна до тази идея?

LeadCoin: Дойдох с тази идея, след като изпитах този проблем с една от предишните ми компании, Webydo. В Webydo щяхме да довеждаме хиляди потенциални клиенти всеки месец от платени кампании. След това нашите търговски представители биха достигнали до всяка възможност, като им говореха и ги квалифицираха. Въпреки всички тези усилия имахме много ниски коефициенти на конверсия от посетителите на уебсайта до клиенти, които плащат. Повечето от неконвертираните възможни клиенти дойдоха при нас с реална нужда, но нашето решение не беше подходящо за тях. Знаехме, че имаме ценни активи в тези квалифицирани и проверени потенциални клиенти, но нямахме нищо общо с тях, така че те останаха неизползвани. Тези неизползвани потенциални клиенти ни струваха много пари, но ние нямахме начин да възстановим парите, които похарчихме, за да ги придобием. Искам да дам на бизнеса възможност да препродаде своите неизползвани и квалифицирани потенциални клиенти, като създаде мрежа, в която бизнесът може да купува и продава квалифицирани потенциални клиенти в реално време един от друг.

Пр.н.е.: Какъв е размерът на пазара, който разглеждате по отношение на възстановимите пари от загубени потенциални клиенти?

LeadCoin: Google и Facebook са реализирали над 120 милиарда долара приходи през 2017 г. от онлайн реклами. Статистиката също така показва, че средният процент на конверсия във всички отрасли за тези реклами е около 3%. Това означава, че 97% от парите, които фирмите харчат за получаване на нови потенциални клиенти за своя бизнес, са загубени. LeadCoin ще помогне на тези компании да възстановят част от загубения си маркетингов бюджет, като продадат своите квалифицирани, неизползвани потенциални клиенти в реално време.

Пр.н.е.: Как 2 бизнеса биха определили цената, на която могат да търгуват потенциални клиенти? Дали това ще се основава на разходите за отказване от това олово?

LeadCoin: Продавачите могат да изброяват потенциални клиенти на каквато цена искат. Тази цена обаче трябва да съвпада с общата потенциална стойност на потенциален клиент. Да приемем например, че имате предимство за проект за дизайн на уебсайт, който казва, че максималният им бюджет е 1000. Ако продавачът изброи тази оферта за 750 долара, няма смисъл някой да я купи, защото няма да реализира значителна печалба. Мрежата ще помогне на продавачите, като препоръча цени за олово въз основа на подобни транзакции. LeadCoin също ще препоръча минимална цена от 2% от общия потенциален добив на оловото. В случая с водещия дизайн на уебсайта това би означавало препоръчителна минимална цена от $ 20.

Пр.н.е.: Как LeadCoin проверява и квалифицира потенциалните клиенти, които получава?

LeadCoin: Продавачите ще бъдат отговорни за проверка и квалификация на възможните клиенти, преди да ги въведат в мрежата. Цялата тази информация ще бъде публична (с изключение на данните за контакт). Всяка невярна информация по отношение на описанието или данните за контакт на потенциален клиент може да бъде оспорена. Изгубените спорове биха означавали, че продавачите ще трябва да платят неустойка и тяхното класиране ще бъде негативно повлияно, което мотивира продавачите да бъдат честни с описанията си.

Пр.н.е.: Виждате ли хора, които използват LeadCoin за цели, различни от покупка и продажба на трафик и потенциални клиенти?

LeadCoin: Водещите клиенти стимулират растежа на всеки бизнес, така че купуването на повече горещи клиенти и продажбата на потенциални клиенти, които са лоши, ще помогне на всеки бизнес да расте, като увеличи приходите си. Не става въпрос само за покупка и продажба на потенциални клиенти. Фокусът на LeadCoin е да даде възможност на бизнеса да осигури стойност за себе си, вместо да дава по-голямата част от стойността на гиганти за дигитален маркетинг като Google и Facebook.

Пр.н.е.: Колко стабилна очаквате да бъде „LeadCoin икономиката“?

LeadCoin: Очакваме LeadCoin да нарасне до много индустрии, създавайки огромна икономика. Индустрии като недвижими имоти, финанси, изграждане на уебсайтове и застраховане са само няколко индустрии, които биха могли да се възползват от платформата LeadCoin. Да вземем за пример банка, която рекламира своите ипотечни услуги. Представете си, че тази банка се среща с потенциален клиент и не може да им предложи ипотека, тъй като лицето няма достатъчно висок кредитен рейтинг. Вместо да губи с олово, без да получи обезщетение, банката вече може да продаде клиента на друга банка с по-снизходителни насоки за кандидатите си за ипотека.

Пр.н.е.: Има ли някакви допълнителни разработки, които имате предвид да добавите към услугите на LeadCoin, след като бъдат пуснати?

LeadCoin: В допълнение към настолното приложение децентрализираната мрежа за споделяне на олово LeadCoin ще има и мобилно приложение. Също така ще разработим алгоритъм за съвпадение, който ще съпостави купувачите с продавачите въз основа на минали транзакции и история на търсенето.

Пр.н.е.: Що се отнася до вашата пътна карта, кои са най-важните цели за постигане и защо?

LeadCoin: Скоро ще имаме нашата публична краудсейл, което ще бъде много важно, тъй като краудсейлът ще осигури средствата за развитието на мрежата. След краудсейла ще развием мрежата LeadCoin. Тези две стъпки ще бъдат най-важните, тъй като те ще поставят основата за цялата икономика на LeadCoin. Докато другите стъпки като въвеждането на Webydo.com като първи възел и разработването на опцията SDK са от решаващо значение за дългосрочния успех на LeadCoin, първо трябва да имаме успешна краудсейл, за да можем да разработим първоначалната платформа.

Пр.н.е.: Как очаквате LeadCoin да се справи на вторичните пазари?

LeadCoin: Очакваме LeadCoin да превъзхожда глобално, тъй като всеки бизнес, който използва дигитални маркетингови кампании, страда от същия проблем, който е ниският процент на конверсия. Вече преведохме нашата бяла книга на допълнителни езици и планираме да поддържаме множество езици в рамките на платформата.

Пр.н.е.: Знаете ли кои борси ще хостват LeadCoin, след като стартира?

LeadCoin: Правните ограничения ни пречат да обсъждаме всякакви разговори, които могат или не могат да се случат по отношение на LDC, появяващи се на борсите.

За повече информация посетете Уебсайт на LeadCoin

Previous Post
Guerra civil Bitcoin: a legitimidade é a primeira vítima
Next Post
5-те най-големи биткойн измами за всички времена